S-a lansat Explorado.ro, primul magazin online de Live Shopping și Lifestyle

Social (Categoria articolului)

Toamna aduce vești extraordinare pentru toți iubitorii de shopping online, de la fashion, la home & deco, gadgeturi, tech și puericultură. International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii autohtone din domeniul transportului și logisticii, a anunțat lansarea Explorado.ro, prima platformă de Live shopping și lifestyle din România.

Explorado.ro înseamnă mai mult decât simplu shopping online. Acesta vine cu o abordare cu totul nouă pentru comerțul online din România, îmbinând zona de eCommerce clasic cu cea de Live Commerce.
"Fenomenul Live Commerce a luat amploare în ultimii ani pe plan global, fiind adoptat cu succes de jucători mari din acest segment de activitate. Pe piața românească, există jucători din zona de eCommerce care au început să testeze acest nou model de business, însă prin Explorado avem primul retailer pentru care comerțul Live face parte din ADN.
Platforma Explorado.ro îmbină o zonă clasică de shop, în care clienții pot descoperi și cumpăra produse de la un catalog de branduri de top în continuă creștere, la fel cum ar face-o pe orice magazin online, dar și zona Explorado Live, unde creatorii de conținut pot lansa live streamuri prin intermediul cărora pot interacționa cu comunitățile lor, prezentând-le diferite articole în timp ce le scot din cutii și le testează. Mai mult decât atât, creatorii de conținut pot fi Live din orice loc doresc: de acasă, de la cafenea, sau, pe viitor, chiar din studioul Explorado.
Explorado Live înseamnă că totul are loc în timp real. Urmăritorii pot lăsa comentarii, pot obține răspunsuri și pot avea acces mult mai ușor la informații despre produsele prezentate și, totodată, au posibilitatea de a le cumpăra. Pe Explorado.ro, shoppingul online este transformat în explorare, divertisment și aventură, creatorii de conținut sunt încurajați să fie creativi, iar utilizatorii să își descopere stilul autentic. 
Deși abia a fost lansat, magazinul online Explorado.ro pătrunde pe piața de fashion și lifestyle din România cu un portofoliu larg și în creștere accelerată de produse și branduri, de la cele mari, mainstream și premium, până la mărci proprii, în premieră pe piața românească. În prezent, printre brandurile pe care utilizatorii le pot găsi pe platformă se numără Desigual, Sprayground, Liu Jo, Scotch & Soda, Skechers, Karl Lagerfeld, Lancôme și Urbanista. Fie că este vorba despre Gen Z style, sport, casual sau elegant, Explorado.ro oferă opțiuni vestimentare și surse de inspirație, susținând oamenii să se exprime așa cum simt și cum își doresc. Pe lângă acestea, Explorado.ro oferă clienților un portofoliu larg de produse din categoriile Home & Deco, Beauty & Body Care, Puericultură și îngrijirea copiilor, Tech, IT și gadgets", se precizează în comunicatul transmis de companie.
Explorado.ro se lansează după o perioadă de dezvoltare de la zero a platformei și tehnologiilor proprii. Este un proiect finanțat 100% cu capital românesc, investiția în platforma Explorado.ro fiind susținută integral de către International Alexander Holding, compania românească deținută de antreprenorii Simion și Loredana Apreutese. Prin această investiție, International Alexander Holding își marchează extinderea lor în zona de retail online business to consumer.
International Alexander Holding și-a propus să creeze un ecosistem de eCommerce adaptat la tehnologiile și nevoile actuale din universul de online shopping. Astăzi, proiectul Explorado.ro este Live și își propune să ofere utilizatorilor săi experiențe de cumpărături captivante, adaptate nevoilor lor și să creeze experiențe mai tangibile cu produsele vândute, comparat cu experiența limitată oferită până acum de comerțul online. (P)

1948 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2218 vizualizari
16 mar. 2023 07:38

O nouă campanie de donare de sânge a Asociației Roata de Foc, la Câmpina

Asociația ”Club Sportiv – Roata de Foc R. C. Câmpina” și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești organizează, în data de 18 martie 2023, campania numită ”Avem viață în sânge”, la Casa Tineretului Câmpina. Este primul eveniment de acest gen organizat în 2023, dar a 12-a oară când motocicliștii clubului câmpinean se implică într-o activitate de donare de sânge.

1908 vizualizari
15 mar. 2023 18:11

La finalul lunii martie, va începe tipărirea și livrarea cardurilor europene de asigurări sociale de sănătate

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova a transmis un comunicat de presă privind tipărirea și livrarea cardurilor europene de asigurări sociale de sănătate.

Alte stiri recente

98 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1323 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.