Clubul Sportiv Câmpina ar putea avea cinci secții noi - ciclism, modelism, rugby, orientare sportivă și carting

Sport (Categoria articolului)

Pe ordinea de zi a ședinței de joi, 25 februarie, a Consiliului Local se află și un proiect de hotărâre privind înființarea a cinci secții noi la Clubul Sportiv Câmpina, club care, vă reamintim, aparține municipalității.

În momentul de față, la CS Câmpina există următoarele secții - fotbal, baschet, handbal, natație, atletism, șah, tenis de masă și badminton, ultimele trei fiind înființate în anul 2016 (deci, în urmă cu aproape cinci ani) fără a avea până acum niciun fel de activitate. Ba nici măcar nu s-a învrednicit nimeni să le adauge pe site-ul clubului sau să le promoveze în speranța că se vor găsi doritori care să practice aceste sporturi.
Acum, consilierii locali Valentin Crețu (PLUS) și Cosmin Raț (POL) au inițiat un proiect prin care propun înființarea a cinci secții noi în cadrul clubului municipalității - ciclism, modelism, rugby, orientare sportivă și carting. Există câte o motivație pentru înființarea fiecăreia dintre secțiile noi, menționate mai sus, iar inițiatorii proiectului consideră că pentru funcționarea acestor secții nu va fi nevoie de o suplimentare prea mare de fonduri de la bugetul local pentru bugetul Clubului Sportiv Câmpina. Reprezentanți ai Federației Române de Rugby și-au anunțat prezența la ședința de joi, 25 februarie, a Consiliului Local, unde doresc să prezinte proiectul de dezvoltare națională și regională pentru acest sport.

4538 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1336 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2110 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1248 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

912 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.