CS Câmpina va merge la Cimişlia, în Republica Moldova, pentru un meci amical cu echipa locală de fotbal

Sport (Categoria articolului)

În baza relaţiilor de înfrăţire dintre municipiul Câmpina şi localitatea Cimişlia, din Republica Moldova, echipa de fotbal a CS Câmpina a fost invitată, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru disputarea unui meci amical cu formaţia locală.

Câmpina şi Cimişlia sunt înfrăţite din primăvara anului 2015, iar din acest an relația de înfrățire a început să însemne mai mult decât vizite reciproce ale reprezentanţilor celor două administrații locale. În acest context, din partea partenerului din Republica Moldova a sosit o invitaţie pentru Clubul Sportiv Câmpina să participe cu echipa de juniori la un meci amical în compania echipei locale, FC Cimişlia. Astfel, în perioada 19-22 octombrie, echipa de juniori A a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi, se va afla la Cimişlia. Din partea administraţiei locale au fost nominalizaţi să însoţească echipa de fotbal Iulian Anton - directorul Direcţiei Juridice din cadrul Primăriei Câmpina şi Marius Vişan - directorul Poliţiei Locale Câmpina, ambii membri ai Comitetului Director al CS Câmpina. În acelaşi timp, CS Câmpina - ocupanta primului loc al campionatului judeţean de juniori A - a solicitat deja AJF Prahova amânarea partidei pe care elevii lui Opatchi urmau să o dispute în campionat, sâmbătă, 21 octombrie pe teren propriu, cu FC Băneşti.

5644 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • KKT 18.10.2017 08:16 Iar se plimba Fratila pe banii nostri?!
  • Mircea 29.10.2017 15:30 Si ala de la politia locala ce cauta in administrarea unui club de fotbal???...Ori este politist , ori sportiv?????Din ce bani s-a facut deplasarea, cat a costat???! Ce beneficii au avut domnii acolo? .....4, 5 stele pe banii celor din oras?

Sport

1239 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2014 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.