CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

573 fotografi din întreaga lumea au participat la a VI-a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Câmpina

- Eveniment -

573 fotografi din întreaga lumea au participat la a VI-a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Câmpina

Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Câmpina a ajuns la cea de-a VI-a ediție. 573 de artiști fotografi din 66 de țări au trimis 8.167 de lucrări, fiind acordat un număr record de premii - 214. Vă reamintim că evenimentul este organizat de câmpineanul Răzvan Băleanu și se desfășoară sub patronajul Societății Americane de Fotografie, al Uniunii Globale a Fotografiei și al Image Colleague Society din Statele Unite ale Americii.

Pentru al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei, nu a mai avut loc vernisajul Salonului, dar în sala mică a Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina există o expoziție care include o selecție a fotografiilor premiate. Expoziția este deschisă în perioada 11 ianuarie - 11 februarie 2022.
"Ediția a VI-a a Salonului Internațional de Artă Fotografică - Câmpina 2021 ne-a oferit din nou o imensă bucurie datorită unei participări foarte mari și totodată deosebit de valoroasă. La această ediție, datorită valorii foarte ridicate a fotografiilor primite, am oferit un număr record de premii - 214 medalii, premii speciale și mențiuni de onoare. Mulțumim valorosului nostru juriu format din Jakab Tibor (din Targu Mureș), dr. Teodor Radu Pantea (din Oradea) și Mircea Anghel (din Craiova). Prin munca lor, membrii juriului au reușit să selecteze în expoziție și să premieze cele mai bune lucrări. Mulțumim tuturor participanților pentru încrederea cu care au participat, succesul acestui salon le este datorat lor! Vă invitam pe website-ul nostru pentru a viziona toate fotografiile acceptate și premiate la această ediție, dar și de la edițiile anterioare, precum și alte informații despre noi: www.campinaexhibitions.net, ne-a declarat Răzvan Băleanu.
Ceea ce bucură este faptul că de la o ediție la alta crește numărul artiștilor fotografi din România, care participă la acest eveniment. La această a VI-a ediție a 
Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Câmpina s-au înscris și au trimis lucrări 23 de fotografi români, iar 8 dintre ei au și fost premiați.


12 Jan 2022 12:12 3077 vizualizari


Comentarii


2010 vizualizari 26 May 2024 22:21

"Flori de cântec prahovean", la a VIII-a ediție. Iată câștigătorii concursului județean organizat de școala din Poiana Câmpina

Festivalul-concurs de muzică populară "Flori de cântec prahovean", organizat de Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina, a ajuns la cea de-a VIII-a ediție. Este adevărat, evenimentul nu a avut loc în anii marcați de pandemie, dar a fost reluat ulterior, spre bucuria copiilor care doresc să participe la astfel de concursuri, să urce pe scenă, să cânte și să încânte publicul.

citeste mai mult
719 vizualizari 26 May 2024 11:10 La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

Ajuns la ediția a XVIII-a, concursul muzical județean ”Suflet de copil” a avut loc joi, 23 mai, pe scena Casei Tineretului, din Câmpina, în organizarea Clubului Copiilor, condus de profesor Alice Botoacă.

citeste mai mult
4237 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1931 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV