Ceremonie de depunere a jurământului la Școala de Poliție din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Într-o zi cu profunde semnificații pentru poporul român, 21 decembrie, elevii Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina au depus jurământul militar, de credință față de țară.

La ceremonial au fost prezenți chestorul Marius Mihăilă - director la Cabinetul Ministrului de Interne, chestorul Carmen Țuicu - inspector general adjunct în IGPR, Alin Moldovenau - primarul municipiului Câmpina, alți invitați, dar mult mai puțini ca în anii precedenți, din cauza măsurilor impuse de pandemie. De altfel, și ceremonialul a fost unul adaptat, dar în care s-a permis totuși prezența a doi membri din familia fiecărui elev.
Promoția noiembrie 2021 - octombrie 2022 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina numără 1.291 elevi, dintre care 1.112 băieți și 179 fete. Doar 651 dintre ei au depus jurământul la Școala de Poliție, ceilalți depunând jurământul la inspectoratele județene de poliție. De altfel, în contextul pandemic actual, cursurile Școlii de Poliție s-au desfășurat până acum în format hibrid, jumătate dintre elevi în școală, cealaltă jumătate, online.

3219 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1665 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1982 vizualizari
08 iun. 2023 18:40

Anna Lesko și Direcția 5 vor concerta la Festivalul Cireșelor de la Bănești

În week-end-ul 17-18 iunie, la Bănești, în satul Urleta, va avea loc o nouă ediție a tradiționalei manifestări Festivalul Cireșelor.

Alte stiri recente

1361 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.