Câmpinenii de la Motors House Racing se pregătesc pentru un nou sezon de automobilism

Sport (Categoria articolului)

În week-end-ul 7-8 mai 2022 va avea loc prima etapă a Campiontului Național de Automobilism ROTAC (Romanian Time Attack Challenge). În pregătirea noului sezon, cei trei câmpineni - Valentin Crețu, Adrian Vintilă și Radu Ariciu, care fac parte din clubul Motors House Racing, au participat sâmbătă, 9 aprilie, chiar pe circuitul de la Adâncata, județul Ialomița, unde va avea loc etapa inaugurală, la antrenamentele oficiale, care sunt și criteriu de calificare pentru stabilirea grupelor în sezonul 2022.

Cele mai bune rezultate în cele trei sesiuni de antrenamente oficiale / calificări le-au avut Adrian Vintilă (locurile 3, 2 și 1) și Valentin Crețu (locurile 5, 4 și 6).
”Suntem pregătiți pentru un nou sezon competițional, care va începe pe 7 și 8 mai, chiar pe circuitul de la Adâncata, unde au avut loc calificările și sperăm să obținem rezultate cât mai bune în noul sezon, rezultate care să fixeze Câmpina pe un loc important în harta automobilismului sportiv din România. De asemenea, suntem în legătură cu consilierul local independent Costel Filip, care ne susține de multă vreme, pentru orgnizarea unei etape sau a unei competiții de automobilism sportiv la Câmpina, care ar putea fi înscrisă în generosul proiect Câmpina Sporturilor”, ne-a declarat Valentin Crețu la finalul sesiunilor de calificare de sâmbătă, 9 aprilie, de la Adâncata.
Vă reamintim că în octombrie anul trecut, la una dintre întâlnirile pentru organizarea proiectului ”Câmpina sporturilor”, Valentin Crețu, din partea Motors House Racing, a venit cu această propunere a organizării unei etape a Campionatului Național de Automobilism Super Rally la Câmpina. Detalii - aici.
Până atunci, le dorim mult succes automobiliștilor câmpineni în noua ediție a Campionatului Național de Automobilism ROTAC.

2983 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

231 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1867 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

436 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

154 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: