573 fotografi din întreaga lumea au participat la a VI-a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Câmpina a ajuns la cea de-a VI-a ediție. 573 de artiști fotografi din 66 de țări au trimis 8.167 de lucrări, fiind acordat un număr record de premii - 214. Vă reamintim că evenimentul este organizat de câmpineanul Răzvan Băleanu și se desfășoară sub patronajul Societății Americane de Fotografie, al Uniunii Globale a Fotografiei și al Image Colleague Society din Statele Unite ale Americii.

Pentru al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei, nu a mai avut loc vernisajul Salonului, dar în sala mică a Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina există o expoziție care include o selecție a fotografiilor premiate. Expoziția este deschisă în perioada 11 ianuarie - 11 februarie 2022.
"Ediția a VI-a a Salonului Internațional de Artă Fotografică - Câmpina 2021 ne-a oferit din nou o imensă bucurie datorită unei participări foarte mari și totodată deosebit de valoroasă. La această ediție, datorită valorii foarte ridicate a fotografiilor primite, am oferit un număr record de premii - 214 medalii, premii speciale și mențiuni de onoare. Mulțumim valorosului nostru juriu format din Jakab Tibor (din Targu Mureș), dr. Teodor Radu Pantea (din Oradea) și Mircea Anghel (din Craiova). Prin munca lor, membrii juriului au reușit să selecteze în expoziție și să premieze cele mai bune lucrări. Mulțumim tuturor participanților pentru încrederea cu care au participat, succesul acestui salon le este datorat lor! Vă invitam pe website-ul nostru pentru a viziona toate fotografiile acceptate și premiate la această ediție, dar și de la edițiile anterioare, precum și alte informații despre noi: www.campinaexhibitions.net, ne-a declarat Răzvan Băleanu.
Ceea ce bucură este faptul că de la o ediție la alta crește numărul artiștilor fotografi din România, care participă la acest eveniment. La această a VI-a ediție a 
Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Câmpina s-au înscris și au trimis lucrări 23 de fotografi români, iar 8 dintre ei au și fost premiați.

2017 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

6694 vizualizari
15 ian. 2022 12:35

Lansarea colecției "Eminesciana" a designerului câmpinean Delia Lazăr, un spectacol-eveniment dedicat marelui poet Mihai Eminescu

La Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiești s-a desfășurat joi, 13 ianuarie 2022, un eveniment special – lansarea colecției “Eminesciana” a designerului câmpinean Delia Lazăr, o lansare însoțită de vers și cântec.

2124 vizualizari
15 ian. 2022 10:25

“Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și poetului nepereche, la Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina

La Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina s-a desfășurat cea de-a doua ediție a concursului “Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și împlinirii a 172 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.