"Pentru tine, de Paște!" - o campanie umanitară prin care putem ajuta familiile sărace din Câmpina și împrejurimi

Social (Categoria articolului)

În pragul Sfintelor Sărbători Pascale nu putem să nu ne gândim și la acele familii nevoiașe, pentru care nu mai există nici măcar micile bucurii ale vieți, iar marile sărbători vin cu griji nenumărate. Sunt foarte mulți oameni săraci în jurul nostru, parcă din ce în ce mai mulți. Dar sunt și oameni care vor și pot să-i ajute, iar când aceștia își unesc forțele nu poate ieși decât un lucru foarte bun. 

Cristian Minculescu a inițiat campania "Pentru tine, de Paște!" și tot el se ocupă de ceea ce înseamnă organizarea unei astfel de campanii. Pentru că nu este ușor și pentru că vrea ca darurile să ajungă la cei care au mare nevoie de ele. Pentru noi, ceilalți, e mai simplu. Nu trebuie decât să dăruim. Rechizite, dulciuri, jucării, produse de îngrijire corporală, produse de curățenie și menaj, mobilier, produse alimentare neperisabile. Până pe 27 aprilie inclusiv, putem contribui din puținul sau... multul nostru la această campanie umanitară organizată pentru familiile aflate în nevoi. 
Punct de colectare - Berăria Max din Câmpina (stația de la Salcie, pe partea dreaptă, sensul de mers spre Peco). Este simplu și poate fi foarte frumos. 
Detalii - pe Facebook, grupul "Pentru tine".

5240 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

482 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2457 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2698 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2450 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.