CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Partidul Câmpina Curată monitorizează calitatea aerului prin intermediul unor senzori instalați în mai multe zone din municipiu

- Politică -

Partidul Câmpina Curată monitorizează calitatea aerului prin intermediul unor senzori instalați în mai multe zone din municipiu

Câmpinenii au acum acces la informații precise despre puritatea aerului pe care îl respiră, grație unei noi inițiative a Partidului Câmpina Curată – 10 senzori speciali care analizează calitatea aerului au fost instalați în mai multe zone din oraș. Potrivit unui comunicat de presă remis de Partidul Câmpina Curată. Indicatorii cei mai importanți care semnalează puritatea și calitatea aerului sunt înregistrați în timp real, pentru a evidenția cantitățile de dioxid de carbon, formaldehidă, ozon și de particule fine PM1, PM2.5 și PM10 existente într-o anumită zonă.

“Valorile obținute de dispozitivele Partidului Câmpina Curată sunt prezentate pe site-ul organizației, www.partidulcampinacurata.ro. Câmpinenii pot accesa același website pentru a găsi și informații despre temperatura și presiunea atmosferică din cartierul lor, precum și despre nivelul de umiditate și de zgomot. Cu o viziune orientată către viitor și un angajament ferm față de problemele câmpinenilor, Partidul Câmpina Curată demonstrează prin această inițiativă, care se desfășoară sub denumirea „Respiră informat!”, dedicarea față de bunăstarea și calitatea vieții locuitorilor din Câmpina. Mai mult, organizația atrage atenția asupra importanței monitorizării permanente a poluării aerului. Partidul Câmpina Curată înțelege că măsurarea calității aerului este esențială pentru ca cetățenii să fie informați asupra pericolelor ascunse din aer și conștienți de nivelurile de poluare la care sunt expuși în fiecare zi. Acest demers a fost gândit pentru a veni în întâmpinarea nevoilor câmpinenilor, dar și pentru a identifica eventuale probleme de mediu și a implementa măsurile sustenabile necesare pentru a proteja natura”, se menționează în comunicatul de presă.

Despre Partidul Câmpina Curată
Partidul Câmpina Curată este un partid local, fondat din dorința de a aduce o noutate pe scena politică locală, prin încurajarea civismului, a dialogului permanent, din necesitatea de a înțelege și a se ține cont  de nevoile câmpinenilor, pentru realizarea coeziunii sociale, element esențial în existența comunității. Acționând sub sloganul „Împreună pentru Câmpina”, partidul militează pentru o administrație publică locală eficientă, fără condamnați penal în funcții publice, cu scopul de a dezvolta Câmpina curată la propriu și moral. Printre obiectivele acestei organizații politice se numără: atragerea de fonduri europene și investiții, dezvoltarea echilibrată a tuturor cartierelor orașului, promovarea și implementarea proiectelor de regenerare urbană și adaptarea sistemului local de educație la realitățile pieței muncii din Câmpina. 

Date de contact
Nume: Rudolf Leica
Funcție: Președinte al Partidului Câmpina Curată
Email: secretariat@partidulcampinacurata.ro
Telefon: 0344 566 903
Website: https://partidulcampinacurata.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/PartidulCampinaCurata/
Instagram: https://www.instagram.com/partidulcampinacurata/
TikTok: https://www.tiktok.com/@partidulcampinacurata


10 Jul 2023 21:33 3289 vizualizari


Comentarii


  • 17.09.2023 09:53 titi Ati montat si va intereseaza ,calitatea ,aerului,Dar ,pentru ,calitatea apei , nu santeti ,curiosi?
  • 11.07.2023 18:28 seth o idee buna. sa speram ca sunt relativ corecte, exacte valorile si ca dispozitivele vor fi intretinute ...
5217 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4044 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1843 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2107 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV