USR Câmpina își anunță susținerea față de primarul Alin Moldoveanu

Politică (Categoria articolului)

Un comunicat de presă transmis de Organizația Câmpina a USR anunță susținerea primarului nou ales, independentul Alin Moldoveanu, de către cei trei consilieri din partea acestei formațiuni politice. Iată comunicatul integral, semnat de președintele USR Câmpina, dr. Dragoș Dinulescu. 

”Dragi câmpineni,
Ați avut încredere în noi, în USR Câmpina, și ne-ați votat. Trei dintre candidații noștri sunt acum consilieri locali și vă reprezintă la conducerea orașului, pe dumneavoastră, cei care i-ați susținut, dar și pe toți locuitorii orașului nostru, indiferent care a fost opțiunea politică a fiecăruia. Mulțumim tuturor câmpinenilor care ați participat la procesul electoral din 27 septembrie 2020, înțelegând că fiecare dintre noi este responsabil de felul în care evoluează, involuează sau stagnează orașul.
În câteva zile, consilierii votați de dumneavoastră își preiau mandatele și vor începe să-și exercite atribuțiile prevăzute de lege. Cosilierii USR doresc să vă asigure că se vor implica activ în guvernarea locală și în rezolvarea problemelor publice încă de la începutul mandatului.
Înțelegem să susținem orice inițiativă benefică municipiului Câmpina și cetățenilor săi, indiferent din partea cui vor veni propunerile de proiecte, pentru că, în viziunea noastră, Consiliului Local trebuie să funcționeze ca o echipă. Din acest motiv, ne asumăm rezultatul votului dumneavoastră și vom acorda tot sprijinul nostru primarului ales, domnul Alin Moldoveanu. USR Câmpina este o formațiune politică energică și implicată, cu spirit de inițiativă și putere de muncă, ce dorește să-și asume responsabilități în cadrul acestei echipe.
Suntem dornici să contribuim la buna administrare a orașului nostru și vă asigurăm că vom fi receptivi la propunerile și solicitările dumneavoastră. Principalul nostru obiectiv este Câmpina. Câmpina, un oraș prosper, elegant și curat, cu instituții performante, deschise către cetățeni, cu cele mai bune școli și cei mai buni profesori, cu cele mai bune drumuri și cele mai cochete cartiere, cu o viață culturală dinamică. Un oraș de care să fim mândri și în care să ne placă să trăim, un oraș model în județul nostru și în țară. Vrem ca la încheierea acestui mandat să nu-i fie nimănui rușine, ci să ne felicităm reciproc pentru ce am reușit să construim și să ne dorim să mergem mai departe împreună”.

