Două eleve de la Colegiul Tehnic Forestier, printre premianții Olimpiadei Tehnice Naționale, aria curriculară Tehnologii

Social (Categoria articolului)

Cu câteva zile înaintea Sărbătorilor Pascale, la Suceava a avut loc faza națională a Olimpiadei Tehnice, aria curriculară Tehnologii, secțiunea Fabricarea produselor din lemn. Printre premianți s-au numărat și două eleve de la Colegiul Tehnic Forestier din Câmpina, amândouă îndrumate de profesor Alis Gîrbăcea.

Angelica Morărescu, elevă în clasa a XII-a, a obținut premiul al III-lea la olimpiada națională menționată, iar Ana Maria Ivașcu, elevă în clasa a XI-a, a obținut mențiune. De altfel, Angelica Morărescu nu este la prima performanță la o olimpiadă școlară națională, anul trecut ea câștigând locul I la faza națională a Olimpiadei Tehnice.
Felicitări celor două eleve și profesorului coordonator, dar și liceului pe care îl reprezintă!

2410 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1293 vizualizari
08 dec. 2023 18:00

Accident la Florești, pe DJ 720. Au fost implicate patru autoturisme

Pe drumul județean 720, care leagă comuna Florești de DN1, înainte de intersecția cu drumul național, s-a produs vineri seară un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme în care se aflau în total șapte ocupanți.

1167 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.

Alte stiri recente

308 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1282 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.