S-a lansat Explorado.ro, primul magazin online de Live Shopping și Lifestyle

Social (Categoria articolului)

Toamna aduce vești extraordinare pentru toți iubitorii de shopping online, de la fashion, la home & deco, gadgeturi, tech și puericultură. International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii autohtone din domeniul transportului și logisticii, a anunțat lansarea Explorado.ro, prima platformă de Live shopping și lifestyle din România.

Explorado.ro înseamnă mai mult decât simplu shopping online. Acesta vine cu o abordare cu totul nouă pentru comerțul online din România, îmbinând zona de eCommerce clasic cu cea de Live Commerce.
"Fenomenul Live Commerce a luat amploare în ultimii ani pe plan global, fiind adoptat cu succes de jucători mari din acest segment de activitate. Pe piața românească, există jucători din zona de eCommerce care au început să testeze acest nou model de business, însă prin Explorado avem primul retailer pentru care comerțul Live face parte din ADN.
Platforma Explorado.ro îmbină o zonă clasică de shop, în care clienții pot descoperi și cumpăra produse de la un catalog de branduri de top în continuă creștere, la fel cum ar face-o pe orice magazin online, dar și zona Explorado Live, unde creatorii de conținut pot lansa live streamuri prin intermediul cărora pot interacționa cu comunitățile lor, prezentând-le diferite articole în timp ce le scot din cutii și le testează. Mai mult decât atât, creatorii de conținut pot fi Live din orice loc doresc: de acasă, de la cafenea, sau, pe viitor, chiar din studioul Explorado.
Explorado Live înseamnă că totul are loc în timp real. Urmăritorii pot lăsa comentarii, pot obține răspunsuri și pot avea acces mult mai ușor la informații despre produsele prezentate și, totodată, au posibilitatea de a le cumpăra. Pe Explorado.ro, shoppingul online este transformat în explorare, divertisment și aventură, creatorii de conținut sunt încurajați să fie creativi, iar utilizatorii să își descopere stilul autentic. 
Deși abia a fost lansat, magazinul online Explorado.ro pătrunde pe piața de fashion și lifestyle din România cu un portofoliu larg și în creștere accelerată de produse și branduri, de la cele mari, mainstream și premium, până la mărci proprii, în premieră pe piața românească. În prezent, printre brandurile pe care utilizatorii le pot găsi pe platformă se numără Desigual, Sprayground, Liu Jo, Scotch & Soda, Skechers, Karl Lagerfeld, Lancôme și Urbanista. Fie că este vorba despre Gen Z style, sport, casual sau elegant, Explorado.ro oferă opțiuni vestimentare și surse de inspirație, susținând oamenii să se exprime așa cum simt și cum își doresc. Pe lângă acestea, Explorado.ro oferă clienților un portofoliu larg de produse din categoriile Home & Deco, Beauty & Body Care, Puericultură și îngrijirea copiilor, Tech, IT și gadgets", se precizează în comunicatul transmis de companie.
Explorado.ro se lansează după o perioadă de dezvoltare de la zero a platformei și tehnologiilor proprii. Este un proiect finanțat 100% cu capital românesc, investiția în platforma Explorado.ro fiind susținută integral de către International Alexander Holding, compania românească deținută de antreprenorii Simion și Loredana Apreutese. Prin această investiție, International Alexander Holding își marchează extinderea lor în zona de retail online business to consumer.
International Alexander Holding și-a propus să creeze un ecosistem de eCommerce adaptat la tehnologiile și nevoile actuale din universul de online shopping. Astăzi, proiectul Explorado.ro este Live și își propune să ofere utilizatorilor săi experiențe de cumpărături captivante, adaptate nevoilor lor și să creeze experiențe mai tangibile cu produsele vândute, comparat cu experiența limitată oferită până acum de comerțul online. (P)

1577 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2041 vizualizari
27 sept. 2022 13:41

La Câmpina, petrecere caritabilă pe 8 octombrie - #rechizitepentrucopii

Am primit din partea Asociației “Happy Street Brotherhood” din Câmpina următorul comunicat de presă privind organizarea pe 8 octombrie a unei petreceri caritabile - #rechizitepentrucopii. Organizatorii acestui eveniment așteaptă să le fie alături și alți parteneri - asociații și societăți comerciale, astfel încât un număr cât mai mare de copii să poată beneficia la acest început de an școlar de un sprijin din partea comunității.

2410 vizualizari
23 sept. 2022 08:12

O nouă clinică veterinară în Câmpina – ORTHOCARE MEDICAL VET. Cu profesionalism și dragoste față de animale

ORTHOCARE MEDICAL VET este o nouă clinică veterinară deschisă în Câmpina de doar câteva zile. Se află pe Strada Milcovului, la nr. 10. Dar ORTHOCARE este mai mult decât o clinică sau cabinet, cum vreți să-i spuneți. În spatele său se află o poveste frumoasă, despre doi tineri plecați din Câmpina la facultate și specializări și care acum au revenit acasă.

Alte stiri recente

1439 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

423 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: