CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Emoții și lacrimi la final de liceu pentru promoția 2021 a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina

- Eveniment -

Emoții și lacrimi la final de liceu pentru promoția 2021 a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina

Anii de liceu sunt considerați a fi cei mai frumoși ani din viață. Ani de neuitat. Iar festivitatea de absolvire a liceului este întotdeauna un moment emoționant. Așa a fost și astăzi, la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, unde promoția 2021 a trecut prin frumoasa și emoționanta ceremonie de absolvire. O promoție pentru care ultimii doi ani de liceu nu au fost deloc ușori din cauza pandemiei de coronavirus, orele desfășurându-se mai mult online, elevii neavând posibilitatea permanent de a fi efectiv alături de colegii lor și de profesori. Dar măcar la ceremonia de absolvire au putut fi împreună, șansă pe care colegii lor din promoția anterioară nu au avut-o.

Au fost emoții mari, lacrimi de bucurie, dar și de amărăciune pentru că viața de liceu se încheie și nu a fost tocmai așa cum ar fi trebuit să fie. Alături de elevi, la festivitatea de astăzi, 3 iunie 2021, s-au aflat părinții și alte rude și, bineînțeles, profesorii care s-au bucurat la fel de mult ca și elevii lor că lucrurile par a reveni pe un făgaș mai aproape de normalitate, iar lipsa amintirilor din viața de liceu, din ultimii doi ani școlari, va fi compensată cu amintirea unei ceremonii de neuitat.
Cu robe, cravate sau eșarfe și togi, elevii au ascultat cu emoții imnul Gaudeamus, apoi imnul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, interpretat de formația ”Celesta”. Au fost și scurte alocuțiuni ale directorului Colegiului - profesor Roxana Stan, directorului adjunct - profesor Rodiana Stanciu și primarului municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu. Fiecare clasă și-a premiat cei mai buni elevi, în aplauzele tuturor.
Promoția 2021 a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina înseamnă șase clase cu 178 de absolvenți, cu 12 elevi care au încheiat anul școlar cu media 10, șef de promoție fiind eleva Ioana Dragnea, de la clasa a XII-a F, profil filologie. Menționăm faptul că festivitatea de absolvire a fost împărțită în două părți, în sensul că au fost organizate ceremonii separate pentru câte trei clase, astfel încât să se poată păstra o anumită distanțare socială.


03 Jun 2021 20:36 7309 vizualizari


Comentarii


1675 vizualizari 24 Jul 2024 17:56 Mircea Tiberian - vedeta ediției 2024 a Festivalului de Jazz de la Câmpina, care va avea loc în grădina Castelului ”Iulia Hasdeu”

Mircea Tiberian - vedeta ediției 2024 a Festivalului de Jazz de la Câmpina, care va avea loc în grădina Castelului ”Iulia Hasdeu”

CâmpinaTV.ro a fost singura publicație din Câmpina prezentă la discuția care a avut loc miercuri, 24 iulie, după orele prânzului, la Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina, la care au participat consilierii locali Liviu Briciu și Dan Nica și directorul Muzeului Hasdeu, Aura Dobre.

citeste mai mult
3205 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
4072 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
640 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV