Primăria Câmpina s-a apucat să repare instalațiile ornamentale pentru sărbătorile de iarnă

Actualitate (Categoria articolului)

Probabil pentru a evita situația din anii precedenți, când au fost unele probleme cu aprinderea iluminatului festiv de sărbători, fie din cauza organizării cu întârziere a licitației pentru închirierea de ornamente, fie din cauza defectării multor instalații, Primăria Câmpina își ia anul acesta măsuri de precauție. Să nu uităm, totuși, că 2020 este an electoral, iar la început de decembrie vom avea alegerile parlamentare, prin urmare totul trebuie să meargă strună, inclusiv aprinderea luminițelor pentru sărbători.

Având în vedere aceste lucruri, Primăria Câmpina a organizat deja, la începutul lunii lui Cuptor, selecție de oferte pentru servicii de reparare a instalațiilor ornamentale defecte. Și este vorba despre mai multe șiruri de ghirlande luminoase și aproximativ 30 de figurine, plus înlocuirea sistemelor de conectare defecte. Conform anunțului publicat pe SEAP, selecția de oferte a fost câștigată de firma MK Lighting SRL din Hunedoara, cu prețul de 17.290 lei fără TVA.

3180 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bogdan 09.07.2020 08:05 Anul trecut si chiar anii trecuti de ce nu s-a intamplat la fel? Mi se pare evident ca Tiseanu simte ca ii fuge pamantul de sub picioare si face aceasta cheltuiala acum pentru a se putea infrupta din roadele colaterale ale unei asemenea lucrari acum, ca nu se stie dupa alegeri! Este semnalul evident ca nu mai este sigur pe inca un mandat!

Actualitate

4559 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

2 comentarii

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

5051 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

1013 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

2109 vizualizari
14 aug. 2020 17:11

Alianța PNL-USR-PLUS a depus la BEC dosarele candidaților. "Suntem o forță și vom câștiga alegerile pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina!"

La Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au depus astăzi dosarele cu candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS. Alături de Cătălin Florescu, candidatul pentru Primăria Câmpina, s-au aflat președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - candidat la președinția Consiliului Județean, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, Andrei Lupu - membru în Biroul Național al PLUS, deputatul PNL Răzvan Prișcă, primarul Horia Tiseanu, o parte din candidații la Consiliul Local Câmpina.