CS Câmpina va merge la Cimişlia, în Republica Moldova, pentru un meci amical cu echipa locală de fotbal

Sport (Categoria articolului)

În baza relaţiilor de înfrăţire dintre municipiul Câmpina şi localitatea Cimişlia, din Republica Moldova, echipa de fotbal a CS Câmpina a fost invitată, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru disputarea unui meci amical cu formaţia locală.

Câmpina şi Cimişlia sunt înfrăţite din primăvara anului 2015, iar din acest an relația de înfrățire a început să însemne mai mult decât vizite reciproce ale reprezentanţilor celor două administrații locale. În acest context, din partea partenerului din Republica Moldova a sosit o invitaţie pentru Clubul Sportiv Câmpina să participe cu echipa de juniori la un meci amical în compania echipei locale, FC Cimişlia. Astfel, în perioada 19-22 octombrie, echipa de juniori A a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi, se va afla la Cimişlia. Din partea administraţiei locale au fost nominalizaţi să însoţească echipa de fotbal Iulian Anton - directorul Direcţiei Juridice din cadrul Primăriei Câmpina şi Marius Vişan - directorul Poliţiei Locale Câmpina, ambii membri ai Comitetului Director al CS Câmpina. În acelaşi timp, CS Câmpina - ocupanta primului loc al campionatului judeţean de juniori A - a solicitat deja AJF Prahova amânarea partidei pe care elevii lui Opatchi urmau să o dispute în campionat, sâmbătă, 21 octombrie pe teren propriu, cu FC Băneşti.

6094 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • KKT 18.10.2017 08:16 Iar se plimba Fratila pe banii nostri?!
  • Mircea 29.10.2017 15:30 Si ala de la politia locala ce cauta in administrarea unui club de fotbal???...Ori este politist , ori sportiv?????Din ce bani s-a facut deplasarea, cat a costat???! Ce beneficii au avut domnii acolo? .....4, 5 stele pe banii celor din oras?

Sport

1925 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

1788 vizualizari
08 iun. 2023 17:50

Liga A Prahova, etapa a 34-a, ultima. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni se încheie campionatul județean Liga A. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1341 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1652 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.