CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Viceprimarul Adrian Pițigoi vă așteaptă la PMP pentru a vă asculta problemele. Se pare că nu le știe...

- Politică -

Viceprimarul Adrian Pițigoi vă așteaptă la PMP pentru a vă asculta problemele. Se pare că nu le știe...

După scrisoarea deloc surprinzătoare a primarului Horia Tiseanu, câmpinenii primesc acum, în cutiile poștale, un flyer colorat de la viceprimarul Adrian Pițigoi. Atenție, de la viceprimar, nu de la președintele PMP Câmpina, iar prin acest flyer, cetățenii sunt invitați la sediul PMP din Strada Mărășești pentru a discuta despre problemele de pe strada lor, din orașul lor, din țara lor. O astfel de dorință atât de sinceră și deschisă de comunicare cu alegătorii doar prin campaniile electorale am mai văzut. Electoral pare și flyerul, dar probabil că ne înșelăm noi...

Au trecut aproape doi ani de la alegerile locale. Aproape doi ani de când Adrian Pițigoi este viceprimarul municipiului Câmpina, perioadă în care, credem noi, ar fi trebuit să afle care sunt problemele cetățenilor. Se presupune că, la jumătate de mandat, un ales local știe deja care sunt nemulțumirile locuitorilor, ce probleme au ei pe strada lor, în orașul lor. Nu mai punem la socoteală și cele două mandate anterioare în care Adrian Pițigoi a fost consilier local. Probabil că viceprimarul încă nu a aflat care sunt problemele locuitorilor, motiv pentru care chiar ar trebui să mergeți la PMP (nu la Primărie, nu la ședințele Consiliului Local) și îi povestiți cum se circulă pe străzile din Câmpina, unde și cum (nu) vă parcați mașinile, cum e cu calitatea serviciilor prestate de HidroPrahova, cum e cu comportamentul funcționarilor din Primărie, cu nisipul de pe străzi și gunoaiele din zonele verzi. Și multe altele, în mod sigur, ați mai avea de spus.
Prin urmare, dacă tot e PMP partidul care se luptă pentru cetățeni, le ascultă necazurile și dorințele și e mereu la dispoziția lor, păi atunci poate ar fi bine să afle și viceprimarul PMP cum stau lucrurile în Câmpina, că iată, recunoaște că nu le știe și vrea să le audă de la oameni. Iar în semn de recunoștință, probabil o să vă pună la dispoziție o adeziune la partidul care încearcă să vă rezolve problemele din Strada Mărășești și nu de pe Bulevardul Culturii, de la biroul nr. 2 din Casa cu Grifoni. În același timp, vă invită la dialog și deputatul Cătălina Bozianu, președinte al PMP Prahova, care vă reprezintă interesele în Parlamentul României.
În altă ordine de idei, flyerul e frumos, are și poze, e colorat, se citește repede și ușor și pe litere și printre rânduri.


24 Apr 2018 13:35 6268 vizualizari



Comentarii






  • 27.04.2018 11:01 Adrian 😅😅😅 așa fraieri ne crede! O sa aibă o surpriza!
  • 26.04.2018 11:07 Andrei Mai are puțin își termina mandatul și el încă nu știe problemele Campinei? Și îl plătim cu peste 100 milioane lei vechi brut! Rusine!
  • 25.04.2018 08:30 Marian Alexandru Nici macar Tiseanu nu a indraznit vreodata sa faca asa ceva! Demersul PMP este penibil. Pitigoi ii va primi pe oameni la partid cu aceeasi aroganta pe care o arata si cand te imtalnesti cu el pe strada? Inclin sa cred ca are dreptate un personaj care afirma ca daca Pitigoi ajunge vreodata primar il vom regreta pe Tiseanu! Va dati seama in ce hal a ajuns orasul acesta?!
  • 24.04.2018 21:36 Alex Ma iertați, dar m-am saturat de genul asta de fluturași, iar mesajul e jenant...
  • 24.04.2018 21:34 Nini Nu le-o fi rusine?Am ajuns la o concluzie... din pacate... campinenii sunt niste prosti care stau si înghit... drumurile execrabile pe care spunea ca la va asfalta dl Pitigoi, locuri de joaca învechite, un primar ... care vine la servici la 12.00, un viceprimar arogant, amenzile politiei locale condusi de un sef cu aspirații mari si ingamfat... Si am putea continua. Dragi campinei, va invit sa dati in judecata administratia publică locala pentru reparațiile pe care trebuie sa le efectuat i la masini.
  • 24.04.2018 18:19 Carol Ce penibil!!! O fi doar emanatia gandirii tovarasului viceprimar sau l-o fi sfatuit cineva care a vrut sa isi bata joc de el?!
  • 24.04.2018 16:02 Vasile B. Tin minte cand acest om era la PP-DD..la PIN s.a.m.d..nu ma reprezinta si nu ma va reprezenta niciodata..
  • 24.04.2018 15:55 NH Pițigoi profita de situația lui Tiseanu și îl lucrează cât poate. Deja se visează primar🙈🙈🙈
  • 24.04.2018 14:27 Tudor Sa astepte el mult si bine. Asa cum si eu am asteptat sa repare strada Vlahuta, sa curete jegul din locurile de joaca, sa imi plateasca reparatiile la masina si nu in ultimul rand cum am asteptat mai mult de la un tanar. Cu un astfel de comportament, tupeu, aroganta .... nu are decat sa astepte. Dar sa nu astepte vreun vot de la mine si familia mea. Cat despre PMP-ul lui Basescu ..... Pitigoi are doar tupeul lui Basescu nu si pregatirea si inteligenta politica.
  • 24.04.2018 14:06 Gica Nu știam ca și Pițigoiul când simte miros de sânge iese la atac! O fi simțit ca e momentul lui și vrea sa își înceapă propria campania electorală. Problema lui este ca nu îl alege nici ...!
681 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1477 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
599 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2015 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV