Emoții și lacrimi la final de liceu pentru promoția 2021 a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Anii de liceu sunt considerați a fi cei mai frumoși ani din viață. Ani de neuitat. Iar festivitatea de absolvire a liceului este întotdeauna un moment emoționant. Așa a fost și astăzi, la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, unde promoția 2021 a trecut prin frumoasa și emoționanta ceremonie de absolvire. O promoție pentru care ultimii doi ani de liceu nu au fost deloc ușori din cauza pandemiei de coronavirus, orele desfășurându-se mai mult online, elevii neavând posibilitatea permanent de a fi efectiv alături de colegii lor și de profesori. Dar măcar la ceremonia de absolvire au putut fi împreună, șansă pe care colegii lor din promoția anterioară nu au avut-o.

Au fost emoții mari, lacrimi de bucurie, dar și de amărăciune pentru că viața de liceu se încheie și nu a fost tocmai așa cum ar fi trebuit să fie. Alături de elevi, la festivitatea de astăzi, 3 iunie 2021, s-au aflat părinții și alte rude și, bineînțeles, profesorii care s-au bucurat la fel de mult ca și elevii lor că lucrurile par a reveni pe un făgaș mai aproape de normalitate, iar lipsa amintirilor din viața de liceu, din ultimii doi ani școlari, va fi compensată cu amintirea unei ceremonii de neuitat.
Cu robe, cravate sau eșarfe și togi, elevii au ascultat cu emoții imnul Gaudeamus, apoi imnul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, interpretat de formația ”Celesta”. Au fost și scurte alocuțiuni ale directorului Colegiului - profesor Roxana Stan, directorului adjunct - profesor Rodiana Stanciu și primarului municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu. Fiecare clasă și-a premiat cei mai buni elevi, în aplauzele tuturor.
Promoția 2021 a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina înseamnă șase clase cu 178 de absolvenți, cu 12 elevi care au încheiat anul școlar cu media 10, șef de promoție fiind eleva Ioana Dragnea, de la clasa a XII-a F, profil filologie. Menționăm faptul că festivitatea de absolvire a fost împărțită în două părți, în sensul că au fost organizate ceremonii separate pentru câte trei clase, astfel încât să se poată păstra o anumită distanțare socială.

4700 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4900 vizualizari
18 iun. 2021 13:16

Șefii de promoție de la școlile și liceele câmpinene, premiați de Primăria municipiului

În cadrul deschiderii oficiale a expoziției dedicate împlinirii a 111 ani de la primul zbor al lui Aurel Vlaicu, eveniment care a avut loc joi, 17 iunie 2021, la Casa Tineretului din Câmpina, a existat și un moment special. Un moment în care atenția tuturor a fost îndreptată către elevii de la clasele a VIII-a și a XII-a, cei care au terminat gimnaziul, respectiv liceul, ca șefi de promoție.  

3222 vizualizari
18 iun. 2021 07:02

Spectacole în aer liber, în ultimul week-end din fiecare lună de vară, în centrul municipiului Câmpina

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina vă invită la spectacole în aer liber, care vor avea loc în ultima sâmbătă din fiecare lună de vară, în Parcul Regele Mihai I din centrul municipiului.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1275 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.