Croazieră în Fiordurile Norvegiei, cu zbor inclus, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Turism (Categoria articolului)

Croazierele reprezintă una dintre cele mai bune variante de vacanță pentru a vedea mai multe lucruri - mai multe țări, mai multe orașe, beneficiind de servicii de cazare și masă de top și fără a desface bagajele în fiecare zi! Una dintre cele mai exclusiviste destinații de croazieră în Europa o reprezintă Fiordurile Norvegiei, cu peisaje unice, care îți taie respirația. Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă oferă o astfel de croazieră în toamna anului 2023, cu zbor inclus, la tarife de excepție, începând de la 1.245 euro/persoană.

Veți avea o săptămână de răsfăț maxim parcurgând Germania, Danemarca și Norvegia, aici poposind la Flaam, Alesund, Hellesylt-Geiranger și Haugesund. În plus, veți avea ocazia să navigați cu MSC Euribia, cea mai nouă și inovatoare navă din flota MSC Cruises, un superlativ pentru o croazieră în fiordurile Norvegiei.
Programul croazierei arată astfel:
30 septembrie 2023
Zbor București - Hamburg, transfer la Kiel, îmbarcare pe MSC Euribia.
1 octombrie 2023
La ora 7.00 acostăm la Copenhaga, capitala Danemarcei, unul dintre cele mai frumoase din nordul Europei. Puteți vedea orașul, iar dintr-un tur nu ar trebui să lipsească vechiul port Nyhavn, Palatul Amelienborg, Mica Sirenă sau Parcul de distracții Tivoli. La ora 18.00, nava va ridica ancora.
2 octombrie 2023
Va fi o zi petrecută pe mare, prilej pentru a explora minunățiile navei și de a vă delecta cu programul pregătit de gazde.
3 octombrie 2023
Ajungem în Norvegia, primul popas fiind la Flaam, un sătuc cu vreo 400 locuitori, aflat într-un cadrul natural senzațional, înconjurat de munți cu creste înzăpezite, cu coaste abrupte care coboară direct în fiord. Aici se află cel mai dramatic traseu feroviar din Europa, care parcurge într-o oră doar 20km printre stânci, chei, tuneluri, cascade, trenul urcând până la platoul Myrdal, cu vederi panoramice de o frumusețe rară.
4 octombrie 2023
Alesund este orașul în care ajungem în această zi, un oraș port faimos pentru arhitectura sa art-nouveau, clădiri cu turnuri elegante și vârfuri ascuțite. Alesund este cel mai mare furnizor de cod uscat din lume.
5 octombrie 2023
Practic, punctul terminus al acestei croaziere, magnificul fiord Hellesylt - Geiranger, considerat unul dintre cele mai frumoase fiorduri din lume, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.
6 octombrie 2023
Poposim la Haugesund, un cochet oraș al Norvegiei. Nu ar trebui să ocolți sediul primăriei, singura primărie roz din lume și una dintre cele mai frumoase clădiri neo-clasice din Norvegia.
7 octombrie 2023
Ziua va fi dedicată exclusiv navigării, prilej de odihnă, dar și de a descoperi multiplele facilități puse la dispoziția oaspeților de această navă.
8 octombrie 2023
Debarcare la Kiel, transfer la Hamburg și zbor spre București.
Tarif: - de la 1.245 euro/persoană. Până la 14 mai 2023, beneficiați de reduceri early-booking, de 9-11%, în funcție de tipul de cabină aleasă.
Condiții de plată: 40% în momentul rezervării, iar diferența până cu 60 zile înainte de plecare.
Pentru detalii și rezervări - Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373, 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site: inter-tur.ro. Facebook.com - Teron Intertur. (P)

2072 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

2790 vizualizari
15 dec. 2022 07:18

Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

UPDATE - Pentru ultimele locuri, Agenția a pregătit reduceri suplimentare de grup: grup de două camere duble - 340 euro/persoană; grup de trei camere duble - 330 euro/persoană!
Momentul trecerii dintre ani merită sărbătorit de fiecare dintre noi într-un cadru aparte, unic. Așa că dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru Revelionul 2023, este momentul perfect să beneficiați de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina și de ultimele camere disponibile pentru un revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare chiar din Câmpina.

Alte stiri recente

7 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

956 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.