"Impertinență fără limite: liberalii deschid piețele de alegeri! Pe cine încearcă să păcălească?"

Politică (Categoria articolului)

(P) "Cu impertinența specifică și cu o ipocrizie fără margini, președintele Klaus Werner Iohannis a anunţat astăzi, într-un eveniment de campanie electorală, că vor fi redeschise piețele! Chiar în preajma alegerilor parlamentare!", este mesajul prin care PSD Prahova își exprimă nemulțumirea cu privire la situația legată de piețele agroalimentare închise în urmă cu o lună și redeschise cu o zi înaintea alegerilor parlamentare.

"Țăranii au fost umiliți, trimiși să înghețe afară, lângă produsele pentru care au depus atâta trudă! Pe motiv că există risc de infectare cu coronavirus!
În același timp, înghesuiala din supermarketuri nu a văzut-o nimeni!
Dacă, mai ieri, Iohannis spunea că nu a primit legea trimisă de la Parlament, iar Ludovic Orban a contestat la Curtea Constituțională actul emis de legislativ, anunțul arată cât de multă manipulare și lipsă de considerație pentru români există în momentul actual, la oamenii din fruntea statului.
Iohannis a preluat din zbor tema deschiderii piețelor, cu cinci zile înaintea scrutinului pentru parlamentare. Este un semn clar că liberalii se tem din ce în ce mai mult de rezultatele votului de duminică, 6 decembrie, încât recurg la asemenea artificii ieftine! Căderea din sondaje și atacurile fățișe venite din partea USR-Plus îi determină pe liberali să apeleze tot mai des la veșnicul lor agent electoral - Klaus Werner Iohannis!
Disperarea PNL este evidentă, dar românii îi vor face să plece, pe 6 decembrie!
Prahoveni, să ne protejăm și să ieșim la vot duminică, să ne salvăm și să scăpăm de Guvernul Groazei!"

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PSD Prahova, CUI mandatar 11200020)

4243 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1126 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1569 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

366 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

304 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.