Emoții și lacrimi la final de liceu pentru promoția 2021 a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Anii de liceu sunt considerați a fi cei mai frumoși ani din viață. Ani de neuitat. Iar festivitatea de absolvire a liceului este întotdeauna un moment emoționant. Așa a fost și astăzi, la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, unde promoția 2021 a trecut prin frumoasa și emoționanta ceremonie de absolvire. O promoție pentru care ultimii doi ani de liceu nu au fost deloc ușori din cauza pandemiei de coronavirus, orele desfășurându-se mai mult online, elevii neavând posibilitatea permanent de a fi efectiv alături de colegii lor și de profesori. Dar măcar la ceremonia de absolvire au putut fi împreună, șansă pe care colegii lor din promoția anterioară nu au avut-o.

Au fost emoții mari, lacrimi de bucurie, dar și de amărăciune pentru că viața de liceu se încheie și nu a fost tocmai așa cum ar fi trebuit să fie. Alături de elevi, la festivitatea de astăzi, 3 iunie 2021, s-au aflat părinții și alte rude și, bineînțeles, profesorii care s-au bucurat la fel de mult ca și elevii lor că lucrurile par a reveni pe un făgaș mai aproape de normalitate, iar lipsa amintirilor din viața de liceu, din ultimii doi ani școlari, va fi compensată cu amintirea unei ceremonii de neuitat.
Cu robe, cravate sau eșarfe și togi, elevii au ascultat cu emoții imnul Gaudeamus, apoi imnul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, interpretat de formația ”Celesta”. Au fost și scurte alocuțiuni ale directorului Colegiului - profesor Roxana Stan, directorului adjunct - profesor Rodiana Stanciu și primarului municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu. Fiecare clasă și-a premiat cei mai buni elevi, în aplauzele tuturor.
Promoția 2021 a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina înseamnă șase clase cu 178 de absolvenți, cu 12 elevi care au încheiat anul școlar cu media 10, șef de promoție fiind eleva Ioana Dragnea, de la clasa a XII-a F, profil filologie. Menționăm faptul că festivitatea de absolvire a fost împărțită în două părți, în sensul că au fost organizate ceremonii separate pentru câte trei clase, astfel încât să se poată păstra o anumită distanțare socială.

5147 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1975 vizualizari
21 sept. 2021 20:20

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud Muntenia, lansare oficială la Ploiești

Tineri întreprinzători din cele șapte județe ale regiunii Sud Muntenia (Prahova, Dâmbovița, Argeș, Giurgiu, Teleorman, Călărași și lalomița) s-au adunat împreună și au fondat PTIRSM, structură regională a Patronatului Tinerilor Întreprinzatori din România (PTIR), care are ca scop susținerea, aparărarea, promovarea și reprezentarea intereselor profesionale, economice și sociale ale tinerilor întreprinzători de la nivelul regiunii Sud Muntenia. Evenimentul de lansare a acestei structuri patronale va avea loc joi, 23 septembrie 2021, în Ploiești, la Palatul Administrativ, în Sala Europa, începând cu ora 18.00.

3826 vizualizari
14 sept. 2021 18:08

Ceremonia de deschidere a unui nou an de învățământ la Școala Postliceală "Louis Pasteur" Câmpina

Prima zi a fiecărui nou an școlar este marcată și la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” din Câmpina printr-o festivitate de deschidere, urmată de premierea celor mai buni elevi din anul școlar precedent. Anul acesta, la festivitatea de deschidere a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. ”Este pentru prima dată în cei peste 20 de ani de activitate ai școlii în care la deschiderea anului școlar suntem onorați de prezența primarului în funcție al municipiului Câmpina și pentru acest lucru vă mulțumim domnule Moldoveanu!”, au fost primele cuvinte ale președintelui Fundației AMUS, Elena Murariu.

Alte stiri recente

653 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

2767 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.