Primim de la cititori. Indicator rutier pentru o stradă care nu există!

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a semnalat o situație asupra căreia atragem și noi atenția aici.

Dacă aștepți la semaforul de la intersecția Străzii Sondei cu Bulevardul Carol I, chiar în față, pe partea cealaltă a drumului, vei vedea un indicatior rutier... cu spatele! Este un indicator ”Stop”, dar care este plasat spre... o stradă care nu există! Probabil că s-a dorit a fi un indicator pentru mașinile de la Mediurg, care parchează pe aleea pietonală din fața sediului lor, în spatele chioșcului de ziare. Numai că, parcarea Mediurg este în spatele blocurilor, cu intrarea de pe Strada Energiei via Strada Schelelor. Că li se îngăduie celor de la Mediurg să-și parcheze mașinile pe acea alee pietonală, putem înțelege, dar să le montezi din bani publici indicatoare rutiere pe o alee exclusiv pietonală, nu-i cam mult?!
Dacă vreți să ne semnalați situații asemănătoare sau altele pe care le doriți aduse în atenția opiniei publice sau a autorităților, ne puteți trimite fotografii sau mesaje pe numărul de whatsapp 0733.388.425.

2305 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1876 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

1619 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.