Partidul Câmpina Curată monitorizează calitatea aerului prin intermediul unor senzori instalați în mai multe zone din municipiu

Politică (Categoria articolului)

Câmpinenii au acum acces la informații precise despre puritatea aerului pe care îl respiră, grație unei noi inițiative a Partidului Câmpina Curată – 10 senzori speciali care analizează calitatea aerului au fost instalați în mai multe zone din oraș. Potrivit unui comunicat de presă remis de Partidul Câmpina Curată. Indicatorii cei mai importanți care semnalează puritatea și calitatea aerului sunt înregistrați în timp real, pentru a evidenția cantitățile de dioxid de carbon, formaldehidă, ozon și de particule fine PM1, PM2.5 și PM10 existente într-o anumită zonă.

“Valorile obținute de dispozitivele Partidului Câmpina Curată sunt prezentate pe site-ul organizației, www.partidulcampinacurata.ro. Câmpinenii pot accesa același website pentru a găsi și informații despre temperatura și presiunea atmosferică din cartierul lor, precum și despre nivelul de umiditate și de zgomot. Cu o viziune orientată către viitor și un angajament ferm față de problemele câmpinenilor, Partidul Câmpina Curată demonstrează prin această inițiativă, care se desfășoară sub denumirea „Respiră informat!”, dedicarea față de bunăstarea și calitatea vieții locuitorilor din Câmpina. Mai mult, organizația atrage atenția asupra importanței monitorizării permanente a poluării aerului. Partidul Câmpina Curată înțelege că măsurarea calității aerului este esențială pentru ca cetățenii să fie informați asupra pericolelor ascunse din aer și conștienți de nivelurile de poluare la care sunt expuși în fiecare zi. Acest demers a fost gândit pentru a veni în întâmpinarea nevoilor câmpinenilor, dar și pentru a identifica eventuale probleme de mediu și a implementa măsurile sustenabile necesare pentru a proteja natura”, se menționează în comunicatul de presă.

Despre Partidul Câmpina Curată
Partidul Câmpina Curată este un partid local, fondat din dorința de a aduce o noutate pe scena politică locală, prin încurajarea civismului, a dialogului permanent, din necesitatea de a înțelege și a se ține cont  de nevoile câmpinenilor, pentru realizarea coeziunii sociale, element esențial în existența comunității. Acționând sub sloganul „Împreună pentru Câmpina”, partidul militează pentru o administrație publică locală eficientă, fără condamnați penal în funcții publice, cu scopul de a dezvolta Câmpina curată la propriu și moral. Printre obiectivele acestei organizații politice se numără: atragerea de fonduri europene și investiții, dezvoltarea echilibrată a tuturor cartierelor orașului, promovarea și implementarea proiectelor de regenerare urbană și adaptarea sistemului local de educație la realitățile pieței muncii din Câmpina. 

Date de contact
Nume: Rudolf Leica
Funcție: Președinte al Partidului Câmpina Curată
Email: secretariat@partidulcampinacurata.ro
Telefon: 0344 566 903
Website: https://partidulcampinacurata.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/PartidulCampinaCurata/
Instagram: https://www.instagram.com/partidulcampinacurata/
TikTok: https://www.tiktok.com/@partidulcampinacurata

2802 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • seth 11.07.2023 18:28 o idee buna. sa speram ca sunt relativ corecte, exacte valorile si ca dispozitivele vor fi intretinute ...
  • titi 17.09.2023 09:53 Ati montat si va intereseaza ,calitatea ,aerului,Dar ,pentru ,calitatea apei , nu santeti ,curiosi?

Politică

678 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

727 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

502 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

490 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.