Incendiu la o hală cu produse inflamabile din Florești

Social (Categoria articolului)

UPDATE 2 - Cauza incendiului - un scurtcircuit la un motostivuitor. Nu au fost victime.
UPDATE 1 - Incendiul a fost lichidat în jurul orei 8.20. Pompierii au intervenit apoi pentru înlăturarea efectelor negative produse de foc.


Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineață,în jurul orei 7.45, la o hală de depozitare a unor produse inflamabile, de tip uleiuri, vopsele și diluanți, din comuna Florești. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2.000 mp (din care 500 mp cu flacără deschisă), la fața locului acționând 28 de pompieri cu șase mașini de stingere, o autoscară și o autospecială de primă intervenție de comandă, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae. De asemenea, a fost trimisă și o ambulanță.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o bază de aprovizionare a unei companii de petrol și gaze cu activitate în sectoarele de exploatare, producție, rafinare gaze naturale și energie. Vom reveni.

(Foto și video - ISU Prahova)

5609 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

7058 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

4 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.

2790 vizualizari
07 dec. 2021 19:26

2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Alte stiri recente

1100 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

1286 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina.