Câmpinenii de la Motors House Racing se pregătesc pentru un nou sezon de automobilism

Sport (Categoria articolului)

În week-end-ul 7-8 mai 2022 va avea loc prima etapă a Campiontului Național de Automobilism ROTAC (Romanian Time Attack Challenge). În pregătirea noului sezon, cei trei câmpineni - Valentin Crețu, Adrian Vintilă și Radu Ariciu, care fac parte din clubul Motors House Racing, au participat sâmbătă, 9 aprilie, chiar pe circuitul de la Adâncata, județul Ialomița, unde va avea loc etapa inaugurală, la antrenamentele oficiale, care sunt și criteriu de calificare pentru stabilirea grupelor în sezonul 2022.

Cele mai bune rezultate în cele trei sesiuni de antrenamente oficiale / calificări le-au avut Adrian Vintilă (locurile 3, 2 și 1) și Valentin Crețu (locurile 5, 4 și 6).
”Suntem pregătiți pentru un nou sezon competițional, care va începe pe 7 și 8 mai, chiar pe circuitul de la Adâncata, unde au avut loc calificările și sperăm să obținem rezultate cât mai bune în noul sezon, rezultate care să fixeze Câmpina pe un loc important în harta automobilismului sportiv din România. De asemenea, suntem în legătură cu consilierul local independent Costel Filip, care ne susține de multă vreme, pentru orgnizarea unei etape sau a unei competiții de automobilism sportiv la Câmpina, care ar putea fi înscrisă în generosul proiect Câmpina Sporturilor”, ne-a declarat Valentin Crețu la finalul sesiunilor de calificare de sâmbătă, 9 aprilie, de la Adâncata.
Vă reamintim că în octombrie anul trecut, la una dintre întâlnirile pentru organizarea proiectului ”Câmpina sporturilor”, Valentin Crețu, din partea Motors House Racing, a venit cu această propunere a organizării unei etape a Campionatului Național de Automobilism Super Rally la Câmpina. Detalii - aici.
Până atunci, le dorim mult succes automobiliștilor câmpineni în noua ediție a Campionatului Național de Automobilism ROTAC.

3153 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

707 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1578 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

173 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

319 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.