Alertă epidemiologică de gripă la nivel național. Spitalul Municipal Câmpina intră în carantină

Actualitate (Categoria articolului)

Biroul de Presă al Casei Județene de Asigurări de Sănătate a transmis, printr-un comunicat de presă, că în data de 5 ianuarie 2023 a fost emisă instrucțiunea privind instituirea stării de alertă epidemiologică determinată de gripă.

Iată comunicatul: ”Având în vedere creșterea numărului de cazuri de îmbolnăvire prin gripă și depășirea mediei pe cinci sezoane anterioare, în data de 5 ianuarie 2023 a fost emisă Instrucțiunea privind instituirea stării de alertă epidemiologică determinată de gripă. În acest sens, în vederea prevenirii și limitării îmbolnăvirilor prin gripă, se recomandă la nivelul angajatorilor din toate sectoarele de activitate evitarea aglomerărilor din spațiile de lucru și purtarea măștii de protecție, dacă aglomerația nu poate fi evitată. Totodată, este importantă menținerea unei igiene adecvate a mâinilor, iar în cazul apariției simptomelor respiratorii se recomandă cetățenilor prezentarea la cabinetul medicului de familie în vederea stabilirii indicațiilor terapeutice”.
În același timp, în urma unei decizii a Comitetului Director al Spitalului Municipal Câmpina, emise vineri, 6 ianuarie 2023, s-a stabilit ca de sâmbătă, 7 ianuarie, unitatea medicală să intre în carantină, ceea ce va însemna că aparținătorii nu vor mai avea dreptul la vizite la pacienții internați aici.

3703 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gabi 08.01.2023 20:15 Terminați cu minciunile marca proprie#prima ar. Nu e carantină in spital ci doar sunt limitate anumite servicii din cauza gripei și pt că se fac reparatii ample pe acolo. Am fost acum la spital și nimeni nu a spus de carantină...mi-au dat masca și m-au consultat. Nu mai oferiti știri neverificate către populație....indiferent care Jenifer Conta Prim Ar vi le furnizeaza...iar lucrați precum iphonu fara fir dar cu Ip?😴
  • Admin 09.01.2023 05:26 Comentariul dvs. denotă că nu ați citit decât titlul articolului. Carantină nu înseamnă că nu mai sunt primiți și consultați pacienții. Ci, așa cum a anunțat conducerea spitalului, că doar nu inventăm noi aceste informații, nu mai sunt permise vizitele aparținătorilor la pacienții internați. Iar lucrările care se fac în spital nu sunt de reparații, ci de izolare termică. Cât despre restul afirmațiilor dvs., e răutate și atât.

Actualitate

1065 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

1483 vizualizari
20 sept. 2023 15:59

Primim de la cititori. Pe Strada Petre Liciu problemele continuă...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu Strada Petre Liciu. Un subiect care, din păcate, nu este nou, despre care am mai scris, dar, iată, oamenii apelează tot la noi.

Alte stiri recente

998 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

654 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările: