Au început înscrierile pentru cea de-a VI-a ediție a competiției Câmpina Open MTB - Race for autism

Actualitate (Categoria articolului)

Anul acesta, Câmpina Open MTB va avea loc pe 2 septembrie, iar astăzi s-a dat deja startul la înscrieri. După cum bine știți, Câmpina Open MTB este o competiție de ciclism montan pentru profesioniști și amatori, al cărui principal scop îl constituie promovarea unui stil de viață sănătos. Este un eveniment frumos, care se desfășoară pe Dealul Muscel și în împrejurimi.

Câmpina Open MTB nu este doar un eveniment sportiv, ci și unul social, cu o componentă umanitară importantă - sumele încasate din taxele de participare sunt destinate unor proiecte în beneficiul copiilor cu autism, proiecte derulate prin Fundația Romanian Angel Appeal (RAA). 
Înscrierile se pot face pe site-ul www.campina-mtb.ro, acolo unde găsiți și regulamentul concursului, formularul de înscriere, dar și multe alte informații necesare. Taxele de înscriere sunt următoarele: 30 lei pentru copii, 80 lei pentru juniori și adulți, 300 lei pentru echipe. Ca și la ediția precedentă, primii 200 de concurenți înscriși la categoriile juniori și adulți vor fi recompensați de organizatori cu reduceri între 10 și 40 de lei ale taxei, în funcție de cât de repede finalizează procesul de înscriere și confirmare. 
Ca noutate, la ediția din acest an va fi introdusă o nouă categorie - Hobby (traseu de 5 km), la care se pot înscrie cei care își doresc să participe, dar consideră că nu sunt pregătiți, încă, pentru un concurs MTB. De asemenea, cei care doresc să se implice mai mult în acest eveniment pot alege să devină fundraiser pentru Câmpina Open MTB, pentru copiii cu autism. Ce înseamnă acest lucru? O persoană care susține voluntar proiectul, cauza copiilor cu autism, care își activează rudele, prietenii, colegii, cunoștințele să se implice, să contribuie prin donații.

14446 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1801 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1807 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

625 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

132 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.