CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

CS Câmpina va merge la Cimişlia, în Republica Moldova, pentru un meci amical cu echipa locală de fotbal

- Sport -

CS Câmpina va merge la Cimişlia, în Republica Moldova, pentru un meci amical cu echipa locală de fotbal

În baza relaţiilor de înfrăţire dintre municipiul Câmpina şi localitatea Cimişlia, din Republica Moldova, echipa de fotbal a CS Câmpina a fost invitată, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru disputarea unui meci amical cu formaţia locală.

Câmpina şi Cimişlia sunt înfrăţite din primăvara anului 2015, iar din acest an relația de înfrățire a început să însemne mai mult decât vizite reciproce ale reprezentanţilor celor două administrații locale. În acest context, din partea partenerului din Republica Moldova a sosit o invitaţie pentru Clubul Sportiv Câmpina să participe cu echipa de juniori la un meci amical în compania echipei locale, FC Cimişlia. Astfel, în perioada 19-22 octombrie, echipa de juniori A a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi, se va afla la Cimişlia. Din partea administraţiei locale au fost nominalizaţi să însoţească echipa de fotbal Iulian Anton - directorul Direcţiei Juridice din cadrul Primăriei Câmpina şi Marius Vişan - directorul Poliţiei Locale Câmpina, ambii membri ai Comitetului Director al CS Câmpina. În acelaşi timp, CS Câmpina - ocupanta primului loc al campionatului judeţean de juniori A - a solicitat deja AJF Prahova amânarea partidei pe care elevii lui Opatchi urmau să o dispute în campionat, sâmbătă, 21 octombrie pe teren propriu, cu FC Băneşti.


17 Oct 2017 19:21 6355 vizualizari


Comentarii


  • 29.10.2017 15:30 Mircea Si ala de la politia locala ce cauta in administrarea unui club de fotbal???...Ori este politist , ori sportiv?????Din ce bani s-a facut deplasarea, cat a costat???! Ce beneficii au avut domnii acolo? .....4, 5 stele pe banii celor din oras?
  • 18.10.2017 08:16 KKT Iar se plimba Fratila pe banii nostri?!
1102 vizualizari 18 May 2024 20:44 Andreea Lungu a câștigat pentru al patrulea an consecutiv Trofeul ”Lia Manoliu” la aruncarea discului

Andreea Lungu a câștigat pentru al patrulea an consecutiv Trofeul ”Lia Manoliu” la aruncarea discului

În acest week-end, la Craiova, pe stadionul de atletism ”Nicolae Mărășescu” are loc ediția 69 a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României. Încă din prima zi, Andreea Lungu, antrenor Mihaela Marin, fostă componentă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a câștigat proba de aruncarea discului.

citeste mai mult
1418 vizualizari 18 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Runda cu numărul 30 din Liga A Prahova a început sâmbătă dimineață.  A continuat după-amiază și se va încheia duminică dimineață.  Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
1365 vizualizari 18 May 2024 15:35 Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

În cadrul etapei a 30-a din Liga A Prahova, CS Câmpina a jucat în fața propriilor suporteri în fața echipei CS Mănești, o grupare aflată în a doua parte a clasamentului.

citeste mai mult
2311 vizualizari 17 May 2024 21:25 Pe 1 iunie se va inaugura Bazinul didactic de înot de la Cornu

Pe 1 iunie se va inaugura Bazinul didactic de înot de la Cornu

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 12.00, la Cornu va avea loc inaugurarea Bazinului didactic de înot, un bazin realizat după același proiect cu cel de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV