Niciun câmpinean nu a fost interesat de 'oferta' administrației locale privind abonamentul de parcare

Social (Categoria articolului)

Odată cu taxele și impozitele pentru 2016, la propunerea Primăriei, Consiliul Local Câmpina a aprobat și o taxă specială, de tip abonament, pentru utilizarea parcărilor publice din municipiu, cu excepția parcării centrale de la piață. Practic, orice locuitor putea obține un abonament pentru parcările publice dacă plătea 200 lei/lună. Nici măcar o persoană nu a solicitat la Direcția Economică un astfel de abonament.

Încă de la aprobarea acestei taxe speciale ne-am exprimat îndoiala că va fi cineva interesat și asta pentru că deținătorul unui astfel de abonament nu are garantat și locul de parcare, lucru menționat inclusiv în hotărârea aprobată de Consiliul Local. Și atunci, care ar fi logica? De ce s-a gândit cineva că în Câmpina ar trebui să existe un astfel de abonament pentru un serviciu care nu poate fi asigurat? Și de ce și-ar cumpăra cineva un abonament pe care să nu-l poată folosi, având în vedere numărul mic de locuri din parcările publice? Aceste întrebări le adresam atunci când Consiliul Local aproba taxa specială de tip abonament pentru parcările publice, întrebări care rămân valabile și acum, credem noi. Oricum, câmpinenii au înțeles că este o taxă inutilă. De la începutul anului și până în prezent, nicio persoană nu s-a dus la Direcția Economică pentru a solicita un astfel de abonament... 

5794 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Felicia 29.08.2016 22:33 Parcarea trebuie să fie în administrarea pieței, nu a directorului tehnic din primărie. Atunci se poate face un pachet de servicii pentru piețari. Și fiind cu ochii pe ei poate și taxează cum trebuie. Poate o mai lasă mai ușor și cu alcoolul, unii dintre casieri.

Social

2130 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

1 comentarii

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2431 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.

Alte stiri recente

5 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

527 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.