Admiterea de toamnă la Școala de Poliție din Câmpina. Aproximativ 4.000 de candidați rămași în cursă după evaluarea performanței fizice

Actualitate (Categoria articolului)

S-a încheiat prima etapă a admiterii la școlile de poliție din Câmpina și Cluj-Napoca. După proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, susținută la centrele zonale de selecție stabilite de MAI, pe cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au rămas 3.991 candidați (din 8.232 candidați înscriși la concurs), iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca au rămas 830 candidați (din cei 1.524 înscriși).

Urmează proba scrisă (test grilă la limba română și o limbă străină), care va avea loc pe 23 octombrie 2021, la inspectoratele de poliție din județele de domiciliu ale candidaților. Examinarea medicală a candidaților care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere va avea loc în perioada 25 octombrie-14 noiembrie 2021, în ordinea descrescătoare a notelor finale. Rezultatele finale ale admiterii se vor afișa la sediul unităților de învățământ și vor fi postate pe site-ul oficial al acestora până la data de 18 noiembrie 2021.
Vă reamintim că, din cele 1.292 locuri pentru admiterea la Școala de Poliție din Câmpina, 1.200 sunt pentru agenți de poliție în structurile IGPR, 6 locuri la Direcția Generală de Logistică (DGL), 22 locuri pentru Inspectoratul General de Imigrări (IGI), 10 locuri la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazei de Date (DEPABD), 6 locuri pentru Direcția Generală Anticorupție (DGA), 20 sunt pentru Direcția Generală de Pașapoarte (DGP), 10 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule (DRPCIV), 2 locuri pentru CS Dinamo, 7 locuri la Direcția Generală pentru Comunicații și Tehnologia Informației (DGCTI), 5 locuri pentru Serviciul de Informații Externe (SIE), un loc pentru Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" și 3 locuri la Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI). De asemenea, precizăm faptul că 24 de locuri sunt pentru romi, iar 10 locuri pentru alte minorități.
Această sesiune de admitere, începută în septembrie și care se încheie în noiembrie, este cea de-a doua sesiune din 2021, după admiterea desfășurată în primăvară.

6762 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 13.10.2021 19:49 Noi ca tata nu vom scapa de miliție în veci...ce treaba au pașapoartele ,înmatricularile, carte de identitate cu miliția?..este o hotărâre a consiliului europei ca aceste activități sunt civebsi sunt scoase din regimul militar!.... Îi întreb pe conducătorii miliției, în germania poliția dă pașapoarte,cărți de identitate sau înmatriculeaza mașini?.. Nici examenul de permis nu se dă cu poliția....în ce țara trăim!!.. Bine ca ies la pensie la 46 de ani..pensii speciale și ordinul 50.

Actualitate

679 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2272 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

Alte stiri recente

2476 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5370 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.