Un consilier local a cerut Primăriei Câmpina o listă lungă de documente. Câteva zeci de bibliorafturi i-au fost aduse la ședința Consiliului Local

Actualitate (Categoria articolului)

Ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina, de la sfârșitul săptămânii trecute, a avut și un moment inedit. Profitând de o pauză pentru realizarea unor buletine de vot pentru alegerea președinților comisiilor de specialitate, consilierul Cezar Grama a reamintit Executivului că ”în urmă cu zece zile am depus o solicitare la Primăria Câmpina pentru a mi se pune la dispoziție o serie de documente necesare pentru a putea evalua bugetul local. Dacă în zece zile nu mi s-au putut pune la dispoziție aceste documente, mi-e groază să mă gândesc atunci când vom discuta bugetul pentru anul viitor ce se va întâmpla”.

Primarul Alin Moldoveanu i-a arătat teancurile de documente din spatele prezidiului (foto, o parte dintre documente): ”Am adus tot ce ne-ați cerut, domnule consilier! Nu vi le putem lăsa, unele dintre ele fiind, așa cum ne-ați solicitat, documentele originale, așa că vă rugăm să ne spuneți de cât timp aveți nevoie să studiați aceste documente, pentru ca cineva din Primărie să vă aștepte!”, a spus primarul Alin Moldoveanu, spre amuzamentul consilierilor locali. La rândul său, secretarul general al municipiului, Tatiana Moldoveanu, a insistat: ”Domnule consilier, dumneavoastră ne-ați făcut o solicitare scrisă, noi v-am răspuns punându-vă la dispoziție toate documentele solicitate, așa că vă rugăm să ne precizați ce doriți să facem cu ele, pentru a se consemna răspunsul dumneavoastră în procesul-verbal al ședinței”.
În cele din urmă, consilierul Cezar Grama a refuzat documentele pe care chiar el le solicitase, moment în care primarul Alin Moldoveanu a afirmat: ”Vă reamintesc tuturor că sunt extrem de deschis și doresc să colaborăm foarte bine. Atât eu ca primar, cât și colegii mei din Primărie vă stăm oricând la dispoziție, în timpul programului, cu orice document sau informație de care aveți nevoie în exercitarea atribuțiilor de consilier local. Doar un telefon în prealabil, cu o jumătate de oră, și veți avea documentul solicitat sau informația solicitată. Dar pentru asta trebuie să veniți la Primărie”.
Precizăm faptul că Cezar Grama a solicitat Primăriei o listă lungă de documente legate de unele lucrări, de unele investiții, de situații financiare și multe altele, cel mai probabil sperând că le va primi pe mail. Totuși, trebuie menționat faptul că activitatea unui consilier local nu constă doar în prezența la ședințele din plen. Mai există și ședințele pe comisii, mai există și deplasarea pe teren, mai există și documentarea la Primărie, lucruri cu care, probabil, Cezar Grama se va obișnui pe parcurs, având în vedere că se află la începutul primului său mandat de consilier.

2990 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catrinel 18.11.2020 13:55 Se mai intampla; in goana dupa afirmare, daca nu avem experienta, mai picam in penibil.

Actualitate

4717 vizualizari
24 nov. 2020 18:18

O autosanitară complet echipată, donație pentru Spitalul Municipal Câmpina

1 comentarii

La începutul lunii noiembrie, în cadrul întâlnirii pe care primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a avut-o cu conducerea Spitalului Municipal și cu șefii de secție, au fost discutate mai multe probleme, printre care și lipsa unei autosanitare pentru transportul pacienților externați la domiciliu. Autosanitara spitalului, veche și extrem de uzată, a cedat complet și nu a mai putut fi utilizată.

5913 vizualizari
23 nov. 2020 18:16

Rata de infectare cu SARS CoV-2, în scădere la Câmpina și Poiana Câmpina

Dacă în urmă cu o săptămână, municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina erau localitățile din Prahova cu cea mai mare rată de infectare cu SARS CoV-2, iată că astăzi primim o veste bună de la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Rata incidenței a scăzut în ambele localități, la 23 noiembrie 2020 înregistrându-se 6,28 cazuri / 1.000 locuitori în Câmpina (de la 6,85) și 4,61 cazuri / 1.000 locuitori în Poiana Câmpina (de la 7,41). La nivelul județului Prahova, cea mai mare rată de infectare o au comuna Păulești (8,31 cazuri / 1.000 locuitori) și municipiul Ploiești (7,49 cazuri / 1.000 locuitori).

Alte stiri recente

212 vizualizari
27 nov. 2020 17:58

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 noiemrbrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

271 vizualizari
27 nov. 2020 06:30

"Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova!"

(P) Social-democrații prahoveni consideră că liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici, motivul fiind acela că reprezentanții PNL "simt că șansele lor de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil".