Incendiu la o hală cu produse inflamabile din Florești

Social (Categoria articolului)

UPDATE 2 - Cauza incendiului - un scurtcircuit la un motostivuitor. Nu au fost victime.
UPDATE 1 - Incendiul a fost lichidat în jurul orei 8.20. Pompierii au intervenit apoi pentru înlăturarea efectelor negative produse de foc.


Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineață,în jurul orei 7.45, la o hală de depozitare a unor produse inflamabile, de tip uleiuri, vopsele și diluanți, din comuna Florești. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2.000 mp (din care 500 mp cu flacără deschisă), la fața locului acționând 28 de pompieri cu șase mașini de stingere, o autoscară și o autospecială de primă intervenție de comandă, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae. De asemenea, a fost trimisă și o ambulanță.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o bază de aprovizionare a unei companii de petrol și gaze cu activitate în sectoarele de exploatare, producție, rafinare gaze naturale și energie. Vom reveni.

(Foto și video - ISU Prahova)

6081 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1430 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

675 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

257 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

397 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.