CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina și Erin SRL au ajuns din nou în instanță. Proprietarul "turnului înclinat" contestă sancțiunile date de Poliția Locală

- Actualitate -

Primăria Câmpina și Erin SRL au ajuns din nou în instanță. Proprietarul

Sunt două procese în prezent pe rolul instanțelor, între Primăria Câmpina și Poliția Locală, pe de o parte și firma Erin SRL, de cealaltă parte. În ambele cazuri SC Erin SRL contestă procesul verbal de constatare și sancționare a unor contravenții. Practic, este vorba despre două sancțiuni aplicate de Poliția Locală.

Prima amendă a fost dată pentru construirea fără autorizație a unor obiective (gard și casă) și construirea cu nerespectarea autorizației a unui imobil, toate acestea în incinta proprietății de pe Strada Schelelor (acolo unde se afla fostul ștrand acoperit). După cum v-am informat zilele trecute, Erin SRL este proprietara fostei baze sportive a IRUE, pe care a cumpărat-o în perioada 1997-1998. Firma a contestat procesul verbal de contravenție la Secția Civilă a Judecătoriei Câmpina, iar instanța i-a dat câștig de cauză anulând respectivul proces verbal. Primăria Câmpina a făcut apel, iar Dosarul 3906/204/2016 a ajuns acum la Tribunalul Prahova, prima înfățișare fiind stabilită pentru data de 13 iunie 2017.
Al doilea proces este nou-nouț, Dosarul 3261/204/2017 fiind înregistrat la Judecătoria Câmpina la 20 aprilie 2017. Nici nu a fost stabilit, încă, primul termen de judecată. De această dată, Erin SRL contestă o amendă dată de Poliția Locală pentru o împrejmuire la "turnul înclinat" din centrul Câmpinei. Pe una din lateralele clădirii, la limita cu domeniul public, reprezentanții Erin au turnat o împrejmuire din beton, fără autorizație de construire. Au fost notificați de Poliția Locală, apoi somați și la final amendați, amendă pe care o contestă acum în instanță.


17 May 2017 20:26 6783 vizualizari


Comentarii


  • 19.05.2017 14:12 aici sunt banii dv Prost e cel ce da nu cel ce cere.Primaria a schimbat avocati precum camasile.S-au incasat bani si procesele s-au pierdut in timp.Nu stiu cine este acest Ungureanu dar prea joaca multi pe degete.La fel si cu blocul lui Branza.Politia Locala doarme din nou.In loc sa se dea din Logan si sa mearga pe teren sa le spuna la diversi pers fizice si juridice sa curete proprietatea ei pazesc Casa Tineretului.Il rapeste careva pe Buda si noi nu stim?Mai este de muls ceva si noi nu stim?
  • 18.05.2017 15:30 Corado Catani Acest tip de ''INVESTITOR'' ce a crezut ca lumea va evolua conform modelului economic propriu,adica dai SPAGA si faci ce vrei va trebuii sa dispara ca sa iesim din JUNGLA CORUPTIEI. E vremea avocatilor si a JUSTITIEI ce trebuie sa ajute la iesirea din IMPAS.Dar se pare ca asistam la procese lungi plictisitoare si costisitoare iar orasul are zone de lumea 3-a.Chiar nu se poate ajunge ca dominatia legii sa intre in fata si sa dea AUTORIZATII DE DEMOLARE acestor indivizi ce cred ca ingheata timpul si fac ce poftesc in spatiu privat afectind de asemeni spatiu public?chiar in orasul asta nu se poate face NIMIC ?spre NORMALIZARE.
87 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
318 vizualizari 19 Jun 2024 06:23 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
1036 vizualizari 18 Jun 2024 19:54 Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini realizate duminică după-amiază în fața Complexului Comercial Carrefour, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
2106 vizualizari 17 Jun 2024 16:39 Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini realizate pe un drum din satul Melicești, comuna Telega, din Europa mileniului III.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV