"La sala de concerte din Paris, au murit atât de mulți oameni pentru că nu au vrut să-și părăsească prietenii!"

Eveniment (Categoria articolului)

Trupa americană "Eagles od Death Metal" susținea un concert pe scena sălii de spectacole "Bataclan" din Paris în fatidica seară de 13 noiembrie 2015. În timpul concertului, teroriștii au deschis focul asupra spectatorilor. 80 de oameni au murit la Bataclan. Întorși în SUA, rockerii americani au acordat un interviu revistei "Vice", în care vorbesc despre cumplitele momente de sub ploaia de gloanțe de la "Bataclan".

"Vice" a făcut public un fragment din interviul care urmează să fie difuzat săptămâna viitoare.
"Unii spectatori s-au ascuns la noi în cabină. Se trăgea de peste tot, i-au omorât pe toți. Cu excepția unuia care s-a ascuns sub geaca mea de piele. Oamenii se prefăceau că sunt morți. Erau îngroziți. Un motiv pentru care au murit atât de mulți oameni este acela că nu voiau să-și părăsească prietenii. Mulți au rămas să-i protejeze pe ceilalți. S-au așezat în fața altora pentru a-i apăra!", a spus solistul trupei 
"Eagles od Death Metal", Jesse Hughes.

7165 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1268 vizualizari
17 mar. 2024 11:53

Gala folk ”Om bun”, în perioada 27-29 martie 2024, la Breaza

Primăria și Consiliul Local Breaza, Centrul Cultural ”Ion Manolescu” Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală ”Tatiana Stepa”, organizează în ultima săptămână a lunii martie, la Breaza, Gala folk ”Om bun”, în memoria lui Victor Socaciu, eveniment ajuns la a patra ediție.

9140 vizualizari
15 mar. 2024 22:16

Încă o promoție a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a depus jurământul

Sub un cer mohorât, bacovian, pentru aproape 1.240 elevi ai promoției februarie - decembrie 2024 ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, ziua de vineri, 15 martie 2024, va fi una dintre cele mai frumoase amintiri din viața lor - ziua depunerii jurământului militar de credință față de țară.

Alte stiri recente

240 vizualizari
19 mar. 2024 10:20

DN1 s-a mutat prin Câmpina. Aglomerație, dar în limite acceptabile

După cum știți, circulația rutieră pe DN1 este oprită marți și miercuri, pentru demolarea podului feroviar peste râul Prahova, demolare care a început de la miezul nopții de luni spre marți.

2886 vizualizari
19 mar. 2024 09:37

Podul CFR dintre Câmpina și Poiana Câmpina, de peste DN1 și râul Prahova, devine amintire

În noaptea de luni spre marți a început demolarea podului feroviar dintre municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina, pod situat peste râul Prahova și peste DN1. Lucrările vor dura până miercuri, la ora 24.00, perioadă în care traficul sub 3,5 tone este deviat prin Câmpina.