Ceremonie de depunere a jurământului la Școala de Poliție din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Într-o zi cu profunde semnificații pentru poporul român, 21 decembrie, elevii Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina au depus jurământul militar, de credință față de țară.

La ceremonial au fost prezenți chestorul Marius Mihăilă - director la Cabinetul Ministrului de Interne, chestorul Carmen Țuicu - inspector general adjunct în IGPR, Alin Moldovenau - primarul municipiului Câmpina, alți invitați, dar mult mai puțini ca în anii precedenți, din cauza măsurilor impuse de pandemie. De altfel, și ceremonialul a fost unul adaptat, dar în care s-a permis totuși prezența a doi membri din familia fiecărui elev.
Promoția noiembrie 2021 - octombrie 2022 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina numără 1.291 elevi, dintre care 1.112 băieți și 179 fete. Doar 651 dintre ei au depus jurământul la Școala de Poliție, ceilalți depunând jurământul la inspectoratele județene de poliție. De altfel, în contextul pandemic actual, cursurile Școlii de Poliție s-au desfășurat până acum în format hibrid, jumătate dintre elevi în școală, cealaltă jumătate, online.

2036 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

6694 vizualizari
15 ian. 2022 12:35

Lansarea colecției "Eminesciana" a designerului câmpinean Delia Lazăr, un spectacol-eveniment dedicat marelui poet Mihai Eminescu

La Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiești s-a desfășurat joi, 13 ianuarie 2022, un eveniment special – lansarea colecției “Eminesciana” a designerului câmpinean Delia Lazăr, o lansare însoțită de vers și cântec.

2124 vizualizari
15 ian. 2022 10:25

“Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și poetului nepereche, la Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina

La Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina s-a desfășurat cea de-a doua ediție a concursului “Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și împlinirii a 172 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.