Colind pentru câmpineni din partea... Poliției Locale

Social (Categoria articolului)

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, pentru că până la Crăciun a mai rămas puțin timp, pentru că nimic nu se compară cu frumusețea colindelor, Câmpinatv.ro dorește să vă facă o surpriză. Prin intermediul nostru vor veni în fața dumneavoastră pentru a vă colinda și pentru a vă transmite o urare: elevi, profesori, sportivi, politicieni, polițiști. Vrem să-i vedeți și altfel decât îi știți, vrem să ne bucurăm împreună, aici, în mica noastră comunitate câmpineană, de spiritul sărbătorilor de iarnă. Vă colindă de această dată Poliția Locală Câmpina.

Le mulțumim colindătorilor de la Poliția Locală Câmpina că s-au raliat demersului nostru și sperăm într-o permanentă apropiere a agenților Poliției Locale de comunitatea pe care o slujesc.

4476 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Popescu Dan 16.12.2021 13:38 Multumim pentru colinde ! Poate colindati mai des si prin piata si pe platforma kaufland (nu numai asa o tura cu masina de ochii soacrei ) si a- ti vedea ce se mai intimpla pe acolo ,cum deranjeaza cersetorii ,cum se parchiaza pe locurile de handicap cu multa nesimtire fara a fi indreptatit ,luind locul legal cuiva care are nevoie de el ,daca nu dai ceva cersetorilor risti sa te trezesti cu masina zgiriata, etc.Nu stiu daca asta este menirea politiei locale, daca nu imi cer scuze ! Totusi cred ca ar trebui sa se simta mai mult prezenta alaturi de cetatenii urbei . Sarbatori fericite , un an nou cu ginduri bune si realizari !

Social

197 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

1805 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

Alte stiri recente

1142 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2177 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.