Mihaela Voicilă a demisionat de la conducerea Organizației PSD Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Mihaela Voicilă a demisionat din funcția de președinte al Organizației Câmpina a PSD, demisia sa fiind transmisă Organizației Județene la sfârșitul săptămânii trecute, pe 31 ianuarie 2020. După cum ne-a declarat președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, la Câmpina va fi numită o conducere interimară care va avea ca sarcină organizarea de alegeri interne într-o perioadă cât mai scurtă.

Mihaela Voicilă a devenit președinte al PSD Câmpina în urma Conferinței Municipale din octombrie 2016. Cunoscută ca o apropiată a fostului lider al PSD, Viorică Dăncilă, din aprilie 2018 și până la sfârșitul anului trecut, Mihaela Voicilă a ocupat și un post de secretar de stat în Cabinetul Dăncilă, în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. La începutul acestui an, în cadrul unei ședințe de analiză a Biroului Permanent Județean al PSD Prahova, Mihaelei Voicilă i s-a reproșat slaba activitate de coordonare a echipei PSD din Câmpina, precum și a organizațiilor PSD din localitățile din Colegiul 2, adică a celor din vecinătatea Câmpinei. Mihaela Voicilă a demisionat din funcția de președinte al PSD Câmpina, dar va rămâne în continuare membru al partidului.

3496 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • cris adi 03.02.2020 16:53 F E L I C I T A R I ! ! !
  • C asa i la Cimpina 03.02.2020 20:03 Mare tragedie ca numai e dra Voicila la butoane.Se intoarce Dragomir,Manasia,Serbanoiu sau poate il reactiveaza pe domnii Tudor si Bercaroiu.Daca nu se pune accent pe tineri,iar castiga fluierand Tiseanu.Si va trece inca 4 ani.si parc industrial ioc,transport ecologic asemeni ca nu vrea Eliro....nu s in stare sa faca parcare la fostele wc de la piata,iar abureli ca asfalt pe Calea Doftanei.E an electoral,se mai organizeaza Ziua rromilor,vrea sa ii puna in cap.sa le darame bojdeucile.Vrei sa invatati niste primitivi,maniere si normalitate....?
  • raul 04.02.2020 03:02 Vai ce pierdere... cata tristețe ... cine se mai suie grabita pe scene la evenimente din oraș sa nu cumva sa nu fie văzută ( aici o rezolvam .. ca a mai rămas o ... de-asta pe la PMP) ... de când era secretar de stat nu mai aveai loc nici la rafturile de pâine de alte pâini... Voipan și sus și jos :)))))
  • Robert 05.02.2020 15:16 Din pacate Organizatia este in moarte clinica ,avantaj ceilalati,nimic nou si deosebit ,cine se va ocupa de reorganizare si refacere?
  • Horatiu 12.02.2020 20:50 PSD nu poate fi reformat PSD = Grup Infractional Organizat Oricine isi asociaza numele cu acest grup este o persoana de nimic

Politică

3032 vizualizari
12 mar. 2020 18:00

În câteva zile se va anunța numele unui nou candidat la Primăria Câmpina

8 comentarii

Alegerile locale se apropie, iar unele formațiuni politice deja și-au anunțat candidații, altele se pregătesc să facă acest lucru, previziunile fiind că vom avea la Câmpina o campanie electorală fără precedent, din foarte multe puncte de vedere. Există o formațiune politică importantă, dintre cele care nu și-au anunțat, încă, numele candidatului, care își dorește să aducă un suflu nou și care vrea ca viitorul candidat să fie răspunsul unor întrebări la care câmpinenii așteaptă de prea multă vreme o rezolvare, soluții concrete.

5298 vizualizari
25 feb. 2020 09:55

Ludovic Orban, președintele PNL: "Cine e trimis în judecată nu poate să candideze!". Declarație îngrijorătoare inclusiv pentru primarul Câmpinei, Horia Tiseanu

2 comentarii

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat luni, 24 februarie 2020, că formațiunea politică pe care o conduce are prevăzute în statut criterii de integritate care vor trebui respectate la alegerile locale din vara acestui an. "Până la 1 martie, organizaţiile judeţene trebuie să stabilească lista candidaţilor. Decizia organizaţiei judeţene trebuie votată în BPN. Cu siguranţă avem criteriile de integritate prevăzute în statut. De exemplu, dacă cineva e trimis în judecată nu poate să candideze. Statutul este obligatoriu de respectat de toate organizaţiile", a spus Ludovic Orban la finalul ședinței de ieri a Biroului Executiv al PNL.

Alte stiri recente

1104 vizualizari
29 mar. 2020 22:30

Cele patru ordine emise de Raed Arafat pentru sistemul medical în perioada stării de urgență

Ministrul secretar de stat Raed Arafat a prezentat situația existentă duminică seara, în România, în privința pandemiei de coronavirus: 1,815 cazuri confirmate de infectare, 206 persoane vindecate, 43 decese, 770 persoane internate, dintre care 52 la Terapie Intensivă. De asemenea Raed Arafat a anunțat că a emis patru ordine ale comandantului acțiunii privind unele reguli pentru personalul medical și privind înființarea unui nou spital militar de campanie la Constanța.

1378 vizualizari
29 mar. 2020 21:46

Principalele prevederi Ordonanței Militare nr.4: plafonarea prețurilor la utilități, sarcini noi pentru administrațiile locale, amenzi mai mari pentru nerespectarea măsurilor stabilite

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat duminică seară prevederile Ordonanței Militare nr.4/2020, emisă chiar astăzi și care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Vă prezentăm în continuare principalele prevederi ale noului act normativ, cu precădere cele care interesează direct populația.