Clubul Sportiv Câmpina ar putea avea cinci secții noi - ciclism, modelism, rugby, orientare sportivă și carting

Sport (Categoria articolului)

Pe ordinea de zi a ședinței de joi, 25 februarie, a Consiliului Local se află și un proiect de hotărâre privind înființarea a cinci secții noi la Clubul Sportiv Câmpina, club care, vă reamintim, aparține municipalității.

În momentul de față, la CS Câmpina există următoarele secții - fotbal, baschet, handbal, natație, atletism, șah, tenis de masă și badminton, ultimele trei fiind înființate în anul 2016 (deci, în urmă cu aproape cinci ani) fără a avea până acum niciun fel de activitate. Ba nici măcar nu s-a învrednicit nimeni să le adauge pe site-ul clubului sau să le promoveze în speranța că se vor găsi doritori care să practice aceste sporturi.
Acum, consilierii locali Valentin Crețu (PLUS) și Cosmin Raț (POL) au inițiat un proiect prin care propun înființarea a cinci secții noi în cadrul clubului municipalității - ciclism, modelism, rugby, orientare sportivă și carting. Există câte o motivație pentru înființarea fiecăreia dintre secțiile noi, menționate mai sus, iar inițiatorii proiectului consideră că pentru funcționarea acestor secții nu va fi nevoie de o suplimentare prea mare de fonduri de la bugetul local pentru bugetul Clubului Sportiv Câmpina. Reprezentanți ai Federației Române de Rugby și-au anunțat prezența la ședința de joi, 25 februarie, a Consiliului Local, unde doresc să prezinte proiectul de dezvoltare națională și regională pentru acest sport.

3080 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2322 vizualizari
26 feb. 2021 21:18

Marius Vasile (CSS ”Istrati” Câmpina), campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 ani, cu un nou record personal

După ce a participat la Sofia, la Balcaniada pentru sportivi sub 20 ani, unde s-a clasat pe un meritoriu loc 4, cu un nou record personal, Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a obținut vineri după-amiază titlul național în proba de aruncarea greutății la categoria sub 20 ani. Marius Vasile și-a depășit din nou propriul record cu zece centimetri, aruncând de această dată la 17,35m, cu peste doi metri față de ceilalți ocupanți ai podiumului.

3444 vizualizari
22 feb. 2021 21:18

Poienarul Iulian Alexe, șase medalii la Naționalele de atletism pentru veterani

Câmpina s-a remarcat la finalele Campionatului Național de Atletism pentru Veterani, desfășurate week-end-ul trecut în Capitală, prin Viorel Savu, câștigător al probei de aruncarea greutății (detalii, aici). Un alt participant constant la asemenea competiții, Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, s-a întors de la București cu nu mai puțin de șase medalii, dintre care patru de aur și două de argint, toate câștigate în întreceri la categoria 60 ani.

Alte stiri recente

21 vizualizari
27 feb. 2021 10:56

Peste 500 de câmpineni vor beneficia de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local în acest an

Consiliul Local Câmpina a aprobat în ședința ordinară de joi, 25 februarie, un proiect inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind acordarea de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local pentru o serie de categorii sociale defavorizate.

1767 vizualizari
26 feb. 2021 21:35

Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.