CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Elevii de la Școala ”B.P. Hasdeu” din Câmpina vor fi mutați la alte unități de învățământ pe perioada lucrărilor de modernizare a școlii și construire a unei săli de sport

- Actualitate -

Elevii de la Școala ”B.P. Hasdeu” din Câmpina vor fi mutați la alte unități de învățământ pe perioada lucrărilor de modernizare a școlii și construire a unei săli de sport

”Unde vor fi mutați elevii de la Școala Gimnazială Hasdeu pe perioada lucrărilor care vor urma la școala lor? Circulă multe zvonuri și părinții sunt panicați că nu știu ce se va întâmpla cu copiii lor, mai ales cu cei din ciclul primar”, a spus consilierul local Livia Lupu, în plenul ședinței Consiliului Local de joi, 27 ianuarie 2022, deschizând astfel un subiect sensibil și foarte important mai ales pentru cadrele didactice și elevii de la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu".

Primul răspuns a venit din partea primarului Alin Moldoveanu: ”Avem mai multe variante, iar decizia se va lua inclusiv în consiliile de administrație din care faceți parte și dvs., consilierii locali. Este unul dintre subiectele pe care îl voi discuta chiar mâine la o întâlnire cu directorii unităților de învățământ. Important este că avem soluții, avem chiar mai multe variante, dar lumea trebuie să știe că nu se vor desfășura lucrări cu copiii în clase. Va mai dura ceva timp până când se va da efectiv ordinul de începere a lucrărilor și doar atunci vor fi mutați efectiv copiii”.
Răspunsul a fost completat de viceprimarul Liviu Dumitrache: ”Chiar am avut o discuție cu cei de la Școala Hasdeu și am înțeles că, dintre toate variantele pe care le-au discutat, au primit răspusnuri favorabile și sunt variante agreate la Școala Centrală și Colegiul Grigorescu. Probabil că în zilele următoare vom primi și documentele care să ateste aceste lucruri”.
Așadar, cel mai probabil, cei peste 600 de elevi ai Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” și profesorii lor își vor desfășura cursurile la Școala Centrală și la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” pe perioada derulării lucrărilor la acestă instituție de învățământ.
Precizăm faptul că la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" se va derula un proiect cu fonduri europene în valoare de 16,26 milioane lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020. Proiectul va consta în reabilitarea și modernizarea corpului de școală existent și în construirea unei săli de sport. Licitația pentru această investiție a fost finalizată, s-a semnat și contractul cu firmele constructoare (este vorba despre o asociere între patru firme - Maristar Com și Rad Panorama Construct din Dâmbovița, Le Grand G&G SRL din Câmpina și Aventus Design din București).


27 Jan 2022 21:17 6700 vizualizari



Comentarii






  • 31.01.2022 15:12 Nicu revenire, deoarace observ ca parte de comentarii a situ-ului s-a trasformat usor usor in forum. Pn tru Puiu :solutiile propuse de mine catre autoritati- nici un comentariu despre pregatirea lor - era din Campina, nu Madagascar sau alte locatii exotice. Referitor la Scoala centrala, acum ceva ani cind director era un tiz de al meu, el a spus unor parinti care s-au plins de contributiile la fondul clasei citez Cine nu face fata, sa se transfere la o alta scoala, noi suntem o scoala de elita - am incheiat din exprimarea tizului. Acum observ ca elevii de clasa 5-a de la aceasta scoala de elita se transfera pe capete la alta scoala de elita. iar locurile sunt completate chair de la scoala in discutie in articol- probabil pt a nu se mai pune problema unde invata pe durata reabilitarii!!! PS scuze pt solutia cu liceul Petrol - eu asa il stiu. este inca intr-o renovare indelungata, se lucreaza la fatada - cea din curtea scolii, se schimba termpopane la exterior dupa ce a fost facuta fatada!!! termopanele inlocite- profil de calitate au 3 ani !!- nu am verificat personal, informatia a aparut la o sueta cind comentam subiectul din articol cu niste prieteni. unul din prieteni are sora profesoara in acest liceu. eu asa am cumparat asa vand. daca nu este adevarat scuzele mele
  • 28.01.2022 08:16 Puiu Ionel-Andi Invidioșilor,dar mai bine ii ducem undeva la mult soare,Tenerife, Costa Rica,Costa del Sol,Madagascar.Nu dorește dl.Nicu să-i educam in Campina!
  • 27.01.2022 22:38 Nicu Parintii cu copii la Centrala au sarit in sus de bucurie dupa ce au contribuit pt table inteligente si multe alte dotari ani dea rindul. La CNNG clasele pregatitoare invata in subsolul salii de sport, alte clase din primar invata linga casa de cultura intr-un local de acum 2 secole- imbunatatit!!!, deci banuiesc ca si aici bucuria va fi maxima. Iar vremurile sunt ideale pentru aglomerare, cit mai multi si cit mai des, conform normelor in vigoare! De ce nu se considera locatia de la fostul liceu Mecanica 2 sau institutiile de invatamint cu clase goale: fostul liceu de petrol, scoala de pe Voila, scoala Cuza - aici sunt clase inchiriate de o scoala de asistente medicale. Sau alta scoala, cea care dupa ora 13 are program de after school pt ciclu primar in localul scolii.
455 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2548 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2661 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1501 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV