CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Poeziile lui Silviu Ciocanelli au văzut lumina tiparului. SCRUM - o carte tulburătoare

- Eveniment -

Poeziile lui Silviu Ciocanelli au văzut lumina tiparului. SCRUM - o carte tulburătoare

La Editura 'Școala Ardeleană' a apărut recent volumul 'Scrum'. O carte care conține poezii și gânduri. Poeziile și gândurile unui tânăr câmpinean care a supraviețuit incendiului din Clubul Colectiv, din cumplita noapte de vineri, 30 octombrie 2015. Volumul poartă numele ultimei poezii scrise cu doar câteva zile înaintea dezastrului de la Colectiv.

'Este un vis împlinit pentru mine. Întotdeauna mi-am dorit să îmi public poeziile, dar niciodată nu am avut curajul sau încrederea că pot urmări acest vis. Mereu îmi spuneam că e mai bine să mai scriu câteva poezii și să aștept. Acum, visul meu a devenit realitate. Am adunat între cele două coperți postările mele de pe blog și o parte din poeziile scrise după ce m-am trezit din comă', ne-a spus Silviu Ciocanelli. 
Cartea nu a avut, încă, o lansare oficială, să-i spunem. Lui Silviu i-ar plăcea să o poată lansa în această toamnă, dar nu știe dacă va reuși sau nu pentru că este o toamnă grea, urmează să mai treacă prin câteva operații în lunile următoare. Dar cartea poate fi comandată online pe site-ul Editurii 'Școala Ardeleană', la prețul de 20 lei. Editura o poate livra oriunde în țară, iar banii obținuți vor ajunge direct la Silviu pentru acoperirea viitoarelor intervenții chirurgicale sau pentru alte necesități. 'Domnul Vasile Dâncu, directorul editurii, mi-a spus că a rămas șocat după cele întâmplate și s-a hotărât să mă ajute să-mi public poeziile. Voi încerca să aduc cartea și la bibliotecile din oraș având în vedere că va mai trece ceva timp până când va putea fi găsită în librării', ne-a mai declarat Silviu Ciocanelli. L-am întrebat dacă și-ar dori ca poeziile lui să devină muzică, să se transforme în balade, poate. 'Am vrut mereu să scriu piese sau să îmi pun versurile pe muzică, dar nu am găsit timp sau oameni cu care să fac acest lucru. Este foarte greu să te potrivești cu altcineva în muzică, iar eu nu m-am mulțumit cu jumătăți de măsură sau compromisuri. Când va veni timpul potrivit și când voi găsi oameni care să fie pe aceeași undă cu mine, cu siguranță voi înceca să compun și muzică. În ultimele luni am început să exersez din nou la chitară. În niciun caz nu voi renunța la muzică!', spune Silviu și nu avem niciun motiv să credem că nu este așa.

Revenind la 'Scrum', este o carte frumoasă și puternică tocmai prin simplitatea versului. Silviu scrie simplu, dar foarte concentrat. Scrie despre el, despre viață, iubire și... scrum. Despre viața de după... scrum. 'Nu mi-am terminat călătoria și iubirea din mine nu s-a sfârșit!' Cumpărați și citiți 'Scrum'. Aici - http://scoalaardeleanacluj.ro/wp/produs/scrum/

Scrum
am o urgentă nevoie
să respir singur
să nu împart aer sau priviri
vorbe sau trăiri
până când mă pot scufunda din nou
între voi
mă găsesc în nopțile distorsionate
și râdem și suntem
și plângeam și am fost
... totul

(Duminică, 4 octombrie 2015)


05 Sep 2016 19:23 6544 vizualizari


Comentarii


351 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3453 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
469 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
830 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV