Un consilier local a cerut Primăriei Câmpina o listă lungă de documente. Câteva zeci de bibliorafturi i-au fost aduse la ședința Consiliului Local

Actualitate (Categoria articolului)

Ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina, de la sfârșitul săptămânii trecute, a avut și un moment inedit. Profitând de o pauză pentru realizarea unor buletine de vot pentru alegerea președinților comisiilor de specialitate, consilierul Cezar Grama a reamintit Executivului că ”în urmă cu zece zile am depus o solicitare la Primăria Câmpina pentru a mi se pune la dispoziție o serie de documente necesare pentru a putea evalua bugetul local. Dacă în zece zile nu mi s-au putut pune la dispoziție aceste documente, mi-e groază să mă gândesc atunci când vom discuta bugetul pentru anul viitor ce se va întâmpla”.

Primarul Alin Moldoveanu i-a arătat teancurile de documente din spatele prezidiului (foto, o parte dintre documente): ”Am adus tot ce ne-ați cerut, domnule consilier! Nu vi le putem lăsa, unele dintre ele fiind, așa cum ne-ați solicitat, documentele originale, așa că vă rugăm să ne spuneți de cât timp aveți nevoie să studiați aceste documente, pentru ca cineva din Primărie să vă aștepte!”, a spus primarul Alin Moldoveanu, spre amuzamentul consilierilor locali. La rândul său, secretarul general al municipiului, Tatiana Moldoveanu, a insistat: ”Domnule consilier, dumneavoastră ne-ați făcut o solicitare scrisă, noi v-am răspuns punându-vă la dispoziție toate documentele solicitate, așa că vă rugăm să ne precizați ce doriți să facem cu ele, pentru a se consemna răspunsul dumneavoastră în procesul-verbal al ședinței”.
În cele din urmă, consilierul Cezar Grama a refuzat documentele pe care chiar el le solicitase, moment în care primarul Alin Moldoveanu a afirmat: ”Vă reamintesc tuturor că sunt extrem de deschis și doresc să colaborăm foarte bine. Atât eu ca primar, cât și colegii mei din Primărie vă stăm oricând la dispoziție, în timpul programului, cu orice document sau informație de care aveți nevoie în exercitarea atribuțiilor de consilier local. Doar un telefon în prealabil, cu o jumătate de oră, și veți avea documentul solicitat sau informația solicitată. Dar pentru asta trebuie să veniți la Primărie”.
Precizăm faptul că Cezar Grama a solicitat Primăriei o listă lungă de documente legate de unele lucrări, de unele investiții, de situații financiare și multe altele, cel mai probabil sperând că le va primi pe mail. Totuși, trebuie menționat faptul că activitatea unui consilier local nu constă doar în prezența la ședințele din plen. Mai există și ședințele pe comisii, mai există și deplasarea pe teren, mai există și documentarea la Primărie, lucruri cu care, probabil, Cezar Grama se va obișnui pe parcurs, având în vedere că se află la începutul primului său mandat de consilier.

4119 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catrinel 18.11.2020 13:55 Se mai intampla; in goana dupa afirmare, daca nu avem experienta, mai picam in penibil.
  • Consilier Uluit 27.11.2020 16:58 Glumite de oameni incepatori ,de ambele parti .Normal este sa se faca o prezentare publica si transparenta cu situatia financiara actuala a Primariei.Se aude pe la colturi ca este in FALIMENT si vrem sa stim ce inseamna .Cum se iese din faliment cu aruncatul sub pres a gunoiului facut de fosta administratie?cu reorganizarea organigramei de care s-a spus cate ceva?cu derularea proiectelor cu fonduri europene?cu dezapezirea facuta de populatie?Ce incepe prost se poate termina si mai pros,t in caz ca nu exista o viziune si un concept de oras.Alo D-nul Dobre,aveti destula experienta sa faceti o prezentare a FALIMENTULUI ca si o prezentare de relansare sau asteptam inca 4 ani sa vina o alta echipa?

Actualitate

1813 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

1008 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

90 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

136 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.