CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

- Politică -

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

În cadrul interviului care urmează, Irina Mihaela Nistor explică viziunea sa pentru Câmpina și de ce consideră că prioritățile orașului ar trebui să fie altele.

De ce considerați că votul de pe 9 iunie este crucial pentru viitorul proiectului pasajului subteran rutier din Câmpina?
Pentru că de rezultatul votului va depinde și continuarea sau nu a acestui proiect. Este clar că rămânerea la cârma Primăriei a lui Alin Moldoveanu este echivalentă cu începerea lucrărilor pentru acest pasaj. Am mari îndoieli că lucrările se vor finaliza vreodată, având în vedere complexitatea și problemele pe care le-ar putea întâmpina din cauza a ceea ce e în subteran. Odată începute, lucrările ar provoca un mare disconfort și ar afecta negativ viața locuitorilor. În consecință, toți câmpinenii care nu vor pasaj trebuie să voteze astfel încât Alin Moldoveanu să nu mai fie primarul Câmpinei. Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva realizarea pasajului subteran rutier. Eu am semnat un angajament public că nu voi continua acest proiect dacă voi deveni primar. Iar din datele pe care le avem, reiese clar că vorbim de o competiție în doi pentru Primărie, eu fiind singurul candidat cu șanse reale de a-l învinge pe actualul primar. De aceea vreau ca fiecare câmpinean să știe că un vot pentru mine va însemna un vot pentru oprirea acestui proiect dăunător.

Care sunt prioritățile dumneavoastră pentru Câmpina, dacă veți fi aleasă primar, și de ce considerați că acestea sunt mai importante decât proiectul pasajului subteran?
Prioritățile mele pentru Câmpina sunt clare și se bazează pe nevoile reale ale locuitorilor. În primul rând, consider că infrastructura trebuie să fie pe primul loc. Unul dintre proiectele esențiale este centura ocolitoare a orașului, care ar elimina traficul greu din centrul Câmpinei, protejând astfel infrastructura stradală și îmbunătățind calitatea vieții. De asemenea, este important să modernizăm și să extindem spațiile de parcare, să revitalizăm economia locală și turismul, și să creăm mai multe locuri de joacă și spații verzi pentru familii. Acestea sunt lucrurile de care orașul nostru are nevoie, nu un pasaj subteran care va aduce mai multe probleme decât beneficii.

Cum vedeți impactul acestui vot asupra viitorului Câmpinei și ce mesaj aveți pentru câmpineni în pragul alegerilor?
Votul din 9 iunie va avea un impact semnificativ asupra viitorului Câmpinei. Este momentul în care cetățenii pot decide dacă vor să continue pe drumul actual, marcat de stagnare și proiecte controversate, sau dacă vor un nou început, bazat pe transparență, implicare și soluții reale pentru problemele orașului. Mesajul meu pentru câmpineni este simplu: aveți puterea de a decide viitorul orașului nostru. Alegeți schimbarea, alegeți un viitor mai bun pentru Câmpina. Eu sunt aici pentru a lucra alături de voi, pentru a face din Câmpina un loc mai bun pentru toți. Pe 9 iunie, votați pentru Un Nou Început!

(Material electoral publicat la comandat PSD Prahova, CMF 21240002)


17 May 2024 21:36 2283 vizualizari


Comentarii


5101 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3948 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1828 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2089 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV