573 fotografi din întreaga lumea au participat la a VI-a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Câmpina a ajuns la cea de-a VI-a ediție. 573 de artiști fotografi din 66 de țări au trimis 8.167 de lucrări, fiind acordat un număr record de premii - 214. Vă reamintim că evenimentul este organizat de câmpineanul Răzvan Băleanu și se desfășoară sub patronajul Societății Americane de Fotografie, al Uniunii Globale a Fotografiei și al Image Colleague Society din Statele Unite ale Americii.

Pentru al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei, nu a mai avut loc vernisajul Salonului, dar în sala mică a Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina există o expoziție care include o selecție a fotografiilor premiate. Expoziția este deschisă în perioada 11 ianuarie - 11 februarie 2022.
"Ediția a VI-a a Salonului Internațional de Artă Fotografică - Câmpina 2021 ne-a oferit din nou o imensă bucurie datorită unei participări foarte mari și totodată deosebit de valoroasă. La această ediție, datorită valorii foarte ridicate a fotografiilor primite, am oferit un număr record de premii - 214 medalii, premii speciale și mențiuni de onoare. Mulțumim valorosului nostru juriu format din Jakab Tibor (din Targu Mureș), dr. Teodor Radu Pantea (din Oradea) și Mircea Anghel (din Craiova). Prin munca lor, membrii juriului au reușit să selecteze în expoziție și să premieze cele mai bune lucrări. Mulțumim tuturor participanților pentru încrederea cu care au participat, succesul acestui salon le este datorat lor! Vă invitam pe website-ul nostru pentru a viziona toate fotografiile acceptate și premiate la această ediție, dar și de la edițiile anterioare, precum și alte informații despre noi: www.campinaexhibitions.net, ne-a declarat Răzvan Băleanu.
Ceea ce bucură este faptul că de la o ediție la alta crește numărul artiștilor fotografi din România, care participă la acest eveniment. La această a VI-a ediție a 
Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Câmpina s-au înscris și au trimis lucrări 23 de fotografi români, iar 8 dintre ei au și fost premiați.

2887 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3007 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

4332 vizualizari
02 iun. 2023 12:48

Câmpina a fost în sărbătoare, de Ziua Internațională a Copiilor

Câmpina a fost în sărbătoare, joi, 1 Iunie 2023, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat un eveniment frumos, cu multă muzică, teatru, mascote, personaje pe picioroange, face painting, baloane colorate, dulciuri. O sărbătoare pe care copiii au meritat-o, ei fiind cei care creează pentru noi toţi o lume minunată.

Alte stiri recente

337 vizualizari
05 iun. 2023 10:06

Accident grav pe o șosea din Prahova. Un băiat de 18 ani a murit, iar șoferul de 24 ani a ajuns în arest

Noaptea trecută, în jurul orei 23.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe DJ 101 F, în comuna Ciupelnița s-ar fi produs un accident rutier cu victimă. 

179 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.