CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Regal de colinde în fața profesorilor de ieri și de astăzi ai Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina

- Actualitate -

Regal de colinde în fața profesorilor de ieri și de astăzi ai Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina

Ceea ce poate părea doar o serbare de final de an a unei instituții de învățământ se transformă, la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, într-un moment emoționant, unic, de care profesorii, mai ales cei de ieri, dar și cei de astăzi, se bucură cu nedisimulată sinceritate.

Este o adevărată tradiție pentru Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina ca la fiecare final de an, înaintea Sărbătorilor de iarnă, să invite foști profesori ai acestei prestigioase instituții la un moment artistic. Iar la acest capitol, ”Grigorescu” chiar are cu ce se lăuda, având numeroși elevi care cânta la diverse instrumente sau vocal, dar și un ansamblu cunoscut deja dincolo de limitele localității - Formația ”Celesta”, coordonată de profesor Elisabeta Milea și profesor Dana Ștefan.
”Celesta”, dar și alți elevi ai Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” au oferit oaspeților un adevărat regal de colinde, unele foarte vesele, cu un ritm alert, altele melanocolice, care au adus chiar câte o lacrimă în colțurile ochilor... Și peste toate acestea, cu toții s-au bucurat de momente magice înaintea marii sărbători creștine a Nașterii Domnului.


21 Dec 2022 21:54 3915 vizualizari


Comentarii


128 vizualizari 29 May 2024 23:25 Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 29 mai, Cosmin Raț a vorbit despre proiectul de înființare a unei stații de microbuz în imediata vecinătate a Complexului Comercial Kaufland. 

citeste mai mult
561 vizualizari 29 May 2024 21:47 Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Miercuri, 29 mai, a avut loc ședința ordinară a Consiliului local Câmpina. Chiar dacă mai sunt doar zece zile până la alegerile locale, unele cu o miză uriașă și în care sunt implicați, ședința a fost una total atipică.

citeste mai mult
804 vizualizari 29 May 2024 13:02 Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, polițiștii au oprit un autoturism pentru control. Se întâmpla la Nistorești, pe DN1.

citeste mai mult
1464 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV