USR Câmpina își anunță susținerea față de primarul Alin Moldoveanu

Politică (Categoria articolului)

Un comunicat de presă transmis de Organizația Câmpina a USR anunță susținerea primarului nou ales, independentul Alin Moldoveanu, de către cei trei consilieri din partea acestei formațiuni politice. Iată comunicatul integral, semnat de președintele USR Câmpina, dr. Dragoș Dinulescu. 

”Dragi câmpineni,
Ați avut încredere în noi, în USR Câmpina, și ne-ați votat. Trei dintre candidații noștri sunt acum consilieri locali și vă reprezintă la conducerea orașului, pe dumneavoastră, cei care i-ați susținut, dar și pe toți locuitorii orașului nostru, indiferent care a fost opțiunea politică a fiecăruia. Mulțumim tuturor câmpinenilor care ați participat la procesul electoral din 27 septembrie 2020, înțelegând că fiecare dintre noi este responsabil de felul în care evoluează, involuează sau stagnează orașul.
În câteva zile, consilierii votați de dumneavoastră își preiau mandatele și vor începe să-și exercite atribuțiile prevăzute de lege. Cosilierii USR doresc să vă asigure că se vor implica activ în guvernarea locală și în rezolvarea problemelor publice încă de la începutul mandatului.
Înțelegem să susținem orice inițiativă benefică municipiului Câmpina și cetățenilor săi, indiferent din partea cui vor veni propunerile de proiecte, pentru că, în viziunea noastră, Consiliului Local trebuie să funcționeze ca o echipă. Din acest motiv, ne asumăm rezultatul votului dumneavoastră și vom acorda tot sprijinul nostru primarului ales, domnul Alin Moldoveanu. USR Câmpina este o formațiune politică energică și implicată, cu spirit de inițiativă și putere de muncă, ce dorește să-și asume responsabilități în cadrul acestei echipe.
Suntem dornici să contribuim la buna administrare a orașului nostru și vă asigurăm că vom fi receptivi la propunerile și solicitările dumneavoastră. Principalul nostru obiectiv este Câmpina. Câmpina, un oraș prosper, elegant și curat, cu instituții performante, deschise către cetățeni, cu cele mai bune școli și cei mai buni profesori, cu cele mai bune drumuri și cele mai cochete cartiere, cu o viață culturală dinamică. Un oraș de care să fim mândri și în care să ne placă să trăim, un oraș model în județul nostru și în țară. Vrem ca la încheierea acestui mandat să nu-i fie nimănui rușine, ci să ne felicităm reciproc pentru ce am reușit să construim și să ne dorim să mergem mai departe împreună”.

3123 vizualizari
10

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 19.10.2020 23:07 Nu USR a initiat actiunea ''fara penali in functiile publice'' si ne punea sa semnam anul trecut inainte de europarlamentare? Au uitat asa de repede? Am crezut ca vor aduce ceva nou pe scena politicii romanesti, dar cand sunt aproape de ciolan uita si ei promisiunile (minciunile) din campania electorala, ca si ceilalti de pana acum.
  • pfft 19.10.2020 23:48 ce atitudine servila, bleah
  • The Mask 20.10.2020 06:08 Felicitari USR,sunteti primul partid care isi dovedeste atasamentul fata de comunitate,numai in echipa se pot rezolva problemele orasului.Succes!Imi doresc sa dati un suflu nou consiliului local .Orgoliile trebuie sa ramana la usa primariei iar reprezentantii campinenilor trebuie sa se apuce de treaba.Daca stai sa analizezi ce s-a intamplat dupa campanie,cu oameni care au dezertat din consiliul local,Moisescu,Florescu,Leica si AGENDA Pitigoi ...imi dau seama acum cat de inspirati au fost campinenii cu Alin Moldoveanu.Spor la treaba!
  • The Mask 20.10.2020 06:19 Alin Moldoveanu ,sper ca ramasitele pesedeului sa nu intre in majoritatea pe care o formezi in consiliul local.
  • adi 20.10.2020 15:44 Psd-ul e in deriva.Clar nu va mai fi circ.Se contra Albu cu Zagan si cu Duran.Sita a cernut.Domnu de la Psd s-a intors la Neptun,adica la strung.La fel si dl Leica si dna Albu.Soldateii au facut un pas in spate adica au luat teapa.Dar Pitigoi sa iasa pe 4....traiasca agenda.Acu Tiseanu sa ravneasca cat si Pitigoi la un loc in consiliul judetean.Rad aia la Ploiesti de ei,mama mama..Cred ca va fi un CL de sacrificiu,dar muncitor,concret veti vedea ca Alin Moldoveanu ii vor scoate pe colegii consilieri si consilierii locali la treaba prin urbe.Cred ca si contestatarii vor ramane placut surprinsi dar in timp.Orasul va fi pe calea buna.Cu credinta si speranta vom reusi
  • Ionut 20.10.2020 18:38 The Mask_oamenii care au ''dezertat'' din consiliul local, oameni de o inalta tinuta morala, au facut-o pentru ca nu vor sa (mai) lucreze cu penalii; la fel si ''ramasitele pesdeului''.
  • fan moldoveanu alin 20.10.2020 18:54 tot ce conteaza e ca moldoveanu a dat sah mat la contestatari.multi si grei. ar mai fi de spus atat.-keep calm and to be continue
  • The Mask 21.10.2020 17:45 Ionut.Daca faptul ca Moldoveanu a avut o problema legata de o fapta rutiera(asa am inteles ),despre unul care a avut o fapta rutiera cu alcoolemie (mult peste)ce mai zicem?Stiu ca a deranjat alegerea lui,dar era singurul calificat pentru acest post de primar,experienta dovedita la Poiana.Timpul le rezolva pe toate.Chestia cu penali este pentru oite!Succes Alin Moldoveanu!
  • Calin Mircea 21.10.2020 18:49 Sunt incantat de mesajul USR si de aceea le propun sa fie ei cei care vor initia un proiect de hotarare pentru constituirea unei comisii cetatanesti de supervizare a PROIECTULUI DE INFIINTARE A PARCULUI INDUSTRIAL CAMPINA! DA, ACEST PROIECT NU EXISTA INCA, DAR AVAND IN VEDERE VIITOAREA CONEXIUNE RAPIDA LA AUTOSTRADA, DE RESURSA UMANA LOCALA INALT CALIFICATA, DE TERENURILE DISPONIBILE SI DE MULTE ALTELE, ACEST PROIECT TREBUIE SA FACA PARTE DIN TINTELE USR SI ALIN MOLDOVEANU! Daca USR isi asuma un astfel de proiect, vreau sa fac si eu parte din USR si din Proiect! Sa nu zica nimeni ca pana la autostrada mai e mult! La fel de mult e si pentru un astfel de proiect! Proiectul trebuie sa parcurga multe, multe etape, incepand de la identificarea specialistilor in domeniu, discutii cu posibili investitori, identificare teren, facilitati, scutiri impozit, etc, pana la HG infiintare, obtinere avize/autorizatii, etc! Eu cred ca este timpul sa redevenim noi, acea Campina, care eram inainte de ''revolutie''. Astept RASPUNS DE LA VOI SI MAI ALES ACTIUNE! Cu stima, Calin Mircea
  • Ionut 21.10.2020 21:16 The Mask_Moldoveanu este penal. Exista o sentinta judecatoreasca pe numele lui. Ca este pentru incident in trafic sau altceva, nu trebuie sa negam evidenta. USR pe care ii lauzi ca il vor sustine in CL, au initiat "Fara penali in functiile publice". Cum vor putea lucra cu el? Asta este intrebarea mea. Altfel sper sa faca mai mult pentru binele orasului decat predecesorul. Iar chestia cu oitele ramane sa mai reflectezi, nu e cazul sa jignesti.

Politică

6575 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2460 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

1133 vizualizari
20 sept. 2021 21:44

19 posturi de director și director adjunct, de la școlile și liceele din Câmpina, au fost scoase la concurs

La scurt timp după începerea noului an școlar, a început și concursul pentru ocuparea posturilor de director și director adjunct la unitățile de învățământ preuniversitar. În județul Prahova, 207 posturi au fost declarate vacante și scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean, 19 dintre acestea fiind în Câmpina. Mandatele directorilor s-au încheiat în vara acestui an și au fost prelungite până la finalizarea concursului.

1259 vizualizari
20 sept. 2021 20:55

La Spitalul SanConfind, Ziua Mondială a Siguranței Pacientului este în fiecare zi

La finele săptămânii trecute, în întreaga lume a fost sărbătorită Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. Organizația Mondială a Sănătății a decis, în mai 2019, la cea de-a 72-a Adunare Mondială a Sănătăţii, să marcheze în fiecare an, pe 17 septembrie, o zi pentru siguranța pacientului. Având în vedere condițiile oferite de SanConfind în toate zonele sale, în toate intervențiile medicale realizate aici, se poate afirma cu certitudine că, în spitalul din Poiana Câmpina, Ziua Mondială pentru Siguranța Pacientului este în fiecare zi. Anul acesta, OMS îndeamnă toți factorii de decizie să demareze acțiuni pentru nașteri în siguranță și respect, în cadrul temei „Îngrijiri medicale sigure pentru mame și nou-născuți”.