CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Mihaela Voicilă a demisionat de la conducerea Organizației PSD Câmpina

- Politică -

Mihaela Voicilă a demisionat de la conducerea Organizației PSD Câmpina

Mihaela Voicilă a demisionat din funcția de președinte al Organizației Câmpina a PSD, demisia sa fiind transmisă Organizației Județene la sfârșitul săptămânii trecute, pe 31 ianuarie 2020. După cum ne-a declarat președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, la Câmpina va fi numită o conducere interimară care va avea ca sarcină organizarea de alegeri interne într-o perioadă cât mai scurtă.

Mihaela Voicilă a devenit președinte al PSD Câmpina în urma Conferinței Municipale din octombrie 2016. Cunoscută ca o apropiată a fostului lider al PSD, Viorică Dăncilă, din aprilie 2018 și până la sfârșitul anului trecut, Mihaela Voicilă a ocupat și un post de secretar de stat în Cabinetul Dăncilă, în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. La începutul acestui an, în cadrul unei ședințe de analiză a Biroului Permanent Județean al PSD Prahova, Mihaelei Voicilă i s-a reproșat slaba activitate de coordonare a echipei PSD din Câmpina, precum și a organizațiilor PSD din localitățile din Colegiul 2, adică a celor din vecinătatea Câmpinei. Mihaela Voicilă a demisionat din funcția de președinte al PSD Câmpina, dar va rămâne în continuare membru al partidului.


03 Feb 2020 12:16 6194 vizualizari


Comentarii


  • 12.02.2020 20:50 Horatiu PSD nu poate fi reformat PSD = Grup Infractional Organizat Oricine isi asociaza numele cu acest grup este o persoana de nimic
  • 05.02.2020 15:16 Robert Din pacate Organizatia este in moarte clinica ,avantaj ceilalati,nimic nou si deosebit ,cine se va ocupa de reorganizare si refacere?
  • 04.02.2020 03:02 raul Vai ce pierdere... cata tristețe ... cine se mai suie grabita pe scene la evenimente din oraș sa nu cumva sa nu fie văzută ( aici o rezolvam .. ca a mai rămas o ... de-asta pe la PMP) ... de când era secretar de stat nu mai aveai loc nici la rafturile de pâine de alte pâini... Voipan și sus și jos :)))))
  • 03.02.2020 20:03 C asa i la Cimpina Mare tragedie ca numai e dra Voicila la butoane.Se intoarce Dragomir,Manasia,Serbanoiu sau poate il reactiveaza pe domnii Tudor si Bercaroiu.Daca nu se pune accent pe tineri,iar castiga fluierand Tiseanu.Si va trece inca 4 ani.si parc industrial ioc,transport ecologic asemeni ca nu vrea Eliro....nu s in stare sa faca parcare la fostele wc de la piata,iar abureli ca asfalt pe Calea Doftanei.E an electoral,se mai organizeaza Ziua rromilor,vrea sa ii puna in cap.sa le darame bojdeucile.Vrei sa invatati niste primitivi,maniere si normalitate....?
  • 03.02.2020 16:53 cris adi F E L I C I T A R I ! ! !
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
559 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
618 vizualizari 25 May 2024 15:19 Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

În cadrul unei noi emisiuni electorale, inviații noștrii au fost Mihai Apostolache - președintele Partidului România în Acțiune, și Daniel Ioniță, președintele executiv al aceleiași formațiuni politice, ambii fiind și candidați la alegerile locale.

citeste mai mult
1255 vizualizari 25 May 2024 07:07 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, Cosmin Raț, continuă prezentarea principalelor obiective pe care le are pentru Câmpina. În rândurile următoare, despre o pistă de motocros pentru pasionații acestui sport și necesitatea ca această tradiție să continue.

citeste mai mult
1432 vizualizari 24 May 2024 22:00 Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, la Poiana Câmpina a venit Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), pentru a-și arăta susținerea față de candidatul la funcția de primar al comunei Poiana Câmpina, Gheorghe Constantin, precum și pentru lista de consilieri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV