Trupa LITTLE IMPRO revine la Câmpina cu un spectacol pentru copiii care au participat la campania “Câmpina curată”

Actualitate (Categoria articolului)

La cele două acțiuni de ecologizare organizate pe 24 aprilie și 15 mai 2021 în cadrul proiectului CÂMPINA CURATĂ au participat mulți copii, unii însoțiți de cadre didactice, alții de părinți. Pentru acești copii care au strâns gunoaiele aruncate de adulți iresponsabili, inițiatorii campaniei CÂMPINA CURATĂ au pregătit un cadou frumos, pe 27 iulie 2021, de la ora 17.30, la Casa de Cultură “Geo Bogza”. Este vorba despre un spectacol de teatru de improvizație al trupei LITTLE IMPRO.

Pentru unii dintre copii, va fi o reîntâlnire cu LITTLE IMPRO, pentru că această trupă a mai fost la Câmpina, la invitația Asociației Frizzly, susținând două spectacole care s-au bucurat de mare succes. LITTLE IMPRO înseamnă actorii Carmen Lopăzan, Alecsandra Timofte, Claudiu Dudu Maier și Dragoș Muscalu, partea muzicală fiind asigurată de Marian Hâncu. Ingredientul principal al spectacolului de improvizație este interacțiunea permanentă cu publicul. Pornind de la sugestiile spectatorilor și împreună cu ei, actorii creează pe loc povești, scene în limbi inventate, dedicații muzicale speciale etc. Totul fără scenariu, fără regizor, fără decoruri, doar cu imaginație, spontaneitate și creativitate. Rolul publicului este important într-un astfel de spectacol, iar legătura dintre actori este esențială, desigur. Pare o joacă dar, de fapt, este teatru. Teatru de improvizație.
Spectacolul de la Câmpina este sponsorizat de compania LEMET, iar intrarea se face pe baza ecusonului “Agent Câmpina curată”. Trebuie să știți că, pe lângă cele două acțiuni de ecologizare menționate, în ultimele două săptămâni de școală, o echipă a inițiatorilor campaniei CÂMPINA CURATĂ a mers la unitățile de învățământ și le-a prezentatcopiilor informații despre sortarea corectă a deșeurilor și reciclarea acestora (prin materiale grafice adaptate vârstei lor), iar fiecare participant la ecologizare și/sau la sesiunile de informare a primit un ecuson ”Agent Câmpina Curată”.

2898 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

3151 vizualizari
29 iul. 2021 11:46

Primarul Alin Moldoveanu, despre problemele legate de infrastructura rutieră a Câmpinei

Una dintre principalele probleme ale municipiului Câmpina - infrastructura rutieră a fost subiectul emisiunii la care l-am avut ca invitat pe primarul Alin Moldoveanu. Discuțiile au pornit, evident, de la Calea Doftanei, acolo unde se desfășoară mai multe tipuri de lucrări – de canalizare, apă, reabilitare carosabil și trotuare. Vă reamintim că lucrările de canalizare și cele de schimbare a conductelor de apă sunt realizate cu fonduri europene, prin HidroPrahova, iar reabilitarea străzii este o lucrare a Primăriei Câmpina.

1929 vizualizari
28 iul. 2021 20:32

Campanie de dezinsecție, la Câmpina, în perioada 28 iulie-2 august 2021

1 comentarii

În municipiul Câmpina a început, miercuri seară, cea de-a doua etapă de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor și căpușelor, în parcuri și spații verzi. Prima etapă s-a desfășurat la sfârșitul lunii iunie - începutul lunii iulie. Dezinsecția este realizată de operatorul de salubritate, SC Floricon Salub SRL Câmpina și se efectuează cu echipamente specializate de stropire.

Alte stiri recente

1575 vizualizari
29 iul. 2021 11:56

Societatea VOIPAN angajează brutar-cocător, patiser, cofetar, șofer distribuție și inginer în panificație

Noi, echipa Voipan, ne extindem activitatea. Vrei să faci parte din echipa noastră?

1711 vizualizari
28 iul. 2021 22:52

Două câmpinence, Alexia Tudorache și Iulia Stupu, s-au calificat la Balcaniada din Croația și Europenele din Lituania, la orientare sportivă

Clubul sportiv câmpinean OK Silva a participat cu patru sportive la două competiții de orientare sportivă, care au avut loc în perioada 15-25 iulie la Cluj-Napoca și în Munții Apuseni, în zona platoului carstic Padiș.