Croazieră în Fiordurile Norvegiei, cu zbor inclus, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Turism (Categoria articolului)

Croazierele reprezintă una dintre cele mai bune variante de vacanță pentru a vedea mai multe lucruri - mai multe țări, mai multe orașe, beneficiind de servicii de cazare și masă de top și fără a desface bagajele în fiecare zi! Una dintre cele mai exclusiviste destinații de croazieră în Europa o reprezintă Fiordurile Norvegiei, cu peisaje unice, care îți taie respirația. Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă oferă o astfel de croazieră în toamna anului 2023, cu zbor inclus, la tarife de excepție, începând de la 1.245 euro/persoană.

Veți avea o săptămână de răsfăț maxim parcurgând Germania, Danemarca și Norvegia, aici poposind la Flaam, Alesund, Hellesylt-Geiranger și Haugesund. În plus, veți avea ocazia să navigați cu MSC Euribia, cea mai nouă și inovatoare navă din flota MSC Cruises, un superlativ pentru o croazieră în fiordurile Norvegiei.
Programul croazierei arată astfel:
30 septembrie 2023
Zbor București - Hamburg, transfer la Kiel, îmbarcare pe MSC Euribia.
1 octombrie 2023
La ora 7.00 acostăm la Copenhaga, capitala Danemarcei, unul dintre cele mai frumoase din nordul Europei. Puteți vedea orașul, iar dintr-un tur nu ar trebui să lipsească vechiul port Nyhavn, Palatul Amelienborg, Mica Sirenă sau Parcul de distracții Tivoli. La ora 18.00, nava va ridica ancora.
2 octombrie 2023
Va fi o zi petrecută pe mare, prilej pentru a explora minunățiile navei și de a vă delecta cu programul pregătit de gazde.
3 octombrie 2023
Ajungem în Norvegia, primul popas fiind la Flaam, un sătuc cu vreo 400 locuitori, aflat într-un cadrul natural senzațional, înconjurat de munți cu creste înzăpezite, cu coaste abrupte care coboară direct în fiord. Aici se află cel mai dramatic traseu feroviar din Europa, care parcurge într-o oră doar 20km printre stânci, chei, tuneluri, cascade, trenul urcând până la platoul Myrdal, cu vederi panoramice de o frumusețe rară.
4 octombrie 2023
Alesund este orașul în care ajungem în această zi, un oraș port faimos pentru arhitectura sa art-nouveau, clădiri cu turnuri elegante și vârfuri ascuțite. Alesund este cel mai mare furnizor de cod uscat din lume.
5 octombrie 2023
Practic, punctul terminus al acestei croaziere, magnificul fiord Hellesylt - Geiranger, considerat unul dintre cele mai frumoase fiorduri din lume, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.
6 octombrie 2023
Poposim la Haugesund, un cochet oraș al Norvegiei. Nu ar trebui să ocolți sediul primăriei, singura primărie roz din lume și una dintre cele mai frumoase clădiri neo-clasice din Norvegia.
7 octombrie 2023
Ziua va fi dedicată exclusiv navigării, prilej de odihnă, dar și de a descoperi multiplele facilități puse la dispoziția oaspeților de această navă.
8 octombrie 2023
Debarcare la Kiel, transfer la Hamburg și zbor spre București.
Tarif: - de la 1.245 euro/persoană. Până la 14 mai 2023, beneficiați de reduceri early-booking, de 9-11%, în funcție de tipul de cabină aleasă.
Condiții de plată: 40% în momentul rezervării, iar diferența până cu 60 zile înainte de plecare.
Pentru detalii și rezervări - Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373, 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site: inter-tur.ro. Facebook.com - Teron Intertur. (P)

3030 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

2238 vizualizari
28 sept. 2023 19:58

Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat primele oferte pentru Revelion 2024. În condițiile în care agenția din Câmpina este tour-operator pentru Bulgaria, nu puteau lipsei ofertele de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria.

3238 vizualizari
16 iul. 2023 21:16

Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina aveți ocazia tot timpul să desceporiți noi destinașii, care vă așteaptă să vă uimească. Albania este una dintre cele mai recvente destinații de acest gen, mai ales că din lune octombrie, două companii aeriene operează sboruri directe către capitala Albaniei, Tirana.

Alte stiri recente

181 vizualizari
01 mar. 2024 11:37

Primim de la cititori. Ciotul de pe Strada Primăverii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425, această imagine surprinsă pe Strada Primăverii, din Câmpina, în apropierea intersecției cu Strada Castanilor.

165 vizualizari
01 mar. 2024 07:51

Proiectul de OUG privind comasarea alegerilor, în consultare publică. Primarii și președinții CJ își pot schimba partidul din aprilie până în septembrie

Guvernu a publicat, în consultare publică, proiectul de ordonanță de urgență privind organizarea și desfășurarea alegerilor europarlamentare și alegerilor locale stabilite la data de 9 iunie 2024. Față de legislația în vigoare, acest proiect vine cu o serie de derogări interesante, iar cele mai importante prevederi vi le prezentăm în continuare. Proiectul integral poate fi consultat AICI.