CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Mai mulți câmpineni sunt nemulțumiți că pe Strada Rahovei se construiește un bloc

- Actualitate -

Mai mulți câmpineni sunt nemulțumiți că pe Strada Rahovei se construiește un bloc

Mai mulți câmpineni ne-au semnalat că pe Strada Rahovei din Cartierul Câmpinița se construiește un bloc. Imobilul se ridică pe spațiul pe care până nu demult a fost sediul societății Ascon.

Este vorba de un teren situat între Strada Dr. Constantin Istrati și Strada Rahovei, iar oamenii sunt revoltați că ”se construiește un bloc în fața caselor noastre, efectiv, într-o zonă de case. Cum au primit autorizație?!”
Acum, am verificat și, într-adevăr, Primăria municipiului Câmpina a emis, pe 12 aprilie anul acesta, autorizația de construire nr. 41 către SC AVN Elite Properties SRL Câmpina pentru ”demolare construcții existente și construire imobil de locuințe (apartamente) P+2E și împrejmuire”.
Regimul de înălțime pentru care s-a emis autorizația se încadrează în prevederile Planului Urbanistic pentru zona respectivă, așa că din acest punct de vedere oamenii din apropiere vor rămâne doar cu nemulțumirea. Practic, toată lumea trebuie să știe că blocul care va urma să se ridice nu va fi mai înalt decât imobilele cu două etaje din apropiere.
Societatea care ridică acest bloc pe Strada Rahovei, SC AVN Elite Properties SRL Câmpina, îi aparține lui Neculai Vintilă, unul dintre patronii de la Forja Rotec Buzău. Este aceeași societate pentru care administrația câmpineană a aprobat un Plan Urbanistic Zonal pe Strada Siret, unde firma respectivă vrea să construiască un complex cu centru SPA, terenuri sport și recreere și un ansamblu rezidențial în regimul de înălțime P+2E.


08 Jul 2024 20:26 7413 vizualizari


Comentarii


  • 10.07.2024 08:15 Cristian Foarte bine ,ca se construiește voi care stați la case va relaxați în curtiile caselor ,noi de la blocuri unde sa ne relaxam si noi avem drepturi la viata ca și voi ...egoistilor
  • 09.07.2024 22:14 FLOREA CONSTANTIN Dacă cons Str Rahovei ..........vă deveni parcare. Nu cred că va face și locuri parcare .
590 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție, s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
193 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
506 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
782 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV