USR Câmpina își anunță susținerea față de primarul Alin Moldoveanu

Politică (Categoria articolului)

Un comunicat de presă transmis de Organizația Câmpina a USR anunță susținerea primarului nou ales, independentul Alin Moldoveanu, de către cei trei consilieri din partea acestei formațiuni politice. Iată comunicatul integral, semnat de președintele USR Câmpina, dr. Dragoș Dinulescu. 

”Dragi câmpineni,
Ați avut încredere în noi, în USR Câmpina, și ne-ați votat. Trei dintre candidații noștri sunt acum consilieri locali și vă reprezintă la conducerea orașului, pe dumneavoastră, cei care i-ați susținut, dar și pe toți locuitorii orașului nostru, indiferent care a fost opțiunea politică a fiecăruia. Mulțumim tuturor câmpinenilor care ați participat la procesul electoral din 27 septembrie 2020, înțelegând că fiecare dintre noi este responsabil de felul în care evoluează, involuează sau stagnează orașul.
În câteva zile, consilierii votați de dumneavoastră își preiau mandatele și vor începe să-și exercite atribuțiile prevăzute de lege. Cosilierii USR doresc să vă asigure că se vor implica activ în guvernarea locală și în rezolvarea problemelor publice încă de la începutul mandatului.
Înțelegem să susținem orice inițiativă benefică municipiului Câmpina și cetățenilor săi, indiferent din partea cui vor veni propunerile de proiecte, pentru că, în viziunea noastră, Consiliului Local trebuie să funcționeze ca o echipă. Din acest motiv, ne asumăm rezultatul votului dumneavoastră și vom acorda tot sprijinul nostru primarului ales, domnul Alin Moldoveanu. USR Câmpina este o formațiune politică energică și implicată, cu spirit de inițiativă și putere de muncă, ce dorește să-și asume responsabilități în cadrul acestei echipe.
Suntem dornici să contribuim la buna administrare a orașului nostru și vă asigurăm că vom fi receptivi la propunerile și solicitările dumneavoastră. Principalul nostru obiectiv este Câmpina. Câmpina, un oraș prosper, elegant și curat, cu instituții performante, deschise către cetățeni, cu cele mai bune școli și cei mai buni profesori, cu cele mai bune drumuri și cele mai cochete cartiere, cu o viață culturală dinamică. Un oraș de care să fim mândri și în care să ne placă să trăim, un oraș model în județul nostru și în țară. Vrem ca la încheierea acestui mandat să nu-i fie nimănui rușine, ci să ne felicităm reciproc pentru ce am reușit să construim și să ne dorim să mergem mai departe împreună”.

2958 vizualizari
10

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 19.10.2020 23:07 Nu USR a initiat actiunea ''fara penali in functiile publice'' si ne punea sa semnam anul trecut inainte de europarlamentare? Au uitat asa de repede? Am crezut ca vor aduce ceva nou pe scena politicii romanesti, dar cand sunt aproape de ciolan uita si ei promisiunile (minciunile) din campania electorala, ca si ceilalti de pana acum.
  • pfft 19.10.2020 23:48 ce atitudine servila, bleah
  • The Mask 20.10.2020 06:08 Felicitari USR,sunteti primul partid care isi dovedeste atasamentul fata de comunitate,numai in echipa se pot rezolva problemele orasului.Succes!Imi doresc sa dati un suflu nou consiliului local .Orgoliile trebuie sa ramana la usa primariei iar reprezentantii campinenilor trebuie sa se apuce de treaba.Daca stai sa analizezi ce s-a intamplat dupa campanie,cu oameni care au dezertat din consiliul local,Moisescu,Florescu,Leica si AGENDA Pitigoi ...imi dau seama acum cat de inspirati au fost campinenii cu Alin Moldoveanu.Spor la treaba!
  • The Mask 20.10.2020 06:19 Alin Moldoveanu ,sper ca ramasitele pesedeului sa nu intre in majoritatea pe care o formezi in consiliul local.
  • adi 20.10.2020 15:44 Psd-ul e in deriva.Clar nu va mai fi circ.Se contra Albu cu Zagan si cu Duran.Sita a cernut.Domnu de la Psd s-a intors la Neptun,adica la strung.La fel si dl Leica si dna Albu.Soldateii au facut un pas in spate adica au luat teapa.Dar Pitigoi sa iasa pe 4....traiasca agenda.Acu Tiseanu sa ravneasca cat si Pitigoi la un loc in consiliul judetean.Rad aia la Ploiesti de ei,mama mama..Cred ca va fi un CL de sacrificiu,dar muncitor,concret veti vedea ca Alin Moldoveanu ii vor scoate pe colegii consilieri si consilierii locali la treaba prin urbe.Cred ca si contestatarii vor ramane placut surprinsi dar in timp.Orasul va fi pe calea buna.Cu credinta si speranta vom reusi
  • Ionut 20.10.2020 18:38 The Mask_oamenii care au ''dezertat'' din consiliul local, oameni de o inalta tinuta morala, au facut-o pentru ca nu vor sa (mai) lucreze cu penalii; la fel si ''ramasitele pesdeului''.
  • fan moldoveanu alin 20.10.2020 18:54 tot ce conteaza e ca moldoveanu a dat sah mat la contestatari.multi si grei. ar mai fi de spus atat.-keep calm and to be continue
  • The Mask 21.10.2020 17:45 Ionut.Daca faptul ca Moldoveanu a avut o problema legata de o fapta rutiera(asa am inteles ),despre unul care a avut o fapta rutiera cu alcoolemie (mult peste)ce mai zicem?Stiu ca a deranjat alegerea lui,dar era singurul calificat pentru acest post de primar,experienta dovedita la Poiana.Timpul le rezolva pe toate.Chestia cu penali este pentru oite!Succes Alin Moldoveanu!
  • Calin Mircea 21.10.2020 18:49 Sunt incantat de mesajul USR si de aceea le propun sa fie ei cei care vor initia un proiect de hotarare pentru constituirea unei comisii cetatanesti de supervizare a PROIECTULUI DE INFIINTARE A PARCULUI INDUSTRIAL CAMPINA! DA, ACEST PROIECT NU EXISTA INCA, DAR AVAND IN VEDERE VIITOAREA CONEXIUNE RAPIDA LA AUTOSTRADA, DE RESURSA UMANA LOCALA INALT CALIFICATA, DE TERENURILE DISPONIBILE SI DE MULTE ALTELE, ACEST PROIECT TREBUIE SA FACA PARTE DIN TINTELE USR SI ALIN MOLDOVEANU! Daca USR isi asuma un astfel de proiect, vreau sa fac si eu parte din USR si din Proiect! Sa nu zica nimeni ca pana la autostrada mai e mult! La fel de mult e si pentru un astfel de proiect! Proiectul trebuie sa parcurga multe, multe etape, incepand de la identificarea specialistilor in domeniu, discutii cu posibili investitori, identificare teren, facilitati, scutiri impozit, etc, pana la HG infiintare, obtinere avize/autorizatii, etc! Eu cred ca este timpul sa redevenim noi, acea Campina, care eram inainte de ''revolutie''. Astept RASPUNS DE LA VOI SI MAI ALES ACTIUNE! Cu stima, Calin Mircea
  • Ionut 21.10.2020 21:16 The Mask_Moldoveanu este penal. Exista o sentinta judecatoreasca pe numele lui. Ca este pentru incident in trafic sau altceva, nu trebuie sa negam evidenta. USR pe care ii lauzi ca il vor sustine in CL, au initiat "Fara penali in functiile publice". Cum vor putea lucra cu el? Asta este intrebarea mea. Altfel sper sa faca mai mult pentru binele orasului decat predecesorul. Iar chestia cu oitele ramane sa mai reflectezi, nu e cazul sa jignesti.

Politică

3120 vizualizari
18 iun. 2021 22:56

Drept la replică referitor la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde"

3 comentarii

Consilierul local Cezar Grama ne-a transmis un drept la replică la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde", publicat de Câmpinatv.ro în data de 16 iunie 2021.

3211 vizualizari
16 iun. 2021 22:11

Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde

Ceea ce se întâmplă la nivelul Consiliului Local Câmpina, în prezent, este o situație fără precedent. Lucrurile păreau extrem de clare. Consilierul local Cezar Grama a fost exclus din Partidul Verde, a solicitat în instanță anularea hotărârii prin care a fost exclus din partid, Tribunalul București i-a cerut să arate motivele de drept pe care își întemeiază cererea și să plătească o taxă de timbru de 200 lei. Cezar Grama a depus la dosar dovada achitării taxei de timbru de 20 de lei și nu 200 lei, așa cum i-a fost pus în vedere prin rezoluție de către judecător. Prin urmare, judecătorul Camerei de Consiliu a dispus anularea cererii de chemare în judecată formulată de Cezar Grama împotriva Partidului Verde, iar acesta nu a mai depus o cerere de reexaminare în termenul de 15 zile pe care îl avea la dispoziție.

Alte stiri recente

2880 vizualizari
23 iun. 2021 12:56

Accident pe DN1. Două mașini s-au ciocnit pe sensul Ploiești - Câmpina

UPDATE - Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, în accident au fost implicate un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani și un altul condus de un bărbat de 46 de ani. Conducătorul auto în vârstă de 46 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 44 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat negativ. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Pe DN1, la km 80+500, în apropiere de Paralela 45, pe raza localității Băicoi, a avut loc un accident de circulație.

1724 vizualizari
22 iun. 2021 22:02

Evenimente dedicate iei tradiționale românești, în acest week-end, la Breaza

1 comentarii

Pe 24 iunie se sărbătorește Ziua Universală a Iei, element de identitate națională românească și prilej pentru organizarea unor manifestări așteptate cu bucurie odată cu relaxarea măsurilor de protecție sanitară stabilite de autorități din cauza pandemiei de COVID-19.