Trenul InterRegio Mangalia - Satu-Mare a spulberat o persoană în zona comunei Poiana Câmpina (sat Bobolia)

Social (Categoria articolului)

UPDATE 2 - Din cercetări a reieșit că victima este un om al străzii din București. Cum a ajuns la Bobolia, cum a ajuns pe calea ferată, în fața trenului, nu se știe încă. Surse apropiate anchetei ne-au declarat că nu există indicii că ar fi fost o sinucidere și că, probabil, a fost un accident. Cercetările continuă.

UPDATE 1 - Victima este o femeie de aproximativ 50 de ani. Identitatea nu i-a fost încă stabilită.

Tragic accident în această seară pe calea ferată, în zona satului Bobolia din comuna Poiana Câmpina. Mecanicul trenului InterRegio 1945 Mangalia - Satu Mare a anunțat prin stație că este posibil să fi lovit un om în zona kilometrului 88. Din păcate, exact așa a fost, echipajele de intervenție de la ISU Prahova descoperind în zona menționată jumătate de trup, chiar în apropierea liniilor.

În momentul de față încă nu avem confirmarea autorităților dacă este vorba despre un bărbat sau o femeie. Alături de echipajele de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, la fața locului au ajuns și echipaje de la Poliție și Jandarmerie. Este căutată cealaltă jumătate de trup și se încearcă stablirea cauzelor producerii acestei tragedii, dacă a fost o sinucidere sau un accident nefericit. Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ; Sursă - Ziua de Constanța)

8746 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1312 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

629 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.