3750 vizualizari
10

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 19.10.2020 23:07 Nu USR a initiat actiunea ''fara penali in functiile publice'' si ne punea sa semnam anul trecut inainte de europarlamentare? Au uitat asa de repede? Am crezut ca vor aduce ceva nou pe scena politicii romanesti, dar cand sunt aproape de ciolan uita si ei promisiunile (minciunile) din campania electorala, ca si ceilalti de pana acum.
  • pfft 19.10.2020 23:48 ce atitudine servila, bleah
  • The Mask 20.10.2020 06:08 Felicitari USR,sunteti primul partid care isi dovedeste atasamentul fata de comunitate,numai in echipa se pot rezolva problemele orasului.Succes!Imi doresc sa dati un suflu nou consiliului local .Orgoliile trebuie sa ramana la usa primariei iar reprezentantii campinenilor trebuie sa se apuce de treaba.Daca stai sa analizezi ce s-a intamplat dupa campanie,cu oameni care au dezertat din consiliul local,Moisescu,Florescu,Leica si AGENDA Pitigoi ...imi dau seama acum cat de inspirati au fost campinenii cu Alin Moldoveanu.Spor la treaba!
  • The Mask 20.10.2020 06:19 Alin Moldoveanu ,sper ca ramasitele pesedeului sa nu intre in majoritatea pe care o formezi in consiliul local.
  • adi 20.10.2020 15:44 Psd-ul e in deriva.Clar nu va mai fi circ.Se contra Albu cu Zagan si cu Duran.Sita a cernut.Domnu de la Psd s-a intors la Neptun,adica la strung.La fel si dl Leica si dna Albu.Soldateii au facut un pas in spate adica au luat teapa.Dar Pitigoi sa iasa pe 4....traiasca agenda.Acu Tiseanu sa ravneasca cat si Pitigoi la un loc in consiliul judetean.Rad aia la Ploiesti de ei,mama mama..Cred ca va fi un CL de sacrificiu,dar muncitor,concret veti vedea ca Alin Moldoveanu ii vor scoate pe colegii consilieri si consilierii locali la treaba prin urbe.Cred ca si contestatarii vor ramane placut surprinsi dar in timp.Orasul va fi pe calea buna.Cu credinta si speranta vom reusi
  • Ionut 20.10.2020 18:38 The Mask_oamenii care au ''dezertat'' din consiliul local, oameni de o inalta tinuta morala, au facut-o pentru ca nu vor sa (mai) lucreze cu penalii; la fel si ''ramasitele pesdeului''.
  • fan moldoveanu alin 20.10.2020 18:54 tot ce conteaza e ca moldoveanu a dat sah mat la contestatari.multi si grei. ar mai fi de spus atat.-keep calm and to be continue
  • The Mask 21.10.2020 17:45 Ionut.Daca faptul ca Moldoveanu a avut o problema legata de o fapta rutiera(asa am inteles ),despre unul care a avut o fapta rutiera cu alcoolemie (mult peste)ce mai zicem?Stiu ca a deranjat alegerea lui,dar era singurul calificat pentru acest post de primar,experienta dovedita la Poiana.Timpul le rezolva pe toate.Chestia cu penali este pentru oite!Succes Alin Moldoveanu!
  • Calin Mircea 21.10.2020 18:49 Sunt incantat de mesajul USR si de aceea le propun sa fie ei cei care vor initia un proiect de hotarare pentru constituirea unei comisii cetatanesti de supervizare a PROIECTULUI DE INFIINTARE A PARCULUI INDUSTRIAL CAMPINA! DA, ACEST PROIECT NU EXISTA INCA, DAR AVAND IN VEDERE VIITOAREA CONEXIUNE RAPIDA LA AUTOSTRADA, DE RESURSA UMANA LOCALA INALT CALIFICATA, DE TERENURILE DISPONIBILE SI DE MULTE ALTELE, ACEST PROIECT TREBUIE SA FACA PARTE DIN TINTELE USR SI ALIN MOLDOVEANU! Daca USR isi asuma un astfel de proiect, vreau sa fac si eu parte din USR si din Proiect! Sa nu zica nimeni ca pana la autostrada mai e mult! La fel de mult e si pentru un astfel de proiect! Proiectul trebuie sa parcurga multe, multe etape, incepand de la identificarea specialistilor in domeniu, discutii cu posibili investitori, identificare teren, facilitati, scutiri impozit, etc, pana la HG infiintare, obtinere avize/autorizatii, etc! Eu cred ca este timpul sa redevenim noi, acea Campina, care eram inainte de ''revolutie''. Astept RASPUNS DE LA VOI SI MAI ALES ACTIUNE! Cu stima, Calin Mircea
  • Ionut 21.10.2020 21:16 The Mask_Moldoveanu este penal. Exista o sentinta judecatoreasca pe numele lui. Ca este pentru incident in trafic sau altceva, nu trebuie sa negam evidenta. USR pe care ii lauzi ca il vor sustine in CL, au initiat "Fara penali in functiile publice". Cum vor putea lucra cu el? Asta este intrebarea mea. Altfel sper sa faca mai mult pentru binele orasului decat predecesorul. Iar chestia cu oitele ramane sa mai reflectezi, nu e cazul sa jignesti.

Politică

218 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

2410 vizualizari
10 aug. 2022 13:20

USR solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei

3 comentarii

Am primit la redacție un comunicat din partea USR, care solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei, subiect care a suscitat atâtea discuții. Iată comunicatul USR:

Alte stiri recente

2083 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

293 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.