Nu ratați evenimentul cultural al toamnei 2019, la Câmpina - Festivalul de Teatru "Mircea Albulescu"!

Eveniment (Categoria articolului)

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2019, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina va avea loc cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Teatru "Mircea Albulescu", eveniment organizat de administrația locală în parteneriat cu Asociația Teatru Proiect și Casa de Cultură. În acest an, festivalul va include patru piese de teatru, iar duminică, 3 noiembrie, în cadrul galei, se va juca un spectacol de excepție al Teatrului Metropolis din București – “Hagi Tudose”. Prețul unui bilet pentru un spectacol este 30 lei (prima jumătate a sălii) și 25 lei (pentru a doua parte a sălii), iar un abonament pentru toate cele cinci spectacole (deci inclusiv cel de gală) costă 60 lei, respectiv 50 lei.

Miercuri, 30 octombrie 2019, ora 19.30, spectacolul “Interesul poartă fesul”, o producție Teatrelli, o comedie romantică scrisă și regizată de Rodica Popescu Bitănescu, un spectacol vesel, spumos, despre viața nevăzută a actorilor în teatru. Din distribuție fac parte: Rodica Popescu Bitănescu, Irina Cărămizaru, Ștefana Ionescu Dârzeu, Ioana Mărcoiu, Răzvan Hâncu.
Joi, 31 octombrie 2019, ora 19.30, spectacolul “Parada” al Teatrului “Tudor Vianu” din Giurgiu. Scrisă de Alexandr Galin, “Parada” este povestea comică a unui rus tradiționalist, care merge în Olanda, la Amsterdam, unde studiază fiul său și îl găsește pe acesta în mijlocul unei parade gay. De aici rezultă o serie de încurcături, unele amuzante, altele tragi-comice. Din distribuție: Cosmin Crețu, Raluca Botez, Șerban Chițu, Vlad Bînzoiu, Oana Maria Dragne, Laura Voicu. Regia – Cosmin Crețu.
Vineri, 1 noiembrie 2019, ora 19.30, spectacolul “Ceapa” al Teatrului “Stela Popescu” din București. O piesă regizată de Dan Tudor și din distribuția căreia fac parte: Adrian Păduraru, Silvia Stanciu, Alexandra Velniciuc, Sorin Aurel Sandu, Irina Cărămizaru și alții. Un spectacol surpriză, care va avea premiera la București chiar luna aceasta.
Sâmbătă, 2 noiembrie 2019, ora 19.30, spectacolul “Prins în plasă” al Teatrului “Sică Alexandrescu” din Brașov. O piesă scrisă de dramaturgul britanic Ray Cooney, tradusă de Marian Popescu, regizată de Cristian Ioan, scenografia aparținându-i Alexandrei Dumitru. O comedie despre un șofer de taxi din Londra, John Smith, bigam, cu două vieți și un program foarte precis pentru a jongla cu cele două soții. Din distribuție: Mihai Bica, Gabriela Butuc, Carmen Moruz, Mihai Giurițan și alții.
Duminică, 3 noiembrie, ora 19.00, cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Teatru "Mircea Albulescu" de la Câmpina se va încheia cu un spectacol extraordinar – “Hagi Tudose” al Teatrului Metropolis. Este una dintre primele tragi-comedii ale dramaturgiei românești, scrisă de Barbu Ștefănescu Delavrancea. Un spectacol uimitor, regizat de Dan Tudor și cu o distribuție excepțională: Virgil Ogășanu, Costel Constantin, Virginia Mirea, Adela Mărculescu, Elvira Deatcu, Tudor Aron Istodor și alții.

Nu ratați evenimentul cultural al toamnei 2019, la Câmpina!

4601 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2506 vizualizari
05 aug. 2020 21:35

A 15-a ediție a Festivalului IDEO IDEIS a ajuns și la Câmpina

Miercuri, 5 august 2020, a început cea de-a 15-a ediție a Festivalului de Teatru Tânăr IDEO IDEIS, în Câmpina și încă 8 localități din țară – Alexandria, București, Buzău, Baia Mare, Botoșani, Roman, Sibiu și Timișoara. Este pentru prima dată când acest festival de artă și teatru pentru tineret ajunge la Câmpina, chiar dacă este vorba despre un format inedit, impus de restricțiile stabilite la nivel național din cauza pandemiei de coronavirus.

3363 vizualizari
13 iul. 2020 22:07

Emoții la festivitatea de absolvire pentru a VIII-a promoție de asistenți de farmacie de la Școala ”Louis Pasteur” Câmpina

”Generația zâmbetului învingător” este denumirea oficială acordată de Roxana Veliche, dirigintele clasei de farmacie de la Școala Sanitară Postliceală ”Louis Pasteur”, la festivitatea de absolvire, care a avut loc zilele trecute, într-un cadru mai restrâns decât de obicei, cadru impus și de măsurile pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. A fost festivitatea de absolvire a celei de-a opta promoții de asistenți de farmacie.

Alte stiri recente

480 vizualizari
15 aug. 2020 10:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 15 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1768 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

1 comentarii

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.