Sâmbătă dimineață, cinci șoferi au rămas fără permis de conducere din cauza alcoolului, pe șoselele din Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

Încă din cursul dimineții de sâmbătă, 7 mai 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova acționează pe drumurile naționale din județ pentru siguranța traficului rutier.

Până în jurul orei 10, au fost reținute cinci permise de conducere ale conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
Totodată, polițițștii prahoveni beneficiază și de sprijinul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General al Aviației care monitorizează zonele arterelor principale din județ 

(Sursa video - IJP Prahova)

5051 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.