Emoții și lacrimi la final de liceu pentru promoția 2021 a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Anii de liceu sunt considerați a fi cei mai frumoși ani din viață. Ani de neuitat. Iar festivitatea de absolvire a liceului este întotdeauna un moment emoționant. Așa a fost și astăzi, la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, unde promoția 2021 a trecut prin frumoasa și emoționanta ceremonie de absolvire. O promoție pentru care ultimii doi ani de liceu nu au fost deloc ușori din cauza pandemiei de coronavirus, orele desfășurându-se mai mult online, elevii neavând posibilitatea permanent de a fi efectiv alături de colegii lor și de profesori. Dar măcar la ceremonia de absolvire au putut fi împreună, șansă pe care colegii lor din promoția anterioară nu au avut-o.

Au fost emoții mari, lacrimi de bucurie, dar și de amărăciune pentru că viața de liceu se încheie și nu a fost tocmai așa cum ar fi trebuit să fie. Alături de elevi, la festivitatea de astăzi, 3 iunie 2021, s-au aflat părinții și alte rude și, bineînțeles, profesorii care s-au bucurat la fel de mult ca și elevii lor că lucrurile par a reveni pe un făgaș mai aproape de normalitate, iar lipsa amintirilor din viața de liceu, din ultimii doi ani școlari, va fi compensată cu amintirea unei ceremonii de neuitat.
Cu robe, cravate sau eșarfe și togi, elevii au ascultat cu emoții imnul Gaudeamus, apoi imnul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, interpretat de formația ”Celesta”. Au fost și scurte alocuțiuni ale directorului Colegiului - profesor Roxana Stan, directorului adjunct - profesor Rodiana Stanciu și primarului municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu. Fiecare clasă și-a premiat cei mai buni elevi, în aplauzele tuturor.
Promoția 2021 a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina înseamnă șase clase cu 178 de absolvenți, cu 12 elevi care au încheiat anul școlar cu media 10, șef de promoție fiind eleva Ioana Dragnea, de la clasa a XII-a F, profil filologie. Menționăm faptul că festivitatea de absolvire a fost împărțită în două părți, în sensul că au fost organizate ceremonii separate pentru câte trei clase, astfel încât să se poată păstra o anumită distanțare socială.

7078 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

771 vizualizari
08 dec. 2023 18:55

Musicum Adolescentia revine la Câmpina cu un concert de colinde, pe 19 decembrie 2023

1 comentarii

Asociația Musicum Adolescentia din Craiova revine la Câmpina cu un nou spectacol din cadrul proiectului "Zâmbete pe portativ". De această dată este vorba despre un concert de colinde organizat marți, 19 decembrie 2023, de la ora 19.00, la Casa Tineretului.

9190 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

4 comentarii

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

Alte stiri recente

44 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

821 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.