Locuitorii de pe Dealului încă îl mai așteaptă pe primarul Horia Tiseanu pe strada lor

Social (Categoria articolului)

Strada Dealului din Cartierul Voila arată ca în imagini. De aproape un an este într-o stare jalnică. Un dezastru rămas în urma lucrărilor de canalizare. Noi am scris de nenumărate ori despre Dealului. Locuitorii de aici au pierdut șirul adreselor făcute către administrația locală. Nu au primit niciodată răspuns. S-au săturat cerând sprijin din partea Primăriei. Au sperat ca măcar în această campanie electorală primarul Horia Tiseanu să ajungă și la ei. Încă îl mai așteaptă. Se gândesc la binele lui și îl sfătuiesc să nu se intre pe Dealului cu mașina.

Locuitorii de pe această stradă au apelat din nou la noi pentru că, din păcate, suntem singurii care mai reacționăm. Ne-au spus că deja mașina de salubritate nu mai coboară pe strada lor, că speră să nu fie nevoie vreodată de ambulanță sau pompieri, pentru că mașinile de intervenție nu ar putea intra acolo. Sau dacă intră, nu mai ies. Pe Dealului locuiesc câmpineni care plătesc taxe și impozite. Se duc și se întorc de la serviciu pe acest dezastru de stradă. Copiii lor merg zi de zi la școală și grădiniță. Ce ar trebui să facă acești oameni pentru ca strada lor să fie reparată? Ce ar mai trebui să facă?

5162 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 27.05.2016 10:14 Ce să facă? Să se mute pe Câmpinița sau în Slobozia!
  • Manolo 27.05.2016 11:17 Prin alte părți, un primar care are in orașul sau o asemenea strada demisiona de rusine! La noi, ... este atât de mare, încât cel vinovat mai are tupeul sa candideze încă o data!!!

Social

2402 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3132 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

147 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

1283 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.