CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

După furtuna din noaptea trecută, opt copaci căzuți pe carosabil la Câmpina. A fost emis mesaj RO-ALERT. Peste 25.000 oameni nu au curent electric

- Actualitate -

După furtuna din noaptea trecută, opt copaci căzuți pe carosabil la Câmpina. A fost emis mesaj RO-ALERT. Peste 25.000 oameni nu au curent electric

Noapte grea la Câmpina și în alte localități din județul Prahova, după o furtună violentă. Mai mulți copaci au fost smulși din rădăcini, corturile din pasajul de la ceas, unde are loc un târg comercial, au fost avariate în cea mai mare parte, iar mai multe gospodării au fost inundate.

În urma manifestării fenomenelor meteorologice prognozate pentru județul nostru, pompierii militari prahoveni au fost solicitați (începând cu ora 02:45) să intervină pentru degajarea copacilor sau a crengilor ori porțiunilor de copaci căzute pe carosabil în 26 de cazuri, în localitățile Poiana Câmpina, Novăcești, Plaiu, Cornu de Jos, Comarnic, Vărbilău, Ploiești (str. Mărășești și B-dul București), Câmpina, Drajna de Jos, Păulești, Câmpina (DN1, Km 92), Vălenii de Munte, Dumbrăvești, Telega  și Vadu Săpat. Cele mai multe cazuri sunt înregistrate în municipiul Câmpina, 8 cazuri din totalul de 26 precizat mai sus. 
Până la ora 5.00 a fost valabilă o avertizare meteo cod portocaliu de vreme severă pentru localitățile Câmpina, Vălenii de Munte, Măneciu, Brebu, Slănic, Vărbilău, Izvoarele, Telega, Scorțeni, Gura Vitioarei, Drajna, Bănești, Poiana Câmpina, Cerașu, Starchiojd, Posești, Vâlcănești, Teișani, Aluniș, Șotrile, Bertea, Predeal-Sărari, Ștefești, Bătrâni, Cărbunești, Cosminele. IGSU a transmis mesaj RO-ALERT pentru aceste localități. 
Fenomenele meteo care au fost vizate: averse torențiale de peste 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, grindină, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
De asemenea, la Câmpina, cele mai multe dintre corturile din pasajul de la ceas, unde are loc în aceste zile un târg comercial, au fost avariate.
Probleme au fost și în asigurarea cu energie electrică a mai multor localități. Astfel, sunt afectate 15 localități, însumând 25.443 consumatori, care nu au energie electrică. Este vorba de localitățile Câmpina, Poiana Câmpina, Breaza, Cornu, Telega, Brebu, Scorțeni și altele.

(Foto cu caracter ilustrativ)


14 Jul 2023 07:50 2296 vizualizari


Comentarii


793 vizualizari 22 Jul 2024 20:56 Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Comitetul Executiv al AJF Prahova a stabilit luni, 22 iulie, schimbarea președinteleui Comisiei Județene de Arbitri, Marian Deaconu. De altfel, a fost schimbată aproape întreaga comisie.

citeste mai mult
371 vizualizari 22 Jul 2024 20:25 Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Luni, 22 iulie, a fost termenul limită până la care firma executantă a lucrărilor de reabilitare termică și modernizare de la Spitalul Municipal Câmpina fusee notificată de Primăria Câmpina să pună în funcțiune sistemul - montat deja - de climatizare.

citeste mai mult
1111 vizualizari 22 Jul 2024 16:26 Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine cu roșiile pe care le-a cumpărat luni, 22 iulie, din Piața Centrală Câmpina.

citeste mai mult
758 vizualizari 21 Jul 2024 16:50 Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă duminică dimineață pe Strada Mihai Eminescu, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV