Mihaela Voicilă a demisionat de la conducerea Organizației PSD Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Mihaela Voicilă a demisionat din funcția de președinte al Organizației Câmpina a PSD, demisia sa fiind transmisă Organizației Județene la sfârșitul săptămânii trecute, pe 31 ianuarie 2020. După cum ne-a declarat președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, la Câmpina va fi numită o conducere interimară care va avea ca sarcină organizarea de alegeri interne într-o perioadă cât mai scurtă.

Mihaela Voicilă a devenit președinte al PSD Câmpina în urma Conferinței Municipale din octombrie 2016. Cunoscută ca o apropiată a fostului lider al PSD, Viorică Dăncilă, din aprilie 2018 și până la sfârșitul anului trecut, Mihaela Voicilă a ocupat și un post de secretar de stat în Cabinetul Dăncilă, în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. La începutul acestui an, în cadrul unei ședințe de analiză a Biroului Permanent Județean al PSD Prahova, Mihaelei Voicilă i s-a reproșat slaba activitate de coordonare a echipei PSD din Câmpina, precum și a organizațiilor PSD din localitățile din Colegiul 2, adică a celor din vecinătatea Câmpinei. Mihaela Voicilă a demisionat din funcția de președinte al PSD Câmpina, dar va rămâne în continuare membru al partidului.

4899 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • cris adi 03.02.2020 16:53 F E L I C I T A R I ! ! !
  • C asa i la Cimpina 03.02.2020 20:03 Mare tragedie ca numai e dra Voicila la butoane.Se intoarce Dragomir,Manasia,Serbanoiu sau poate il reactiveaza pe domnii Tudor si Bercaroiu.Daca nu se pune accent pe tineri,iar castiga fluierand Tiseanu.Si va trece inca 4 ani.si parc industrial ioc,transport ecologic asemeni ca nu vrea Eliro....nu s in stare sa faca parcare la fostele wc de la piata,iar abureli ca asfalt pe Calea Doftanei.E an electoral,se mai organizeaza Ziua rromilor,vrea sa ii puna in cap.sa le darame bojdeucile.Vrei sa invatati niste primitivi,maniere si normalitate....?
  • raul 04.02.2020 03:02 Vai ce pierdere... cata tristețe ... cine se mai suie grabita pe scene la evenimente din oraș sa nu cumva sa nu fie văzută ( aici o rezolvam .. ca a mai rămas o ... de-asta pe la PMP) ... de când era secretar de stat nu mai aveai loc nici la rafturile de pâine de alte pâini... Voipan și sus și jos :)))))
  • Robert 05.02.2020 15:16 Din pacate Organizatia este in moarte clinica ,avantaj ceilalati,nimic nou si deosebit ,cine se va ocupa de reorganizare si refacere?
  • Horatiu 12.02.2020 20:50 PSD nu poate fi reformat PSD = Grup Infractional Organizat Oricine isi asociaza numele cu acest grup este o persoana de nimic

Politică

2643 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).

3289 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

1 comentarii

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

Alte stiri recente

3 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1427 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: