De ce se fac lucrările toamna, la Câmpina? "Pentru că niște lucruri sunt tratate foarte superficial de personalul din Primărie!"

Actualitate (Categoria articolului)

Săptămâna trecută, într-un articol postat pe site-ul nostru ne întrebam "Oare de ce la Câmpina aproape toate lucrările de infrastructură încep toamna?" Pornind de la acest articol, cititorii noștri au creat adevărate dezbateri pe site-urile de socializare. Cei mai mulți au dat vina pe Primărie pentru această situație. Un răspuns similar a venit și din partea consilierului Elena Albu, miercuri seara, în plenul ședinței Consiliului Local Câmpina: "Ne întrebăm de ce toate lucrările de investiții se fac toamna și nu se mai termină? Pentru că niște lucruri sunt tratate de personalul din Primărie foarte superficial". Și nu a contrazis-o nimeni!

Discuția a avut loc finalul ședinței ordinare a Consiliului Local, consilierul Elena Albu declarându-se total nemulțumită de activitatea unor angajați ai Primăriei Câmpina, prilej cu care a făcut o referire și la articolul nostru de săptămâna trecută: "Nu cred că cineva din personalul bugetar se mai poate plânge de salarii. De fiecare dată v-am rugat să munciți pentru acele salarii, să fiți serioși și să faceți lucrurile cum trebuie, pentru că, altfel, ne mirăm de ce întârziem și ne întrebăm nu știu pe unde de ce toate investițiile se fac toamna? Păi, dacă se aprobă bugetul în februarie și ne trezim să facem nu știu ce proceduri prin iulie sau poate chiar în septembrie, pentru că în iulie și august am fost în concediu, d-aia încep investițiile toamna și nu se termină. Exact din acest motiv. Pentru că, în continuare, niște lucruri sunt tratate de personalul din executivul Primăriei foarte superficial", a spus consilierul Elena Albu într-unul dintre cele mai dure discursuri din plenul Consiliului Local la adresa salariaților Primăriei Câmpina, cel puțin în acest mandat. (video)
Și, repetăm, nimeni, nici măcar primarul Horia Tiseanu, nu a contrazis-o!

Citiți și Oare de ce la Câmpina aproape toate lucrările la infrastructură încep toamna?

4886 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Petre Andrei 22.11.2018 18:53 Mai exista o explicatie,toamna se numara bobocii,he-he-he,mai nasol este ca nimeni din Primarie nu doreste sa fie RESPONSABIL,vine luna si hop,mesaj pe mobil,au intrat banii in cont,ba esti prost?cei angajati politic vor da socoteala dar angajatii?calca de 2 ori intr-un loc ca doar nu cere nimeni rapoarte ,termene bla,bla,bla.Bataie de joc parca sunt bani FURATI,de asta toate lucrarile sunt de unica folosinta cu caliatate ZERO,nu este de vina doar legislatia ci pur si simplu IRESPONSABILITATEEEEEEEA CELOR CE CONDUC.HUUUUOOOO.

Actualitate

949 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

1042 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

2 comentarii

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

Alte stiri recente

853 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

585 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările: