Regal de colinde în fața profesorilor de ieri și de astăzi ai Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Ceea ce poate părea doar o serbare de final de an a unei instituții de învățământ se transformă, la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, într-un moment emoționant, unic, de care profesorii, mai ales cei de ieri, dar și cei de astăzi, se bucură cu nedisimulată sinceritate.

Este o adevărată tradiție pentru Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina ca la fiecare final de an, înaintea Sărbătorilor de iarnă, să invite foști profesori ai acestei prestigioase instituții la un moment artistic. Iar la acest capitol, ”Grigorescu” chiar are cu ce se lăuda, având numeroși elevi care cânta la diverse instrumente sau vocal, dar și un ansamblu cunoscut deja dincolo de limitele localității - Formația ”Celesta”, coordonată de profesor Elisabeta Milea și profesor Dana Ștefan.
”Celesta”, dar și alți elevi ai Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” au oferit oaspeților un adevărat regal de colinde, unele foarte vesele, cu un ritm alert, altele melanocolice, care au adus chiar câte o lacrimă în colțurile ochilor... Și peste toate acestea, cu toții s-au bucurat de momente magice înaintea marii sărbători creștine a Nașterii Domnului.

3487 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1367 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1778 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.