Cupa României, sferturi, faza judeţeană. Avancronici şi delegări

Sport (Categoria articolului)

Faza judeţeană a Cupei României a ajuns în faza sferturilor de finală, partidele fiind programate miercuri, 26 aprilie, de la ora 17.00, într-o singură manşă, pe terenuri neutre. În această fază a competiţiei au ajuns doar echipe din primul eşalon judeţean. Reamintim că dacă la finalul celor 90 de minute rezultatul va fi egal, se vor juca prelungiri (două reprize a câte 15  minute), iar dacă egalitatea va persista, se va recurge la lovituri de departajare. Iată programul, scurte avancronici şi delegările:

Păuleşti: CS Blejoi - FC Băneşti
Loc în clasament: CS Blejoi - locul 2, FC Băneşti - locul 3.
Ultimul meci oficial: CS Blejoi - CSO Plopeni 3-1; Unirea Urlaţi - FC Băneşti 0-3.
Cum s-au calificat: CS Blejoi - 7-0 cu Ştiinţa Albeşti, în 16-imi; 1-0 cu AS Măgura Trestioara, în optimi; FC Băneşti - 1-2 cu Avântul Măgureni, în 16-imi; 5-0 cu Unirea Cocorăştii Colţ, în optimi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: FC Băneşti - CS Blejoi 3-1, în Liga A, pe 1 aprilie 2017.
Este cel mai aşteptat meci al rundei, cel mai echilibrat şi, cu siguranţă, cel mai aprins, orgoliile dintre cele două echipe fiind mari, mai ales după recenta confruntare de la Băneşti, câştigată de elevii lui Marius Vişan. Este un meci deschis oricărui rezultat, iar dacă cele două echipe vor fi preocupate exclusiv de joc, am putea asista la un spectacol sportiv.
Arbitri: Andrei Moroiţă - Valentin Dumitru, Sebastian Păduraru.

Boldeşti: Petrolul Ploieşti - Petrolul Băicoi
Loc în clasament: Petrolul Ploieşti - locul 1; Petrolul Băicoi - locul 7.
Ultimul meci oficial: Unirea Cocorăştii Colţ - Petrolul Ploieşti 0-5; Petrolul Băicoi - Avântul Măneciu 3-0.
Cum s-au calificat: Petrolul Ploieşti - 7-1 cu Unirea Teleajen, în 16-imi; 9-0 cu Rapid Mizil, în optimi; Petrolul Băicoi - 4-1 cu Sportul Valea Călugărească, în 16-imi; 1-0 cu Tricolorul Breaza, în optimi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: Petrolul Ploieşti - Petrolul Băicoi 5-0, în Liga A, pe 1 aprilie 2017.
Două echipe "surori", băicoienii fiind lipsiţi de orice şansă în confruntarea cu liderul la zi al campionatului.
Arbitri: Ionuţ Neagu - Cristinel Damian, Dragoş Pantilie.

Blejoi: Avântul Măneciu - AFC Brebu
Loc în clasament: Avântul Măneciu - locul 9, AFC Brebu - locul 10.
Ultimul meci oficial: Petrolul Băicoi - Avântul Măneciu 3-0; AFC Brebu - Teleajen Văleni 3-2.
Cum s-au calificat: Avântul Măneciu - 3-0 cu Voinţa Gornet, în 16-imi; 7-2 cu Recolta Dumbrava, în optimi; AFC Brebu - 1-1, 6-5, după lovituri de departajare, cu Voinţa Livadea, în 16-imi; 3-0 cu Unirea Urlaţi, în optimi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: Avântul Măneciu - AFC Brebu 2-2, în Liga A, pe 14 aprilie 2017.
Brebenii sunt într-o formă remarcabilă, dovadă rezultatele bune in ultima vreme, inclusiv remiza chiar de la Măneciu. Acum jucându-se pe teren neutru, brebenii par a avea un uşor avantaj, dar partida este deschisă oricărui rezultat.
Arbitri: Laurenţiu Piciu - Cristian Lefter, Andrei Sotir.

Băicoi: CS Păuleşti - CS Măneşti Coada Izvorului
Loc în clasament: CS Păuleşti - locul 4, CS Măneşti Coada Izvorului - locul 12.
Ultimul meci oficial: CS Păuleşti - CS Cornu 7-1; AS Tufeni - CS Măneşti Coada Izvorului 3-3.
Cum s-au calificat: CS Păuleşti - 3-3, 8-3, după prelungiri, cu CS Brazi Negoieşti, în 16-imi; 3-0 (fără joc) cu AS Tufeni, în optimi; CS Măneşti Coada Izvorului - 4-1 cu Petrolul Ologeni, în 16-imi; 5-4 cu Teleajen Văleni, în optimi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: CS Măneşti Coada Izvorului - CS Păuleşti 1-4, în Liga A, pe 14 aprilie 2017.
Un meci în care campioana en-titre a judeţului nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a se impune în faţa unei nou-promovate în Liga A, pentru care este deja o performanţă însăşi prezenţa în această fază a Cupei României.
Arbitri: Doralin Bârziloiu - Doru Petre, Alin Ionică.

3569 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4336 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6287 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

127 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

1033 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.