Câmpina a obținut peste 21 milioane lei pentru renovarea energetică a trei blocuri

Actualitate (Categoria articolului)

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a publicat lista cererilor de finanțare aprobate, pentru care urmerază a se încheia contracte, pe componenta ”Valul renovării”, care se finanțează prin PNRR (Programul Național de Redresare și Reziliență).

Municipiul Câmpina figurează pe această listă cu suma de 21.104.057,94 lei (fără TVA), pentru renovarea energetică a mai multor blocuri de locuințe, și anume - blocurile P1 și P3 de pe Bulevardul Carol I (ambele blocuri cu zece etaje), precum și blocul B1 de pe Strada B.P. Hasdeu. Depunerea cererii de finanțare pentru acest proiect a fost aprobată în Consiliul Local Câmpina în primăvara acestui an. Este prima dintr-un șir mai lung de solicitări de finanțare pe tema renovării energetice, următoarele proiecte care așteaptă finanțarea fiind 11 blocuri de locuințe și mai multe spații ale unor unități de învățământ.

2413 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 03.11.2022 08:53 Uite că și consiliul local apare într-o știre pozitivă. „Consiliul Local a aprobat ...” Că tot zice domnul primar că sunt blocate proiectele în consiliu. Uite că nu!
  • Belu 04.11.2022 07:46 Blocurile astea sunt vechi de 50-60 de ani. Cat timp credeti ca mai sunt bune de locuit? Daca vine un cutremur mai serios sunt in pericol de daramare. Sper ca liderii orasului inteleg asta.

Actualitate

734 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1280 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

439 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3143 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.