Accidente pe DN1, în această după-amiază, la Nistorești și Posada

Social (Categoria articolului)

Două accidente rutiere s-au produs în această după-amiază pe DN1, la km 103, respectiv km 115. Mai exact, în apropiere de Nistorești și în zona Posada. La Nistorești s-au ciocnit două mașini, iar la Posada o autocisternă a lovit un parapet.

La km 103, la Nistorești, două autovehicule au intrat în coliziune după ce unul dintre conducătorii auto a încercat o depășire neregulamentară. Este vorba despre o Skoda Octavia care se deplasa spre Brașov și o autoutilitară care mergea pe celălalt sens de mers. Echipaje de la ISU și de la Poliție s-au deplasat la locul accidentului, circulația pe DN1 desfășurându-se cu dificultate zeci de minute. Conducătorul auto din Skoda Octavia a fost scos din mașină cu ajutorul autospecialei de descarcerare și transportat direct la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu răni grave. Șoferul autoutilitarei a primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

La Posada, o autocisternă de tipul celor care transportă combustibili petrolieri a intrat într-un parapet, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Autocisterna era goală. La locul accidentului s-au deplasat echipaje de la Poliție și Ambulanță. Conducătorul auto nu a pățit nimic. Traficul pe DN1 a fost blocat pe sensul de mers spre Brașov, iar apoi polițiștii au dirijat circulația pe câte o bandă pe ambele sensuri. 

4507 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2665 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4722 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.

Alte stiri recente

1695 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2552 vizualizari
24 ian. 2021 12:11

Mesajul prefectului județului Prahova cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

24 Ianuarie semnifică Ziua Unirii Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acțiuni de marcare a acestui eveniment nu sunt permise decât în orașele reședință de județ și fără tradiționala Horă a Unirii.