Colind pentru câmpineni din partea... Poliției Locale

Social (Categoria articolului)

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, pentru că până la Crăciun a mai rămas puțin timp, pentru că nimic nu se compară cu frumusețea colindelor, Câmpinatv.ro dorește să vă facă o surpriză. Prin intermediul nostru vor veni în fața dumneavoastră pentru a vă colinda și pentru a vă transmite o urare: elevi, profesori, sportivi, politicieni, polițiști. Vrem să-i vedeți și altfel decât îi știți, vrem să ne bucurăm împreună, aici, în mica noastră comunitate câmpineană, de spiritul sărbătorilor de iarnă. Vă colindă de această dată Poliția Locală Câmpina.

Le mulțumim colindătorilor de la Poliția Locală Câmpina că s-au raliat demersului nostru și sperăm într-o permanentă apropiere a agenților Poliției Locale de comunitatea pe care o slujesc.

4952 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Popescu Dan 16.12.2021 13:38 Multumim pentru colinde ! Poate colindati mai des si prin piata si pe platforma kaufland (nu numai asa o tura cu masina de ochii soacrei ) si a- ti vedea ce se mai intimpla pe acolo ,cum deranjeaza cersetorii ,cum se parchiaza pe locurile de handicap cu multa nesimtire fara a fi indreptatit ,luind locul legal cuiva care are nevoie de el ,daca nu dai ceva cersetorilor risti sa te trezesti cu masina zgiriata, etc.Nu stiu daca asta este menirea politiei locale, daca nu imi cer scuze ! Totusi cred ca ar trebui sa se simta mai mult prezenta alaturi de cetatenii urbei . Sarbatori fericite , un an nou cu ginduri bune si realizari !

Social

1096 vizualizari
23 mar. 2024 10:47

Contribuția lunară de întreținere pentru persoanele de la Centrul rezidențial de la Voila se mărește de la aproximativ 3.500 lei la peste 4.000 lei/lunar

Miercuri, 27 martie 2024, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, pe ordinea de zi se află și un proiect privind majorarea contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare ale serviciilor sociale de la Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost de la Voila.

4752 vizualizari
22 mar. 2024 20:31

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat la Olimpiada Națională la Limba și literatura română

4 comentarii

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat pentru Olimpiada Națională la Limba și literatura română, la nivelul întregului județ, numărul elevilor calificați fiind de 29.

Alte stiri recente

297 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

862 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.