Societatea Voipan Câmpina face angajări pentru mai multe categorii de personal

Anunțuri (Categoria articolului)

Societatea Voipan Câmpina face angajări pentru mai multe categorii de personal. Cei interesați pot depune CV-ul la adresa de e-mail: resurse.umane.voipan@gmail.com sau pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 0748.035.330.

Gestionar
Cerințe: studii medii, experiență într-o poziție similară minim 2 ani, cunoștințe contabilitate primară, persoană organizată, responsabilă pentru acțiunile sale, bun comunicator, sociabilitate, flexibilitate, punctualitate, atenție distributivă, capacitate de organizare.
Responsabilități: întocmirea documentelor de evidență a recepțiilor și livrărilor cantitative/ calitative de marfă în/ din gestiune; asigurarea evidenței stocurilor de produse; avizarea documentelor care confirmă efectuarea recepțiilor și livrărilor de marfă în/ din gestiune; organizarea manipulării mărfurilor prin indicarea sortimentului de mărfuri, cantitatea și destinația acestora personalului manipulant; pregătirea mărfurilor pentru transport.
Se oferă: salariu atractiv, tichete de masă.

Șofer distribuitor
Cerințe: disponibil pentru începerea programului dimineața, devreme; experiența constituie un avantaj; persoana responsabilă pentru un astfel de job.
Condiții: contract de muncă, bonusuri de performanță, salariu motivant, program de lucru 8 ore, domiciliul în Câmpina sau împrejurimi (Bănești-Urleta, Brebu, Breaza, Telega).
Responsabilități: conform fișei postului.

Supervizor rețea magazine
Candidatul ideal: persoana ordonată, corectă și atentă la detalii; experiență în coordonarea unui număr de minim 10 persoane (constituie avantaj experiența în domeniul produselor de panificație, patiserie, cofetărie, industria alimentară); persoană cu calități de negociator, capacitate de analiză și gândire strategică; OBLIGATORIU - jobul necesită permis de conducere categoria B.
Descrierea jobului: vizitează zilnic sau de câte ori este cazul magazinele arondate asigurându-se de: respectarea standardelor de mercantizare, aprovizionarea corectă a magazinelor, optimizarea stocului de mărfuri, aspectul general al magazinelor, curățenia, igenizarea echipamentelor de lucru, coordonează activitatea și întocmește programul de lucru pentru vânzătorii din magazine, întocmește pontajul lunar și graficul de lucru pentru luna următoare; se asigură de acuratețea datelor din gestiunea magazinelor; organizează interviuri și selectează noi colegi; urmărește realizarea indicatorilor de rentabilitate stabiliți; analizează și propune către șeful ierarhic îmbunătățiiri ale proceselor de vânzare și operaționale; întocmește rapoarte periodice către șefii ierarhici, conform politicii companiei; răspunde de realizarea obiectivelor lunare de vânzări pentru magazinele alocate.
Beneficii: pachet salarial motivant corelat cu rezulatele obținute, un loc de muncă sigur, într-un ambient modern. 

Inginer industrie alimentară
Cerințe: studii superioare industrie alimentară, minim 3 ani experiență în producție, experiența în coordonarea unei echipe constituie avantaj.
Responsabilități: conduce procesul tehnologic de fabricare a produselor pe secția pe care o conduce, de la recepția materiei prime până la felierea și ambalarea produselor; gestionează resursele umane și materiale pe secția pe care o conduce, în scopul realizării producției planificate; organizează procesul tehnologic de fabricație; urmărește desfășurarea procesului tehnologic; organizează și verifică activitățile de ambalare și depozitare a produselor finite; organizează, în funcție de comanda de producție, repartizarea personalului muncitor pentru acoperirea activităților în scopul realizării producției planificate; gestionează resursele umane la nivel de secție; efectuează și verifică înregistrările referitoare la procesul de producție și de gestiune a materiilor prime, materialelor și produselor finite; asigurarea desfășurării procesului de producție în condițiile de igienă prevăzute de normele sanitare în vigoare.

Patiser, cofetar, cocător 

Muncitor: patiserie, cofetărie

3410 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

2470 vizualizari
18 sept. 2021 10:12

Anunț licitații publice pentru vânzarea activelor Emon Electric Câmpina, societate aflată în faliment

Lichidatorul judiciar Mușat&Asociații anunță organizarea unor licitații publice cu strigare pentru vânzarea mai multor active ale societății Emon Electric Câmpina, aflată în faliment.

3850 vizualizari
16 sept. 2021 08:00

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează agenți de securitate/pază

Societate comercială specializată în protecție și pază angajează agenți de securitate, cu sau fără atestat, pentru obiective noi situate în Băicoi.

Alte stiri recente

126 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

1021 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.