Clubul Sportiv Câmpina ar putea avea cinci secții noi - ciclism, modelism, rugby, orientare sportivă și carting

Sport (Categoria articolului)

Pe ordinea de zi a ședinței de joi, 25 februarie, a Consiliului Local se află și un proiect de hotărâre privind înființarea a cinci secții noi la Clubul Sportiv Câmpina, club care, vă reamintim, aparține municipalității.

În momentul de față, la CS Câmpina există următoarele secții - fotbal, baschet, handbal, natație, atletism, șah, tenis de masă și badminton, ultimele trei fiind înființate în anul 2016 (deci, în urmă cu aproape cinci ani) fără a avea până acum niciun fel de activitate. Ba nici măcar nu s-a învrednicit nimeni să le adauge pe site-ul clubului sau să le promoveze în speranța că se vor găsi doritori care să practice aceste sporturi.
Acum, consilierii locali Valentin Crețu (PLUS) și Cosmin Raț (POL) au inițiat un proiect prin care propun înființarea a cinci secții noi în cadrul clubului municipalității - ciclism, modelism, rugby, orientare sportivă și carting. Există câte o motivație pentru înființarea fiecăreia dintre secțiile noi, menționate mai sus, iar inițiatorii proiectului consideră că pentru funcționarea acestor secții nu va fi nevoie de o suplimentare prea mare de fonduri de la bugetul local pentru bugetul Clubului Sportiv Câmpina. Reprezentanți ai Federației Române de Rugby și-au anunțat prezența la ședința de joi, 25 februarie, a Consiliului Local, unde doresc să prezinte proiectul de dezvoltare națională și regională pentru acest sport.

3744 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4365 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6309 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

1174 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1532 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.