La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Actualitate (Categoria articolului)

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

Din verificări, s-a stabilit faptul că atât apelanta cât și concubinul acesteia, aflându-se la adresa de domiciliu, au avut un conflict spontan cu un alt bărbat în vârstă de 51 de ani, care se afla în vizită la aceștia. La scurt timp, conflictul a degenerat, moment în care, femeia și bărbatul în vârstă de 51 de ani s-ar fi agresat reciproc, ulterior, și concubinul apelantei intervenind în altercație, fiind lovit și el de bărbat. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a acordat primele îngrijiri necesare apelantei și concubinului acesteia, ulterior cei doi fiind transportați la spital. Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 51 de ani, din municipiul Câmpina a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3390 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2308 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2312 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

196 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

18 vizualizari
25 apr. 2024 15:33

UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

OCPI PRAHOVA anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul/sectoarele cadastral(e) nr. 13 si 14, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.