CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Situația din Strada În Luncă devine tot mai grea. ”Chiar nimănui nu-i pasă de noi?!”

- Actualitate -

Primim de la cititori. Situația din Strada În Luncă devine tot mai grea. ”Chiar nimănui nu-i pasă de noi?!”

Același cititor care ne scria în urmă cu aproximativ o săptămână, semnalându-ne situația de pe Strada În Luncă, a revenit cu imagini pe numărul de whatsapp 0733.388.425. Situația este și mai îngrijorătoare acum... 

Dincolo de faptul că vegetația este tot mai abundentă, trotuarele nu se mai văd, iar carosabilul este într-un real pericol, riscând să fie ”înghițit” de vegetație, oamenii sunt supărați și din alt motiv.
”Încă nu a venit nimeni să ia măsuri... Oare nimeni nu e responsabil cu curățenia și toaletarea copacilor și boscheților de pe această stradă?! Ne simțim părăsiți, abandonați... Chiar nimănui nu-i pasă de noi?!” - este mesajul aproape dureros al cititorilor noștri.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


08 Jul 2024 21:31 984 vizualizari


Comentarii


  • 09.07.2024 08:46 Driver Cea mai slaba administrație din istoria orașului. Bine ca s-au dus, și, efectiv din Octombrie noua administrație și noul primar sa ia de la zero tot ce trebuie în oraș, și sa reabiliteze sau sa repare ce nu a făcut, repet, cea mai slaba administrație din istoria orașului.
26 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
718 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
209 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
516 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV