Alegeți profesionalismul unui service auto și moto la standarde europene - DAS TECH Măgureni!

Social (Categoria articolului)

Indiferent ce probleme apar la mașina dvs., echipa DAS TECH își va face datoria, lucrând cu atenție și profesionalism.

Există mai multe lucruri care fac ca un service auto să fie de încredere pentru clienți. Service-ul trebuie să fie dotat corespunzător, să ofere servicii variate de reparație și întreținere a automobilelor sau motoarelor, să fie corect, oferind garanția că mașina sau motocicleta dvs. este pe mâini bune. Nu în ultimul rând, cei care lucrează aici trebuie să răspundă cu promptitudine oricărei provocări. Toate acestea sunt valabile în cazul DAS TECH, un service auto și moto situat în comuna Măgureni, sat Cocorăștii Capli, peste drum de biserică. DAS TECH îi aparține lui Sebastian Strechioiu, un împătimit al motoarelor, component al clubului de motociclism LIDO Câmpina, acesta lucrând alături de un alt împătimit al motoarelor, Daniel Nica.
Echipa DAS TECH nu doar că lucrează cu promptitudine și profesonalism, dar vă poate oferi consultanță și o diagnoză auto corectă, care este extrem de importantă pentru a se evita reparațiile greșite și apariția altor probleme. De asemenea, DAS TECH include și un magazin de piese auto și moto, din import și la prețuri de importator. Piese pentru toate mărcile, în stoc sau la comandă, le puteți cumpăra de la DAS TECH la prețuri fără concurență. Piesele pot și comandate și telefonic și pot fi livrate la domiciliu. (P)

DAS TECH are program de luni până vineri, între orele 9.30-18.00, iar sâmbăta între orele 9.30-14.00.
Telefon
: 0734.786.687 sau 0733.788.735.

2029 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

1039 vizualizari
23 mar. 2023 07:44

Acțiune de suflet la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina - ”Pledoarie pentru rânduială”

Momente frumoase, pline de încărcătură emoțională miercuri, 22 martie, la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, acolo unde a avut loc acțiunea ”Pledoarie pentru rânduială: elemente de port popular românesc cu miros de lavandă și busuioc”, inclusă în calendarul activităților Casei Corpului Didactic Prahova.

Alte stiri recente

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

325 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate.