CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Musicum Adolescentia revine la Câmpina cu un concert de colinde, pe 19 decembrie 2023

- Eveniment -

Musicum Adolescentia revine la Câmpina cu un concert de colinde, pe 19 decembrie 2023

Asociația Musicum Adolescentia din Craiova revine la Câmpina cu un nou spectacol din cadrul proiectului "Zâmbete pe portativ". De această dată este vorba despre un concert de colinde organizat marți, 19 decembrie 2023, de la ora 19.00, la Casa Tineretului.

Vor evolua în fața publicului Cvartetul SONORE - format din patru tinere talentate, absolvente ale Universității Naționale de Muzică București, soprana Diana Rad - o tânără de 19 ani, cu o voce impresionantă și corul de copii "Sclipiri", dirijat de Adrian Gheorghiță.
Proiectul "Zâmbete pe portativ" al Asociației Musicum Adolescentia este finanțat prin PNRR și se desfășoară în parteneriat cu administrația locală câmpineană. Proiectul include concerte cu specific educativ, cu un repertoriu vocal-instrumental (cor, orchestră, soliști) și recitaluri de muzică instrumentală care au scopul de a suscita interesul copiilor și adulților pentru muzica clasică și pentru studiul unui instrument muzical. În cadrul acestui proiect, Asociația Musicum Adolescentia a organizat și spectacolul de 1 Iunie 2023 de la Câmpina, la care au fost invitați orchestra PRO NOBILE, soprana Mediana Vlad și tenorul Andrei Pleșca, angajați ai Teatrului Național de Operetă și Musical din București.


08 Dec 2023 18:55 1240 vizualizari


Comentarii


  • 09.12.2023 05:45 Andrei Adrian Bună ziua. Avem plăcerea să vă invităm la următoarele evenimente pe care le avem programate la Casa Tineretului din Câmpina: ➡️ Pe data de 9 decembrie, ora 17, conferința cu prof. Dumitru Borțun la Casa Tineretului din Câmpina. Intrarea este liberă. Conferința este în colaborare cu primăria din Câmpina. Tema abordată: Zgârcenia și Dărnicia. Cum stai cu bunătatea? ➡️ Pe data de 16 decembrie, ora 17, avem în colaborare cu primăria din Câmpina concertul de colinde susținut de corul de copii și tineri Dynamis tot la Casa Tineretului din Câmpina. Intrarea este liberă. ➡️ Pe data de 23 decembrie, ora 18, tot în colaborare cu primăria din Câmpina și tot la Casa Tineretului, concert de colinde susținut de mai mulți soliști + coruri reunite din Câmpina și diaspora. La eveniment va fi prezent și jurnalistul MIHAI GÂDEA de la Antena 3. Intrarea este liberă! 🙏 Vă rugăm să distribuiți aceste afișe și altor persoane pentru a lua notă de invitația la aceste evenimente. ❤️ Vă așteptăm cu drag!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
824 vizualizari 13 Jun 2024 23:11 Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Ziua Eroilor a venit în anul 2024 la foarte puțin timp după alegerile locale. Poate de aici o ”răceală” evidentă, schimburi de priviri reci, chiar dure între... diverse persoane, implicate direct sau indirect în derularea procesului electoral.

citeste mai mult
1443 vizualizari 13 Jun 2024 21:59 Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Comuna Cornu excelează atunci când vine vorba de organizarea de evenimente, dar, dintre toate, Ziua Eroilor pare cea mai apropiată de sufletul administrației din, probabil, cea mai europeană comună din Prahova și nu numai.

citeste mai mult
944 vizualizari 11 Jun 2024 08:58 Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Din anul 2022, seniorii câmpineni și din localitățile limitrofe au participat la acțiunile proiectului ”Îmbătrânire activă și sănătoasă”, inițiat de Asociația CAR Pensionari Câmpina.

citeste mai mult
864 vizualizari 04 Jun 2024 17:46 Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Pe scena Casei Tineretului din Câmpina s-a jucat, luni seară, spectacolul "O noapte furtunoasă", după I.L. Caragiale, în regia lui Alexandru Nagy.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV