CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Super film la Casa Tineretului din Câmpina. "Octav", cu Marcel Iureș și Victor Rebengiuc în rolurile principale

- Actualitate -

Super film la Casa Tineretului din Câmpina.

După premiera de gală care va avea loc miercuri, 4 octombrie, la Sala Palatului din București, în week-end-ul imediat următor, pe 6 octombrie, lung-metrajul "Octav" va rula la Casa Tineretului din Câmpina, de la ora 18.30. Filmul este o co-producție România - Marea Britanie, este regizat de Serge Ioan Celebidachi și are în rolurile principale doi mari actori - Marcel Iureș și Victor Rebengiuc. Muzica filmului îi aparține celebrului compozitor francez de origine română Vladimir Cosma, câștigător a două premii Cezar pentru "cea mai bună muzică de film".

"Octav" este un film de excepție, o călătorie în timp a personajului principal, înapoi la anii copilăriei, acolo unde redescoperă bucuria de a trăi. "Este cel mai frumos rol pe care l-am primit până acum. Filmul este o poveste cu oameni, cu un om în care se recunosc toți oamenii de pe pământ. Avem nevoie de astfel de povești", a declarat Marcel Iureș într-un interviu pentru RFI. Alături de cei doi monștri sacri ai cinematografiei românești, din distribuția filmului mai fac parte Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Mihai Dinvale, Dana Rogoz, Silviu Biriș, Vlad Rădescu și cei doi minunați copii Alessia Tofan și Eric Aradits.
Vom avea ocazia să vedem la Câmpina un film superb, care nu trebuie ratat. Biletele se pot cumpăra de la Casa Tineretului, iar prețul este 18 lei (14 lei pentru elevi).


27 Sep 2017 09:44 4925 vizualizari


Comentarii


  • 27.09.2017 19:04 Camelia De unde se pot achizitiona biletele si cand vor fi disponibile? La receptia Casei Tineretului nu sunt puse in vanzare.
382 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
596 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
754 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3226 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV