Copiii de la Grădinița "Iulia Hasdeu" au marcat Ziua Mediului printr-un marș pe străzile Câmpinei, până la Primărie

Eveniment (Categoria articolului)

Chiar dacă administrația locală nu mai organizează acțiuni de Ziua Mondială a Mediului, așa cum făcea în anii trecuți, onoarea Câmpinei a fost salvată astăzi de micuții de la Grădinița "Iulia Hasdeu", care au participat la un marș de conștientizare civică, o acțiune menită să le reamintească adulților cât de important este să protejeze mediul înconjurător. Alături de copii s-au aflat cadrele didactice și mai mulți părinți, marșul desfășurându-se sub supravegherea Poliției Locale.

Copiii au mers de la sediul grădiniței până la Primăria Câmpina, aici fiind așteptați de primarul Horia Tiseanu și mai mulți reprezentanți ai instituției. Micuților le-au fost oferite cadouri din partea administrației locale - stegulețe, șepci, baloane, pixuri și bomboane, astfel încât acțiunea lor să nu rămână nerecompensată. Copiii au umplut curtea Primăriei și au creat o atmosferă veselă și plăcută, cum rar se poate vedea în această locație. S-au jucat la fântâna arteziană, au admirat țestoasele de aici, s-au jucat apoi cu baloanele, iar la final au făcut fotografii cu reprezentanții administrației publice.

4440 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ilie 05.06.2018 19:08 Ce actiuni frumoase se organizau odata,de Ziua Mediului!Actiunile aveau loc la Ceas,Soldat,pe Muscel.Copiii primeau premii frumoase pentru actiunile intreprinse.Nu prea mai există initiativă in nici un fel de activitate.Parcă pe zi ce trece orasul arată mai groaznic (vezi str.Bobalna,Calea Doftanei,Orizontului,Voila,etc)!A propos,la Milia s-a platit instalatie de irigare pentru spatiul verde acum doi ani.De ce udă sera cu furtunul?

Eveniment

2078 vizualizari
21 sept. 2021 20:20

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud Muntenia, lansare oficială la Ploiești

Tineri întreprinzători din cele șapte județe ale regiunii Sud Muntenia (Prahova, Dâmbovița, Argeș, Giurgiu, Teleorman, Călărași și lalomița) s-au adunat împreună și au fondat PTIRSM, structură regională a Patronatului Tinerilor Întreprinzatori din România (PTIR), care are ca scop susținerea, aparărarea, promovarea și reprezentarea intereselor profesionale, economice și sociale ale tinerilor întreprinzători de la nivelul regiunii Sud Muntenia. Evenimentul de lansare a acestei structuri patronale va avea loc joi, 23 septembrie 2021, în Ploiești, la Palatul Administrativ, în Sala Europa, începând cu ora 18.00.

3899 vizualizari
14 sept. 2021 18:08

Ceremonia de deschidere a unui nou an de învățământ la Școala Postliceală "Louis Pasteur" Câmpina

Prima zi a fiecărui nou an școlar este marcată și la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” din Câmpina printr-o festivitate de deschidere, urmată de premierea celor mai buni elevi din anul școlar precedent. Anul acesta, la festivitatea de deschidere a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. ”Este pentru prima dată în cei peste 20 de ani de activitate ai școlii în care la deschiderea anului școlar suntem onorați de prezența primarului în funcție al municipiului Câmpina și pentru acest lucru vă mulțumim domnule Moldoveanu!”, au fost primele cuvinte ale președintelui Fundației AMUS, Elena Murariu.

Alte stiri recente

13 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: