Clubul Sportiv Câmpina ar putea avea cinci secții noi - ciclism, modelism, rugby, orientare sportivă și carting

Sport (Categoria articolului)

Pe ordinea de zi a ședinței de joi, 25 februarie, a Consiliului Local se află și un proiect de hotărâre privind înființarea a cinci secții noi la Clubul Sportiv Câmpina, club care, vă reamintim, aparține municipalității.

În momentul de față, la CS Câmpina există următoarele secții - fotbal, baschet, handbal, natație, atletism, șah, tenis de masă și badminton, ultimele trei fiind înființate în anul 2016 (deci, în urmă cu aproape cinci ani) fără a avea până acum niciun fel de activitate. Ba nici măcar nu s-a învrednicit nimeni să le adauge pe site-ul clubului sau să le promoveze în speranța că se vor găsi doritori care să practice aceste sporturi.
Acum, consilierii locali Valentin Crețu (PLUS) și Cosmin Raț (POL) au inițiat un proiect prin care propun înființarea a cinci secții noi în cadrul clubului municipalității - ciclism, modelism, rugby, orientare sportivă și carting. Există câte o motivație pentru înființarea fiecăreia dintre secțiile noi, menționate mai sus, iar inițiatorii proiectului consideră că pentru funcționarea acestor secții nu va fi nevoie de o suplimentare prea mare de fonduri de la bugetul local pentru bugetul Clubului Sportiv Câmpina. Reprezentanți ai Federației Române de Rugby și-au anunțat prezența la ședința de joi, 25 februarie, a Consiliului Local, unde doresc să prezinte proiectul de dezvoltare națională și regională pentru acest sport.

4130 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

76 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

177 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.

Alte stiri recente

1075 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.

685 vizualizari
26 iun. 2022 15:17

Trei șoferi s-au ales cu dosare penale, în ultimele zile, pe străzile din Câmpina

În ultimele zile, acțiunile polițiștilor câmpineni au dus la deschiderea a trei dosare penale pentru conducători auto, care au fost prinși în diferite situații care au dus la acest deznodământ - de la conducerea unui vehicul neînmatriculat, la conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau fără a deține permis de conducere..