Odată cu taxele și impozitele pentru 2016, la propunerea Primăriei, Consiliul Local Câmpina a aprobat și o taxă specială, de tip abonament, pentru utilizarea parcărilor publice din municipiu, cu excepția parcării centrale de la piață. Practic, orice locuitor putea obține un abonament pentru parcările publice dacă plătea 200 lei/lună. Nici măcar o persoană nu a solicitat la Direcția Economică un astfel de abonament.
Încă de la aprobarea acestei taxe speciale ne-am exprimat îndoiala că va fi cineva interesat și asta pentru că deținătorul unui astfel de abonament nu are garantat și locul de parcare, lucru menționat inclusiv în hotărârea aprobată de Consiliul Local. Și atunci, care ar fi logica? De ce s-a gândit cineva că în Câmpina ar trebui să existe un astfel de abonament pentru un serviciu care nu poate fi asigurat? Și de ce și-ar cumpăra cineva un abonament pe care să nu-l poată folosi, având în vedere numărul mic de locuri din parcările publice? Aceste întrebări le adresam atunci când Consiliul Local aproba taxa specială de tip abonament pentru parcările publice, întrebări care rămân valabile și acum, credem noi. Oricum, câmpinenii au înțeles că este o taxă inutilă. De la începutul anului și până în prezent, nicio persoană nu s-a dus la Direcția Economică pentru a solicita un astfel de abonament...

Cumpăna dintre ani se apropie, iar restaurantele și-au pregătit din timp oferta pentru cei care doresc să petreacă revelionul într-o astfel de locație.

Cumpăna dintre ani se apropie, iar restaurantele și-au pregătit din timp oferta pentru cei care doresc să petreacă revelionul într-o astfel de locație.

Echipa Delice, coordonată de Pastry Chef Carmela Dragomir, a participat la prima ediție a Campionatului Național de Cofetari și Patiseri, eveniment organizat de Chefi de România, unde juriul a fost format din specialiști renumiți în domeniu.

Mare bucurie la Liceul Tehnologic „Constantin Istrati” din Câmpina, unde un grup de zece elevi și eleve pasionați de arta culinară au participat, în data de 20 noiembrie 2025, la concursul gastronomic organizat de Academia Junilor Bucătari, desfășurat la HORECANO Mogoșoaia.