CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alertă epidemiologică de gripă la nivel național. Spitalul Municipal Câmpina intră în carantină

- Actualitate -

Alertă epidemiologică de gripă la nivel național. Spitalul Municipal Câmpina intră în carantină

Biroul de Presă al Casei Județene de Asigurări de Sănătate a transmis, printr-un comunicat de presă, că în data de 5 ianuarie 2023 a fost emisă instrucțiunea privind instituirea stării de alertă epidemiologică determinată de gripă.

Iată comunicatul: ”Având în vedere creșterea numărului de cazuri de îmbolnăvire prin gripă și depășirea mediei pe cinci sezoane anterioare, în data de 5 ianuarie 2023 a fost emisă Instrucțiunea privind instituirea stării de alertă epidemiologică determinată de gripă. În acest sens, în vederea prevenirii și limitării îmbolnăvirilor prin gripă, se recomandă la nivelul angajatorilor din toate sectoarele de activitate evitarea aglomerărilor din spațiile de lucru și purtarea măștii de protecție, dacă aglomerația nu poate fi evitată. Totodată, este importantă menținerea unei igiene adecvate a mâinilor, iar în cazul apariției simptomelor respiratorii se recomandă cetățenilor prezentarea la cabinetul medicului de familie în vederea stabilirii indicațiilor terapeutice”.
În același timp, în urma unei decizii a Comitetului Director al Spitalului Municipal Câmpina, emise vineri, 6 ianuarie 2023, s-a stabilit ca de sâmbătă, 7 ianuarie, unitatea medicală să intre în carantină, ceea ce va însemna că aparținătorii nu vor mai avea dreptul la vizite la pacienții internați aici.


06 Jan 2023 18:56 4025 vizualizari


Comentarii


  • 09.01.2023 05:26 Admin Comentariul dvs. denotă că nu ați citit decât titlul articolului. Carantină nu înseamnă că nu mai sunt primiți și consultați pacienții. Ci, așa cum a anunțat conducerea spitalului, că doar nu inventăm noi aceste informații, nu mai sunt permise vizitele aparținătorilor la pacienții internați. Iar lucrările care se fac în spital nu sunt de reparații, ci de izolare termică. Cât despre restul afirmațiilor dvs., e răutate și atât.
  • 08.01.2023 20:15 Gabi Terminați cu minciunile marca proprie#prima ar. Nu e carantină in spital ci doar sunt limitate anumite servicii din cauza gripei și pt că se fac reparatii ample pe acolo. Am fost acum la spital și nimeni nu a spus de carantină...mi-au dat masca și m-au consultat. Nu mai oferiti știri neverificate către populație....indiferent care Jenifer Conta Prim Ar vi le furnizeaza...iar lucrați precum iphonu fara fir dar cu Ip?😴
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2413 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2615 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3008 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
702 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV