Podul lui Rache a fost vandalizat. Autoritățile din Poiana Câmpina l-au închis până la noi reparații

Actualitate (Categoria articolului)

De câteva zile, Podul lui Rache peste râul Prahova, care leagă satul Pietrișu aparținând de comuna Poiana Câmpina de municipiul Câmpina, intrase în reparații. Erau înlocuite scândurile care alcătuiau efectiv puntea, eforturile autorităților din Poiana Câmpina venind la solicitarea oamenilor din această zonă a comunei, care folosesc podul pentru accesul facil spre Câmpina.

În seara zilei de joi, conform martorilor oculari, trei tineri - doi băieți și o fată - încă neidentificați au rupt efectiv cu sălbăticie scândurile abia montate, distrugând podul și punând în real pericol pe oricine ar încerca să-l traverseze. În aceste condiții, autoritățile locale din Poiana Câmpina au intervenit cu promptitudine și au marcat corespunzător închiderea podului pentru una - două zile, până când scândurile vor fi din nou înlocuite pentru a se putea reda podul circulației pietonale în condiții de deplină siguranță.

4310 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • puscasu 26.08.2021 21:13 facut de la a la z puse camere video si iluminat nocturn.macar in semn de respect fata de personalitatea lui raky
  • Geo Condoru 27.08.2021 17:40 Vandalii trebuie prinși și aspru pedepsiți.Din păcate,nu mai putem pune în aplicare ceea ce spunea marele A.P.Cehov; „O zi în care n-ai bătut un prost, e o zi pierdută !”
  • Gh.Stanciu 29.08.2021 12:00 Privind mai atent,am observat că scândurile puse de Primăria din Poiana Câmpina ,pe pod, sunt niște putregaiuri,care,lăsate la locul lor,ar fi pus în pericol viața trecătorilor.Poate că gestul tinerilor vandali este și o formă de protest, față de modul pompieristic de reparare a podului.În loc să se pună niște scânduri solide de stejar sau de fag,s-a ales calea simplistă de a pune niște jafuri de scânduri,provenite ,probabil de la diverse demolări(de la magazii sau de la cotețe,poate chiar din gospodăria primarului actual).
  • Florin Barbu 29.11.2021 23:40 Sper sa iasă ceva frumos iluminat și cu camere video. Oricum localii nu prea au carte. Măcar sa ia piept cu nelegiuitorii, oricum nici Poiana nu e mai prejos decât Campina
  • Ciolanul 30.11.2021 14:59 Bine ca au rupt scandurile alea putrezite inainte de a cadea zapada. Imagineaza-ti ca podul este acoperit cu zapada si nu vezi pe unde calci si dintr-odata se rupe totul sub tine. Cred ca ar trebui sa le dam o medalie pentru creativitate si initiativa in rezolvarea problemei acestea.

Actualitate

1088 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.

694 vizualizari
26 iun. 2022 15:17

Trei șoferi s-au ales cu dosare penale, în ultimele zile, pe străzile din Câmpina

În ultimele zile, acțiunile polițiștilor câmpineni au dus la deschiderea a trei dosare penale pentru conducători auto, care au fost prinși în diferite situații care au dus la acest deznodământ - de la conducerea unui vehicul neînmatriculat, la conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau fără a deține permis de conducere..

Alte stiri recente

92 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

188 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.