Clubul Sportiv Câmpina ar putea avea cinci secții noi - ciclism, modelism, rugby, orientare sportivă și carting

Sport (Categoria articolului)

Pe ordinea de zi a ședinței de joi, 25 februarie, a Consiliului Local se află și un proiect de hotărâre privind înființarea a cinci secții noi la Clubul Sportiv Câmpina, club care, vă reamintim, aparține municipalității.

În momentul de față, la CS Câmpina există următoarele secții - fotbal, baschet, handbal, natație, atletism, șah, tenis de masă și badminton, ultimele trei fiind înființate în anul 2016 (deci, în urmă cu aproape cinci ani) fără a avea până acum niciun fel de activitate. Ba nici măcar nu s-a învrednicit nimeni să le adauge pe site-ul clubului sau să le promoveze în speranța că se vor găsi doritori care să practice aceste sporturi.
Acum, consilierii locali Valentin Crețu (PLUS) și Cosmin Raț (POL) au inițiat un proiect prin care propun înființarea a cinci secții noi în cadrul clubului municipalității - ciclism, modelism, rugby, orientare sportivă și carting. Există câte o motivație pentru înființarea fiecăreia dintre secțiile noi, menționate mai sus, iar inițiatorii proiectului consideră că pentru funcționarea acestor secții nu va fi nevoie de o suplimentare prea mare de fonduri de la bugetul local pentru bugetul Clubului Sportiv Câmpina. Reprezentanți ai Federației Române de Rugby și-au anunțat prezența la ședința de joi, 25 februarie, a Consiliului Local, unde doresc să prezinte proiectul de dezvoltare națională și regională pentru acest sport.

4476 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

758 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

2059 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

3 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

Alte stiri recente

507 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

820 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.