CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Unitățile de învățământ din Valea Doftanei, pregătite pentru un altfel de an școlar

- Social -

Unitățile de învățământ din Valea Doftanei, pregătite pentru un altfel de an școlar

Dintre cele trei scenarii stabilite de Ministerul Educației și Ministerul Sănătății pentru începerea noului an școlar, la unitățile de învățământ din comuna Valea Doftanei se aplică scenariul verde, cel care presupune participarea zilnică a elevilor la cursuri, cu aplicarea și respectarea măsurilor de protecție sanitară. Același lucru este valabil și pentru cele patru grădinițe din localitate. Conducerile unităților de învățământ, împreună cu administrația locală, au făcut tot posibilul pentru a pregăti spațiile în conformitate cu cerințele celor două ministere și pentru a asigura condițiile necesare desfășurării activității didactice.

Imaginile care însoțesc acest articol sunt de la Liceul Tehnologic "Carol I" din Valea Doftanei, unde, pe lângă lucrările de reparații efectuate în această vară, s-au realizat operațiuni de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, au fost instalate dispensere cu dezinfectant la fiecare sala de clasă și la grupurile sanitare și au fost reamenajate spațiile astfel încât să poată fi asigurată distanțarea socială.
De asemenea, potrivit conducerii instituției, a fost elaborată o procedură prin care au fost stabilite regulile, programul, planul de curățenie și dezinfecție, procedură care a fost adusă la cunoștință părinților în zilele premergătoare începutului de an școlar. Mai precizăm faptul că toate sălile de clasă au acces la internet prin Access Point și rețeaua care a fost instalată atât la Liceul Tehnologic "Carol I", cât și la Școala Gimnazială din satul Trăisteni.
"Începe un nou an școlar, diferit de tot ce am avut până acum! Am încercat să pregătim spațiile școlare ale unităților de învățământ cât mai bine, pentru a primi elevii și cadrele didactice în siguranță și pentru a le oferi tot ce au nevoie în această situație deosebită. Pentru săptămâna 14-18 septembrie 2020, s-a stabilit scenariul verde (toți elevii și preșcolarii merg la școli sau grădinițe) pentru toate unitățile de învățământ din Valea Doftanei. În funcție de evoluția situației din săptămâna următoare, vom lua decizia cum vom desfășura activitatea mai departe. Sperăm că toți elevii vor fi conștienți de ce înseamnă respectarea regulilor de igienă și a regulilor stabilite de școală, conforme cu legislația în vigoare,  iar evoluția să fie una pozitivă și să ne putem desfașura activitatea în continuare după scenariul verde. Vă dorim un an școlar cu multă sănătate, multă încredere în ceea ce puteți să realizați și mult succes!", este mesajul transmis elevilor de conducerea Liceului Tehnologic "Carol I" din Valea Doftanei, directorul instituției fiind profesor Steluța Elena Pralea.


14 Sep 2020 11:30 3935 vizualizari



Comentarii






1628 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
865 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2934 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1795 vizualizari 07 Apr 2024 22:10 Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV